TWINGO - R&Go

TWINGO - R&Go

TWINGO - R&Go
Προηγούμενο
Σύστημα πλοήγησης
 
 
 

Σύστημα πλοήγησης

Μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα και με ακρίβεια χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης του R&GO που αναπτύχθηκε σε συνεργσία με την εταιρία CoPilot® Premium, δίνοντάς σας τις οδηγίες για τον προορισμό σας χωρίς να χρειάζεται σύνδεση 3G. Μπορείτε να "κατεβάσετε" τους χάρτες* στη συσκευή σας καθώς και όλες τις λειτουργίες** που σας ενδιαφέρουν: 3D πλοήγηση, φωνητικές οδηγίες, απεικόνιση των σύνθετων διασταυρώσεων με τη μορφή Clear Turn™ (οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες ανάλογα με τη χώρα)....Είναι τόσες πολλές οι ευκολίες, που εσείς θα έχετε να ανησυχείτε μόνο για το που να πάτε με το Twingo σας!

Επιπλέον λειτουργίες**:

• Εντοπισμός αυτοκινήτου: το σύστημα καταγράφει την τελευταία θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου και σας δίνει τις οδηγίες για να το βρείτε πεζοί.

• Σημεία ενδιαφέροντος από την εφαρμογή Yelp.
• Βασικές πληροφορίες για τα Πάρκινγκ και τους Σταθμούς Καυσίμων που βρίσκονται κοντά στην περιοχή ή στον προορισμό.


* Η χαρτογράφηση της χώρας συμπεριλαμβάνεται στην εφαρμογή R&GO και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν.
** Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες ανάλογα με τη χώρα.
Εφαρμογή πολυμέσων R&Go
 
 
 

Εφαρμογή πολυμέσων R&Go

H νέα έξυπνη και πρακτική εφαρμογή πολυμέσων R&GO® που μετατρέπει το smartphone σας σε συνοδηγό εντάσσεται απόλυτα στο εσωτερικό του νέου Renault Twingo και σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Το R&GO συνδέεται με το smartphone/tablet μέσω μιας ειδικής βάσης και σας δίνει πρόσβαση από την οθόνη του κινητού σας σε 4 λειτουργίες (ΠΛΟΗΓΗΣΗ, MULTIMEDIA, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ), επιτρέποντάς σας, ενώ οδηγείτε να έχετε οδηγίες πλοήγησης για τον προορισμό σας, να τηλεφωνείτε με πλήρη ασφάλεια, να ακούτε ραδιόφωνο ή την αγαπημένη σας μουσική.

Βρείτε τον προορισμό που ψάχνετε χάρη στο σύστημα πλοήγησης COPILOT 3D, ρυθμίστε τον ήχο, τηλεφωνήστε με ασφάλεια μέσω Bluetooth ®, αποκτήστε πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες για το αυτοκίνητο (κατανάλωση, ECO ενδείξεις, υπολογιστή ταξιδίου), συνδεθείτε με σταθμούς web-radio, ...και όλα αυτά με απόλυτη εργονομία και φιλικότητα !Το R & GO είναι διαθέσιμο για τα λειτουργικά Apple iOS και Android.
Aυτοκίνητο
 
 
 

Aυτοκίνητο

Μέσω Bluetooth το smartphone ή το tablet σας συνδέεται με την εφαρμογή R&GO και εσείς έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σας: λειτουργία Renault Driving Eco2 που σας προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για πιο οικονομική οδήγηση, στροφόμετρο, ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας και υπολογιστής ταξιδίου.

Λειτουργία Driving Eco 2: συνολικό σκορ τιμών, σχέση διανυθείσας απόστασης/κατανάλωσης, ένδειξη επιτάχυνσης/anticipation/αλλαγής ταχύτητας, συμβουλές για περιορισμό της κατανάλωσης, στιγμιαία / μέση κατανάλωση.
Ενδείξεις των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου: στροφόμετρο, κατανάλωση, πληροφορίες μετακινήσεων (ταχύτητα, υπολογισμό χιλιομέτρων, απόσταση) και εξωτερική θερμοκρασία.
Τηλέφωνο και multimedia
 
 
 

Τηλέφωνο και multimedia

Multimedia

Μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική από τους εκατοντάδες web radio σταθμούς, από το κινητό σας, από το USB ή απλά από το ραδιόφωνο.

Τηλέφωνο

Μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις εύκολα καθώς οδηγείτε, ενώ με δυο κλικ έχετε πρόσβαση στις επαφές και την αντζέντα σας.