TWINGO - R-Link

TWINGO - R-Link

TWINGO - R-Link
Προηγούμενο
Πλοήγηση
 
 
 

Πλοήγηση

Το σύστημα πλοήγησης Carminat TomTom® διαθέτει ένα εύκολο και εργονομικό μενού για να σας κατευθύνει με ακρίβεια στον προορισμό σας.  Το σύστημα πλοήγησης Carminat TomTom® συνδέεται στο διαδίκτυο και σας προσφέρει την εφαρμογή HD Traffic που αποτελεί το καλύτερο σύστημα πληροφοριών κυκλοφορίας της αγοράς, σε πραγματικό χρόνο, για ελαχιστοποίηση του χρόνου μετακίνησης και μείωση της κατανάλωσης (εφαρμογή διαθέσιμη ανάλογα με τη χώρα).
Ξεχωριστή σχεδίαση και εργονομία
 
 
 

Ξεχωριστή σχεδίαση και εργονομία

Το σύστημα πολυμέσων R-Link με οθόνη αφής 7'' διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση και εξαιρετική εργονομία, είναι ιδιαίτερα φιλικό στη χρήση και ενσωματώνεται τέλεια στην κεντρική κονσόλα. Χάρη στη νέα του οθόνη λειτουργεί ακριβώς όπως ένα smartphone ή tablet.
Μέσω της οθόνης αφής του R-Link μπορεί να ελεγχθεί ολόκληρο το σύστημα ενώ, επιπλέον, ο χειρισμός του τηλεφώνου και του ηχοσυστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί και από τα χειριστήρια στο τιμόνι.

Το R-Link μπορεί επίσης να λειτουργήσει και με φωνητικές εντολές, υπαγορεύοντας για παράδειγμα την διεύθυνση ενός προορισμού στο σύστημα πλοήγησης. Το σύστημα πολυμέσων R-Link ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας και σας διευκολύνει την καθημερινότητα χάρη στη δυνατότητα εξατομίκευσης της αρχικής οθόνης, στη σύνδεση με Bluetooth με το smartphone σας ...
Tηλέφωνο και multimedia
 
 
 

Tηλέφωνο και multimedia

Πάντα με στυλ

Τηλέφωνο
Τηλεφωνείστε μέσω Bluetooth® χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε το τιμόνι από τα χέρια σας. Όταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο, το R-LINK συγχρονίζεται πλήρως με τη λίστα επαφών του κινητού σας τηλεφώνου εμφανίζοντας ανά επαφή και την αντίστοιχη φωτογραφία (ανάλογα με το τηλέφωνο).

Τώρα μπορείτε να τηλεφωνείτε πιο εύκολα από ποτέ. Όταν είστε σταματημένοι μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να αναζητήσετε κάποια από τις επαφές σας χάρη στην οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας του R-LINK.

Όταν οδηγείτε μπορείτε να χειριστείτε το τηλέφωνο και το ηχοσύστημα μέσω του χειριστηρίου στο τιμόνι ή να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα φωνητικών εντολών.

Οι λειτουργίες πολυμέσων του R-Link (πλοήγηση, ηχοσύστημα, τηλεφωνία μέσω Bluetooth®, audio-streaming, δυνατότητα σύνδεσης με φορητές συσκευές αποθήκευσης ψηφιακής μουσικής, υπηρεσίες μέσω διαδικτύου, «eco» driving, κ.α.) καθώς και η κάμερα οπισθοπορείας και οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, θα σας συναρπάσουν.
Υπηρεσίες*
 
 
 

Υπηρεσίες*

Μπορείτε να εμπλουτίσετε και να διαμορφώστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, τις εφαρμογές του συστήματος R-Link. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το R-Link Store, στο οποίο μπορείτε πολύ εύκολα να περιηγηθείτε ή να κατεβάζετε χρήσιμες εφαρμογές, είτε από το σύστημα του ίδιου του αυτοκινήτου, είτε από τον υπολογιστή σας.  


*Διαθέσιμες ανάλογα με τη χώρα.