Τεχνολογικά "αστέρια"

Τεχνολογικά "αστέρια"


ΕΚΤΥΠΩΣΗΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κινητήρες Energy

Η γκάμα των κινητήρων Energy έχει βασιστεί στην τεχνογνωσία της Renault στην F1 ενσωματώνοντας τεχνολογίες που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά σε μονάδες παρόμοιου κυβισμού, προσφέροντας μοναδική αίσθηση οδηγικής απόλαυσης και μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2.

Energy dCi 130

Energy dCi 110

Energy TCe 115

Κινητήρες

Ανακαλύψτε τους κινητήρες που κάνουν περήφανη τη Renault. Αυτά τα μικρά τεχνολογικά «κοσμήματα» συνδυάζουν μοναδική ισορροπία δύναμης, οδηγικής ευχαρίστησης, και φιλικότητας προς το περιβάλλον. 

TCe 100

2.0 16v Renault Sport

Κιβώτια ταχυτήτων 

Ανακαλύψτε το νέο σύστημα αυτόματης μετάδοσης EDC και το νέο 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τον κωδικό PK4, ένα κιβώτιο ειδικά σχεδιασμένο για τους πιο δυνατούς κινητήρες.

PK4

Μετάδοση EDC​

Άλλα μηχανολογικά εξαρτήματα

Η Renault χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στην αυτοκινητοβιομηχανία ώστε να βοηθήσει στην προστασία του περιβάλλοντος. Ανακαλύψτε περισσότερα για την ιδιαίτερα καινοτόμο τεχνολογία του φίλτρου μικροσωματιδίων και της παγίδας NOx, λύση που έχει επιλέξει η Renault για να παγιδέψει τα οξείδια του αζώτου. Χάρη στις παραπάνω τεχνολογίες τα αυτοκίνητα της Renault δεν υπήρξαν ποτέ πιο καθαρά και πιο οικονομικά.

Μπεκ ψεκασμού ενσωματωμένο στο φίλτρο μικροσωματιδίων

Παγίδα NOΧ