KANGOO - Κινητήρες

KANGOO - Κινητήρες

KANGOO - Κινητήρες
Προηγούμενο
Λειτουργία Eco
 
 
 

Η λειτουργία Eco με ένδειξη προτεινόμενης σχέσης κιβωτίου προσφέρει μείωση της κατανάλωσης μέχρι 10%* ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης, το στυλ οδήγησης και τον οδηγό. Ενεργοποιείται από ένα κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο χειρόφρενο και όταν είναι ενεργή ανάβει μια ένδειξη στο στροφόμετρο. Η λειτουργία μπορεί να απενεργοποιηθεί με ένα έντονο φρενάρισμα ή επιβράδυνση.


* Ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης, το στυλ οδήγησης και τον οδηγό.
1.5 dCi 90
 
 
 

Βασισμένος στον κινητήρα 1.5l dCi, του οποίου η παραγωγή ξεπέρασε το 1,1 εκατομμύριο το 2011, ο 1.5 dCi 90 (διαθέσιμος στο KANGOO EXPRESS & KANGOO MAXI) διακρίνεται για την αξιοπιστία του και την πολιτισμένη του λειτουργία. Προσφέρει υψηλή απόκριση και ροπή (200Nm από τις 1.750 σ.α.λ.) έχοντας ως αποτέλεσμα άνετη και ευχάριστη οδήγηση.

Επιπλέον, η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4,6 l/100km μικτή κατανάλωση*) και οι εκπομπές CO2 (119 g/km*) τον καθιστούν ιδιαίτερα φιλικό στο περιβάλλον και σε συνδυασμό με τα αραιά διαστήματα συντήρησης σας ο κινητήρας αυτός σας εξασφαλίζει μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης.


* Καταναλώσεις και εκπομπές ρύπων πιστοποιημένες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

1.5 dCi 110
 
 
 

Ο κινητήρας dCi 110 είναι ένας σύγχρονος και αποδοτικός κινητήρας διαθέσισμος στο KANGOO MAXI. Για το συνδυασμό ισχύος και εξοικονόμησης καυσίμου, χρησιμοποιήθηκε μια καινοτόμος αρχιτεκτονική turbo που εξασφαλίζει αυξημένη ενεργειακή απόδοση. Η διαδρομή που ακολουθεί ο αέρας εισαγωγής έχει απλοποιηθεί, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της απόδοσης του turbo επιτυγχάνοντας καλύτερες επιδόσεις με την ίδια κατανάλωση καυσίμου.

Το turbo του κινητήρα dCi 110 είναι πολύ χαμηλής αδράνειας: ο χρόνος απόκρισης στις χαμηλές στροφές έχει βελτιωθεί χάρη στον καλύτερο σχεδιασμό της τουρμπίνας. Επιπλέον, η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4,5 l/100km μικτή κατανάλωση*) και οι εκπομπές CO2 (119 g/km*) τον καθιστούν ιδιαίτερα φιλικό στο περιβάλλον και σε συνδυασμό με τα αραιά διαστήματα συντήρησης ο κινητήρας αυτός σας εξασφαλίζει μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης.


* Καταναλώσεις και εκπομπές ρύπων πιστοποιημένες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.