ΝΕΟ MEGANE - Ανακαλύψτε το σύστημα multimedia R-LINK 2

ΝΕΟ MEGANE - Ανακαλύψτε το σύστημα multimedia R-LINK 2

R-LINK 2, ένας κόσμος τεχνολογίας στα χέρια σας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Μια ταμπλέτα στα μέτρα σας
 
 
 

Μια ταμπλέτα στα μέτρα σας

Διαμορφώστε το νέο Renault MEGANE στα μέτρα σας! Το R-LINK 2 σάς προσφέρει τον σχεδιασμό και την ποιότητα μιας αληθινής ταμπλέτας αφής. Επιλέξτε τη διαμόρφωση που προτιμάτε, οριζόντια διάταξη 7 ιντσών (18 cm) ή κάθετη διάταξη 8,7 ιντσών (22 cm). Ακριβώς όπως σε μια ταμπλέτα ή ένα smartphone, οι αρχικές σελίδες μπορούν να εξατομικευτούν με τη βοήθεια διαφόρων widgets που σας επιτρέπουν να έχετε εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Επιπλέον, το R-LINK 2 σάς προσφέρει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε 6 διαφορετικά προφίλ και να τα αποθηκεύσετε στη μνήμη. Κάθε χρήστης μπορεί έτσι να βρίσκει τις προτιμήσεις προβολής και τις ρυθμίσεις που έχει επιλέξει (κλιματισμός, κάθισμα κ.λπ....). Χάρη στο σύστημα MULTI-SENSE μπορείτε πλέον να έχετε μια εξατομικευμένη εμπειρία των αισθήσεων ανάλογα με τη διάθεσή σας. Με 5 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας μπορείτε με ένα κλικ να περνάτε από τις παραμέτρους "confort" στις ρυθμίσεις "sport”.


... διαισθητική και διαδραστική
 
 
 

R-LINK 2, όλες οι τεχνολογίες μόνο για εσάς στο χειριστήριό σας

Το R-LINK 2 σας προτείνει πολλά περισσότερα από τις συνηθισμένες λειτουργίες ενός συμβατικού συστήματος πλοήγησης. Με τις 2 διαφορετικές διαμορφώσεις της multimedia ταμπλέτας αφής, η ευφυής τεχνολογία και ο διαισθητικός σχεδιασμός του, σας προσφέρει μοναδικές δυνατότητες δικτύωσης για μια ακόμη πιο πλούσια εμπειρία.

… διαισθητική και διαδραστική
Επωφεληθείτε από τη διαισθητική εργονομία της ταμπλέτας σας. Χάρη στη μεγάλη της διαμόρφωση, τα μεγάλα εικονίδια και το ευανάγνωστο μενού της μπορείτε με μια κίνηση να έχετε πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό λειτουργιών. Φροντίσαμε ιδιαίτερα την προβολή ιδίως στη λειτουργία πλοήγησης, για να μπορείτε αμέσως να μαθαίνετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
… συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες
 
 
 

… συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες του οχήματός σας

Ένα πραγματικό κέντρο ελέγχου, το σύστημα πολυμέσων R-LINK 2 συγκεντρώνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να έχετε πρόσβαση στις πολυάριθμες λειτουργίες του νέου Renault MEGANE. Ραδιόφωνο, πλοήγηση, συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης... Η προηγμένη οθόνη αφής σάς παρέχει τη δυνατότητα εύκολης διάδρασης με όλες τις λειτουργίες του νέου Renault MEGANE.
Χάρη στο σύστημα φωνητικού χειρισμού, μπορείτε επίσης να ελέγχετε ορισμένες λειτουργίες, όπως τηλεφωνία, πλοήγηση, εφαρμογές και μουσική, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο.