Nέα


ΕΚΤΥΠΩΣΗΑΠΟΣΤΟΛΗ
11 Απριλίου 2017

Renault Total Care:
Με γνώμονα την ασφάλεια


Έχοντας αναπτύξει μια σειρά προγραμμάτων σε σχέση με την οδική ασφάλεια, το GROUPE RENAULT εφαρμόζει ένα πλάνο ενεργειών ώστε να γίνουν οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο ασφαλέστερες. Βασικός πυλώνας αυτής της προσπάθειας είναι και οι πρωτοβουλίες που ως στόχο έχουν τη σωστή συντήρηση των αυτοκινήτων. Το GROUPE RENAULT αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους κατασκευαστές όσον αφορά στην οδική ασφάλεια.

Πέρα από την ανάπτυξη τεχνολογιών με στόχο την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που προσφέρουν τα μοντέλα της, η Renault αναπτύσσει σειρά πολυεπίπεδων δράσεων, σημαντικό μέρος των οποίων εστιάζει στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Renault εστιάζει και στη σωστή ενημέρωση των οδηγών αναφορικά με τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους, έτσι ώστε αυτό να τους προσφέρει τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας, βοηθώντας τους να αποφύγουν ή να μειώσουν τις επιπτώσεις από ένα τροχαίο ατύχημα. Μέσω του προγράμματος Renault Total Care, όλοι οι κάτοχοι Renault μπορούν να ενημερωθούν για τη συνολική κατάσταση του οχήματος τους, καθώς και για όλα εκείνα τα στοιχεία που επιδρούν άμεσα στον τομέα της ασφάλειας, είτε αυτό αφορά σε αναλώσιμα υλικά (π.χ. ελαστικά, υαλοκαθαριστήρες, υλικά τριβής φρένων, κτλ.), είτε σε πιο δομικά μηχανικά μέρη. Παράλληλα με την λεπτομερή ενημέρωση, μέσω του προγράμματος Renault Total Care οι κάτοχοι Renault απολαμβάνουν προνομιακές τιμές (από 58 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) σε εργασία και ανταλλακτικά για εργασίες συντήρησης ή επισκευής του οχήματος τους.

Τέλος με δεδομένη και την αύξηση του μέσου όρου ηλικίας του στόλου αυτοκινήτων που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, η Renault, με το Total Care 5+ δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα με ηλικία μεγαλύτερη των 5 ετών, να απολαμβάνουν ειδικές τιμές και προνόμια, ώστε να διατηρούν με το μικρότερο δυνατό κόστος το αυτοκίνητο τους σε άψογη λειτουργική κατάσταση για πολλά χρόνια.5 Απριλίου 2017

Η Renault και η Dacia στην έκθεση AUTO FESTIVAL 2017

Στην έκθεση Auto Festival 2017, η Renault παρουσιάζει στο κοινό της Β. Ελλάδας τη νέα γκάμα επιβατικών, αλλά και επαγγελματικών της αυτοκινήτων, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να οδηγήσουν τα μοντέλα της στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή Test Drive.


Με την έλευση του νέου Renault MEGANE, η γκάμα της γαλλικής εταιρείας, πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη από ποτέ, θα παρουσιαστεί στο κοινό της Β. Ελλάδας στα πλαίσια της έκθεσης Auto Festival 2017 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ) την περίοδο 6-9 Απριλίου.

Διαθέτοντας την πιο νέα γκάμα στην Ευρώπη, η Renault, έχει αναπτύξει μια σειρά μοντέλων ικανών να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Στην έκθεση Auto Festival το κοινό θα μπορεί να ανακαλύψει το TWINGO, τα ανανεωμένα CLIO και CLIO SPORT TOURER, την γκάμα των crossovers με τα CAPTUR και KADJAR και βεβαίως το νέο MEGANE. Εξαιρετικής σημασίας είναι το γεγονός ότι το σύνολο της γκάμας θα είναι διαθέσιμο για Test Drive, έτσι ώστε οι επισκέπτες της έκθεσης να έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την ξεχωριστή οδηγική αίσθηση που προσφέρει η Renault. Παράλληλα με τις επιβατικές εκδόσεις, στο περίπτερο της Renault θα βρίσκεται και η γκάμα των επαγγελματικών Renault PRO+, με το νέο CLIO BUSINESS, αλλά και το δημοφιλές KANGOO, δύο μοντέλα που αποτελούν ιδανικές επιλογές για τον κάθε επαγγελματία.

Αντίστοιχα η Dacia συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία παρουσιάζει το εξαιρετικά επιτυχημένο Duster, το πιο προσιτό τετρακίνητο όχημα στην κατηγορία του, το οποίο εκπλήσσει τόσο με τις εκτός δρόμου δυνατότητές του, όσο και συνολικότερα με τον χαρακτήρα του που βασίζεται τόσο στην εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή του, όσο και στις τεχνολογίες και τους κινητήρες που προέρχονται από τη Renault.13 Μαρτίου 2017

Innovation by Renault

Η Renault ανοίγει το δρόμο για το μέλλον της αυτοκίνησης


Μετά τη Silicon Valley και το Tel Aviv, η Renault εγκαινιάζει το τρίτο Renault Open Innovation Lab στο Παρίσι με την ονομασία “Le Square”, ενισχύοντας περαιτέρω τις δομές της που της επιτρέπουν να αποτελεί το σημείο αναφοράς στον τομέα των καινοτόμων τεχνολογιών στο χώρο του αυτοκινήτου.


Πλησιάζοντας τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τη στιγμή που ξεκίνησε την παραγωγή αυτοκινήτων, η Renault συνεχίζει σήμερα πιο δυναμικά από ποτέ να εξερευνεί νέες ιδέες και τεχνολογίες που θα καθορίσουν το μέλλον της αυτοκίνησης. Σε αυτό το πλαίσιο η Renault δημιουργεί ένα δίκτυο εγκαταστάσεων που σαν σκοπό έχουν να προωθήσουν την έρευνα σε τομείς που θα παίξουν καίριο ρόλο στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων της μάρκας τα επόμενα χρόνια. Οι πρώτες εγκαταστάσεις του δικτύου δημιουργήθηκαν το 2011 στη Silicon Valley στις ΗΠΑ, ενώ ακολούθησε το δεύτερο γραφείο στο Tel Aviv (2016). Σήμερα, η Renault με την ενεργοποίηση του Open Innovation Lab -με την ονομασία “Le Square”- στο Παρίσι, στοχεύει να ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειές της για την εξέλιξη νέων δρόμων που θα εξερευνήσουν το μέλλον των μετακινήσεων.

Το “Le Square” σχεδιάστηκε ως ένα πραγματικό πειραματικό κέντρο, όπου οι μηχανικοί της Renault σε στενή συνεργασία με τους ανθρώπους των προμηθευτών, αλλά και ανεξάρτητους ερευνητές, θα εργάζονται ώστε να ενισχύσουν τη στρατηγική απόφαση της μάρκας να βρίσκεται πάντα στο κέντρο των εξελίξεων και της καινοτομίας. Τα αντίστοιχα κέντρα στη Silicon Valley και στο Tel Aviv επικεντρώνονται στην αυτόνομη οδήγηση – τεχνητή νοημοσύνη (Silicon Valley) και στα ηλεκτρικά οχήματα – ασφάλεια διαδικτύου (Tel Aviv).
21 Φεβρουαρίου 2017

Η Renault Sport Formula One Team παρουσίασε το καινούργιο της μονοθέσιο, την R.S.17, στο Λονδίνο.

Η Renault Sport Formula One Team παρουσίασε σήμερα στο Λονδίνο την R.S.17, το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2017.

Παράλληλα με την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου,η Renault Sport παρουσίασε τη νέα εταιρική εικόνα της η οποία προσφέρει μια ακόμα πιο δυνατή σχέση μεταξύ της Renault Sport Racing και της Renault Sport Cars.

Εφοδιασμένη με την κινητήρια μονάδα R.E.17 της Renault Sport Racing, η R.S.17 δεν χρησιμοποιεί κανένα τμήμα ή εξάρτημα από το περσινό μονοθέσιο, την R.S.16. Η ομάδα ξεκίνησε από την αρχή ώστε να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο που θα ανταποκρίνεται στους νέους κανονισμούς. Είναι το πρώτο αγωνιστικό της Formula 1 που σχεδιάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τη Renault Sport Racing στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Enstone,της Αγγλίας και το Viry-Châtillon στη Γαλλία.

Το παρόν στην παρουσίαση έδωσε ο κ. Thierry Koskas, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Sales και Marketing του Groupe Renault, οι κ.κ. Jérôme Stoll, Πρόεδρος και Cyril Abiteboul, Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport Racing, τα μέλη της ομάδας, καθώς και ο κ. Alain Prost ως ειδικός σύμβουλος της Renault Sport Racing.

Η αποκάλυψη της R.S.17 έγινε από τους οδηγούς της ομάδας, τον Nico Hülkenberg και τον Jolyon Palmer,ενώ ανακοινώθηκε σήμερα και ο τρίτος οδηγός, ο Ρώσος Sergey Sirotkin.

Jérôme Stoll, Πρόεδρος της Renault Sport Racing:
“Η R.S.17 είναι το πρώτο αυτοκίνητο που από την αρχή οι μηχανικοί μας σχεδίασαν και εξέλιξαν στις εγκαταστάσεις μας στο Enstone και στο Viry και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. Είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο. Παράλληλα με τον ενθουσιασμό μας για την R.S.17, είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη νέα μας συνεργασία με τον όμιλο BP και τις εταιρείες της, την BP και την Castrol.Για το 2017 οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να έχουμε μια σαφή βελτίωση όσον αφορά την απόδοση μας και τα αποτελέσματα. Η 5η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών είναι ο στόχος μας.”

Cyril Abiteboul, Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport Racing:
“Για το 2017 είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τη βελτίωση που όλοι θέλουμε. Η R.S.17 είναι το αποτέλεσμα πολλών ωρών εργασίας στις δύο μας εγκαταστάσεις και πραγματικά αποτελεί ένα μονοθέσιο για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα σε όλα τα επίπεδα και είμαστε πολύ περήφανοι που ο Nico και ο Sergey θα συμπληρώσουν με τον Jolyon την ομάδα για το 2017. Μαζί με τις BP, Castrol, MAPFRE και SMP Racing έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα. Είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ομάδα στην F1 και τώρα θα πρέπει να αποδείξουμε την αξία μας στην πίστα. Στόχος μας είναι να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε αγώνα.”
8 Φεβρουαρίου 2017

Design by Renault: Μια εντυπωσιακή ιστορία από την Belle Époque μέχρι το σήμερα!

Στο Παρίσι, στην έκθεση Rétromobile 2017, η Renault συμμετέχει με τη μακρά και πλούσια ιστορία της, εκφράζοντας με τα μοντέλα της το διαχρονικό Γαλλικό στυλ και την κομψότητα, στοιχεία που παραδοσιακά αποτελούσαν βασικά χαρακτηριστικά της μάρκας.

Η διεθνής έκθεση Rétromobile στο Παρίσι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο του κλασσικού αυτοκινήτου. Στη φετινή διοργάνωση (8-12 Φεβρουαρίου) η Renault με μια σειρά μοντέλων από το παρελθόν, αλλά και το εντυπωσιακό Renault TREZOR, το οποίο πρόσφατα απέσπασε τον τίτλο του πιο όμορφου πρωτοτύπου για το 2016, αποδεικνύει ότι το επιτυχημένο Design διαχρονικά αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά της μάρκας. Μάλιστα μια λεπτομέρεια, ένα μικρό αστέρι κρυμμένο στη βάση του πίσω σήματος του TREZOR, αποτελεί το σύνδεσμο με το παρελθόν. Το αστέρι ήταν το έμβλημα ενός προπολεμικού μοντέλου της Renault με το όνομα REINSASTELLA, ενώ αποτέλεσε την υπογραφή και στη σειρά πολυτελών μοντέλων Stella που βοήθησαν τη μάρκα να ενισχύσει περαιτέρω τη φήμη της. Τα μοντέλα που περιλαμβάνει η έκθεση από την ιστορία της Renault περιλαμβάνουν αυτοκίνητα θρύλους όπως τη REINSASTELLA του 1932 που έφερε επανάσταση στον τεχνολογικό τομέα, το VIVA GRAND SPORT Cabriolet του 1932 με τον προηγμένο αεροδυναμικό σχεδιασμό, το θρυλικό Renault 5 Turbo του 1982, αλλά και το πρωτότυπο LAGUNA (1990) που χάρη στις αναλογίες του και τα στυλιστικά στοιχεία (π.χ. απουσία παρμπρίζ) συνδέει σχεδιαστικά το παρελθόν με το μέλλον της Renault.
2 Φεβρουαρίου 2017

Renault TREZOR
Το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο του 2016!


Εντυπωσιακό τόσο σε αισθητικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, το Renault TREZOR απέσπασε τον τίτλο του πιο όμορφου πρωτότυπου μοντέλου για το 2016.


Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο, η Renault παρουσίασε το εντυπωσιακό πρωτότυπο TREZOR, μια σπουδή όχι μόνο πάνω στις αισθητικές φόρμες που θα ακολουθήσει μελλοντικά η εταιρεία, αλλά και στη συνολικότερη φιλοσοφία της. Τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια που απέσπασε το Renault TREZOR από το κοινό, ήρθαν να επιβεβαιωθούν με τον καλύτερο τρόπο από τη βράβευση του στα πλαίσια του Festival Automobile International, όπου απέσπασε τον τίτλο Most Beautiful Concept Car of the Year 2016.

Οι αρμονικές, όσο και δυναμικές αναλογίες του TREZOR προβάλουν τις φόρμες και τα στυλιστικά στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουν τα μελλοντικά μοντέλα της Renault. Διατηρώντας την 1η θέση στην Ευρώπη στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων, η Renault εφοδίασε το TREZOR με το εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης που εφοδιάζει και τα μονοθέσια της που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula-Ε. Με αυτό τον τρόπο το εντυπωσιακό πρωτότυπο προσφέρει μοναδική οδηγική αίσθηση με μηδενικούς ρύπους. Παράλληλα μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που περιλαμβάνουν και σύστημα αυτόνομης οδήγησης δείχνουν την εστίαση της Renault στο να συνεχίσει να εφοδιάζει τα μοντέλα της με τεχνολογικά συστήματα αιχμής.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού του Groupe Renault κ. Laurens van den Acker δήλωσε για αυτή την πολύ σημαντική διάκριση που απέσπασε το Renault TREZOR:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω του κριτές για αυτή την σημαντική βράβευση, η οποία μας εμπνέει για να συνεχίσουμε την εξέλιξη της σχεδιαστικής μας στρατηγικής. Οι δυναμικές, αισθησιακές γραμμές του TREZOR ανοίγουν το δρόμο για σχεδιαστικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα δούμε σύντομα στα μελλοντικά μας μοντέλα. Παράλληλα το TREZOR αποτελεί την αφετηρία για ένα νέο κύκλο πρωτοτύπων από τη Renault, τα οποία σύντομα θα αποκαλυφθούν στο κοινό.»
7 Οκτωβρίου 2016

Teoren Motors: Προσφορές Οκτωβρίου
Μοναδικές προσφορές, σταθερή αξία!


Η Teoren Motors A.E. για τον Οκτώβριο προσφέρει επιλεγμένα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα των Renault και Dacia με μοναδικά προνόμια για τους αγοραστές.

Η κατάκτηση από τη Renault της 1η θέσης στην Ευρώπη στις πωλήσεις αυτοκινήτων (κατηγορίες Α και Β), αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της δυναμικής της μάρκας, αλλά και των μοντέλων της που χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμού και τεχνολογίας που διαθέτουν παρέχουν σταθερά υψηλή αξία στους καταναλωτές. Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των καταναλωτών, τα μοντέλα των Renault και Dacia, χάρη στην εμπειρία και τη γνώση της Renault, ξεχωρίζουν για την απόδοση, αλλά και το χαρακτήρα τους, ανατρέποντας τα δεδομένα.

H Teoren Motors Α.Ε., αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, για όλη τη διάρκεια του Οκτώβρη προσφέρει -για περιορισμένο αριθμό οχημάτων- τόσο τα επιβατικά όσο και τα επαγγελματικά μοντέλα των Renault και Dacia με ειδικές προσφορές. Με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια οδική βοήθεια και σημαντικό χρηματικό όφελος, σήμερα η απόκτηση ενός Renault ή Dacia είναι πιο συμφέρουσα από ποτέ. Το κοινό μπορεί να γνωρίσει και να επωφεληθεί από τις μοναδικές προσφορές στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων των Renault και Dacia.
9 Νοεμβρίου 2016

Νέο Renault CLIO και CLIO SPORT TOURER!
Ακόμα πιο δυναμικό, ακόμα πιο ολοκληρωμένο


Έχοντας κερδίσει ειδικούς και κοινό χάρη στον δυναμικό σχεδιασμό του, την πρακτικότητα, την οικονομία, αλλά και την οδική συμπεριφορά που συνδυάζει ιδανικά την άνεση και την ασφάλεια με τον σπορ χαρακτήρα, το Renault Clio παρουσιάζεται ακόμα πιο ολοκληρωμένο, έχοντας εφοδιαστεί με συστήματα και κινητήρες που χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής. Παράλληλα χάρη σε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα η απόκτηση των νέων Renault Clio και Clio Sport Tourer είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου29 Σεπτεμβρίου 2016

Paris Motorshow 2016 Η Renault παρουσιάζει την επόμενη ημέρα του αυτοκινήτου!

Έχοντας παρουσιάσει την τελευταία τετραετία 11 νέα μοντέλα, η Renault διαθέτει τη νεότερη γκάμα μοντέλων στην Ευρώπη. Το φιλόδοξο πρόγραμμα της εταιρείας, πέρα από τις νέες προτάσεις σε προϊοντικό επίπεδο, δίνει ιδιαίτερη σημασία και στη δημιουργία νέων τεχνολογιών που σαν στόχο έχουν να προσφέρουν μια συνολικά ανώτερη εμπειρία οδήγησης, όπου η ασφάλεια, η άνεση, η προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και η οδηγική απόλαυση συνδυάζονται με τον πιο ιδανικό τρόπο. Η πλήρης ανανέωση της γκάμας της, δίνει τη δυνατότητα στη Renault να εστιάσει στην επόμενη ημέρα της αυτοκίνησης, παρουσιάζοντας στο κοινό το όραμά της τόσο σε σχεδιαστικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Με βασικό μέσο το πρωτότυπο Trezor, η Renault δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας του αυτοκινήτου.

Renault Trezor


Συνδυάζοντας μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών, οι οποίες ήδη εφαρμόζονται στα αυτοκίνητα της Renault και μια νέα σχεδιαστική γλώσσα, το πρωτότυπο Trezor δείχνει ξεκάθαρα το όραμα της εταιρείας τόσο σε επίπεδο αισθητικής, όσο και συνολικότερης λειτουργίας του αυτοκινήτου. Το Trezor σηματοδοτεί ένα νέο σχεδιαστικό κύκλο που θα χαρακτηρίζει τα μελλοντικά μοντέλα της Renault.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού του Groupe Renault, Laurens Van den Acker δήλωσε ότι το συγκεκριμένο πρωτότυπο δεν θα μπορούσε να έχει υλοποιηθεί αν δεν είχε ανανεωθεί στο σύνολο της η γκάμα της εταιρείας.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου...
7 Σεπτεμβρίου 2016

Η Renault στον 30ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου!

Με τα Renault Kadjar και Dacia Duster η Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο βουνό των θεών, υποστηρίζοντας μια από τις πιο απαιτητικές αθλητικές διοργανώσεις, τον 30ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου. Συνεχίζοντας τη στήριξη της σε αθλητικά γεγονότα με ξεχωριστό χαρακτήρα και με άξονα την υπογραφή “Passion for Life”, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης, βρέθηκε για ακόμα μια φορά δίπλα στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Στη διοργάνωση που πλέον συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής, συμμετείχαν σχεδόν 400 αθλητές δοκιμάζοντας τα όρια τους σε μια μοναδική διαδρομή τόσο σε επίπεδο δυσκολίας όσο και φυσικής ομορφιάς. Το Kadjar, το νέο πολυτάλαντο crossover της Renault, αλλά και το σκληροτράχηλο Dacia Duster, αποδείχθηκαν πολύτιμοι συνεργάτες για τους ανθρώπους του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που σε συνδυασμό με τους πολυάριθμους εθελοντές σχεδίασαν και ολοκλήρωσαν για ακόμα μία φορά μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Χάρη στους αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες dCi της Renault, την μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τη στιβαρή κατασκευή τους, τα δύο μοντέλα εξασφάλισαν τη δυνατότητα κίνησης με απόλυτη άνεση και ασφάλεια τόσο στις ασφάλτινες, όσο και στις εκτός δρόμου διαδρομές, συντελώντας καθοριστικά στην επιτυχία του μαραθωνίου.
6 Ιουλίου 2016

Ο Ολυμπιακός σκοράρει και στην οδική ασφάλεια με τη Renault!

Η Renault, σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε για ακόμα μία χρονιά τη δυνατότητα σε περισσότερα από 220 παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών, που συμμετείχαν στα Summer Camps της ομάδας να εκπαιδευτούν σε θέματα οδικής ασφάλειας μέσω ενός πρωτοποριακού προγράμματος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε αυτές τις ηλικίες σχετικά με τη σωστή και ασφαλή συμπεριφορά στο δρόμο είναι κρίσιμης σημασίας, αφού καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο αντίδρασης τους όταν πλέον θα είναι ενήλικες. Σε αυτή τη βάση μέσω θεωρητικής εκπαίδευσης, αλλά και διαδραστικών ενεργειών τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, τα σήματα, το σωστό εξοπλισμό ασφαλείας όταν οδηγούν ποδήλατο, αλλά και τη σημαντικότητα συστημάτων όπως η ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο και το κράνος στη μηχανή.
20 Μαΐου 2016

Γυναίκα της χρονιάς η επικεφαλής σχεδιασμού της Renault !

Η επικεφαλής σχεδιασμού των νέων Kadjar, Megane, Scenic, αλλά και της γκάμας ηλεκτρικών οχημάτων της Renault, Agneta Dahlgren, ανακηρύχτηκε «Γυναίκα της Χρονιάς για το 2016» από τον ανεξάρτητο οργανισμό Γυναίκες και Οχήματα στην Ευρώπη (WAVE).

Διαβάστε περισσότερα...
11 Μαΐου 2016

Renault Clio: Γράφει ιστορία και στους αγώνες

Το Renault Clio εδώ και 25 χρόνια γράφει ιστορία όχι μόνο χάρη στην εμπορική του επιτυχία, αλλά και χάρη στη συνεπή παρουσία του στους αγώνες. Το Clio, στην 4η πλέον γενιά του, συνεχίζει να αποτελεί τη βάση για ένα από τα πιο πετυχημένα προσθιοκίνητα αγωνιστικά όλων των εποχών, με τους μηχανικούς της εταιρείας να αποκαλύπτουν μερικά από τα μυστικά αυτής της επιτυχίας.

Διαβάστε περισσότερα...
15 Απριλίου 2016

F1 in schools: H Renault υποστηρικτής της ομάδας Sciron

Η Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης και η Renault στηρίζουν την ομάδα Sciron στην προσπάθεια της να κατακτήσει την κορυφή στο θεσμό της F1 in schools.


Η F1 in schools αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Μαθητές απ’ όλο τον κόσμο δημιουργούν τις δικές τους ομάδες στα πρότυπα της F1, με στόχο όχι μόνο να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν το ταχύτερο υπό κλίμακα «μονοθέσιο», αλλά παράλληλα να δημιουργήσουν μια πλήρως λειτουργική ομάδα αναπτύσσοντας μια σειρά δεξιοτήτων.

Η Renault, μια εταιρεία το όνομα της οποίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον κόσμο της F1, θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας Sciron που αποτελείται από μαθητές του Αρσάκειου Τοσίτσειου Εκάλης.

Μάθετε περισσότερα εδώ.
11 Απριλίου 2016

Κινητήρες για ρεκόρ!

Η αναγνωρισμένη αξία των κινητήρων της Renault τόσο από το κοινό, όσο και από άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η Mercedes Benz, η Nissan, η Infinity και η Opel, που τους χρησιμοποιούν στα μοντέλα τους, είχε σαν αποτέλεσμα μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή αύξηση στην παραγωγή κινητηρίων συνόλων. Συγκεκριμένα η παραγωγή κινητήρων της Renault για το 2015 άγγιξε τα 3,3 εκ. μονάδες, αριθμός αυξημένος κατά 22% σε σχέση με τον αντίστοιχο για το 2014. Από το σύνολο των κινητήρων που κατασκευάστηκαν, τα 2,8 εκ. τοποθετήθηκαν σε μοντέλα του Groupe Renault, ενώ οι υπόλοιποι 500.000 σε μοντέλα άλλων κατασκευαστών. Ο μεγαλύτερος όγκος κινητήρων παράχθηκε στη Γαλλία (Seine-Maritime), και στην Ισπανία (Valladolid).
Δείτε περισσότερα...
24 Μαρτίου 2016

Επαγγελματικά Renault - 18 χρόνια στην πρώτη θέση με αιχμή το Renault Kangoo!

Το Renault Kangoo αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων. Έχοντας δημιουργήσει μια μακρά παράδοση χάρη στον αποδοτικό του χαρακτήρα, την πρακτικότητα, αλλά και την αξιοπιστία, το Renault Kangoo αποτελεί πέρα από το best seller της γαλλικής μάρκας και έναν από τους βασικούς συντελεστές στη διατήρηση της 1ης θέσης στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη από τη Renault για 18η συνεχόμενη χρονιά!

Με αφορμή αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία, τα Renault Kangoo Express και Renault Kangoo Maxi αναβαθμίζονται αποκτώντας το πακέτο εξοπλισμού PRO+, το οποίο έρχεται να προστεθεί στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του μοντέλου.
18 Μαρτίου 2016

Street Relays 2016:
Σκυτάλη στη Renault!


Για ακόμα μία χρονιά, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης, συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση ξεχωριστών αθλητικών οργανώσεων με την υποστήριξή της στο θεσμό των Street Relays.


Συνεχίζοντας την υποστήριξη της σε αθλητικά δρώμενα τα οποία πέρα από το αθλητικό τους πνεύμα ξεχωρίζουν και για το έντονα κοινωνικό τους χαρακτήρα, η Teoren Motors B. N. Θεοχαράκης στηρίζει το θεσμό των Street Relays. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή διοργάνωση σκυταλοδρομίας που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και όπου οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν σε ομάδες 2 ή 4 ατόμων. Για το 2016, οκτώ πόλεις σε όλη την Ελληνική επικράτεια θα φιλοξενήσουν τα Street Relays, με τη σκυτάλη να «τρέχει» από πόλη σε πόλη μεταφέροντας το μήνυμα του αθλητισμού, της αλληλεγγύης και της ομαδικής συνεργασίας.

Στο πλευρό της διοργάνωσης θα βρίσκεται η Renault που θα υποστηρίξει και τους οκτώ αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το 2016, με αφετηρία την Κυριακή 20 Μαρτίου στην πόλη της Καλαμάτας. Η κοινωνική προσφορά με την προβολή και ενίσχυση ιδρυμάτων που παράγουν κοινωφελές έργο, σε παράλληλη πορεία με την ανάδειξη του αθλητικού και ομαδικού πνεύματος καθιστούν τα Street Relays μια πραγματικά μοναδική διοργάνωση με βάσεις και φιλοσοφία που ταιριάζουν απόλυτα με την υπογραφή της Renault Passion for Life.

Πρόγραμμα Street Relays 2016


Καλαμάτα

20 Μαρτίου


Γλυφάδα

10 Απριλίου


Καβάλα

24 Απριλίου


Κοζάνη

22 Μαΐου


Ιωάννινα

4 Ιουνίου


Θεσσαλονίκη

24 Σεπτεμβρίου


Λάρισα

15 Οκτωβρίου


Πειραιάς

6 Νοεμβρίου


26 Φεβρουαρίου 2016

Renault Clio Pro+ Euro6
Ακόμα πιο πρακτικό, ακόμα πιο οικονομικό!


Εφοδιασμένο με τον κορυφαίο πετρελαιοκινητήρα 1.5dCi προδιαγραφών Euro6, το Clio Pro+ γίνεται ακόμα πιο πρακτικό, αλλά και οικονομικό, αποτελώντας για τον κάθε επαγγελματία έναν εξαιρετικό σύμμαχο στη δύσκολη καθημερινότητα.

Βασισμένο στο δημοφιλές 5θυρο επιβατικό μοντέλο, το Renault Clio Pro+, έχει ήδη κερδίσει τους επαγγελματίες συνδυάζοντας ιδανικά την κομψή αισθητική με την κορυφαία πρακτικότητα, χαρακτηριστικά που ενισχύονται από τα ακάλυπτα πίσω παράθυρα τα οποία διατηρούν τα επίπεδα ορατότητας ενός κανονικού επιβατικού αυτοκινήτου. Διατηρώντας όλα τα οφέλη που το ανέδειξαν ως μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές, τώρα εφοδιασμένο με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 dCi προδιαγραφών Euro6, προσφέρει μια σειρά επιπλέον πλεονεκτημάτων. Συγκεκριμένα το Clio Pro+ Euro6 εφοδιάζεται με σύστημα Stop & Start το οποίο συμβάλει στις ακόμα χαμηλότερες τιμές κατανάλωσης (από 3,1lt/100km) και εκπομπές ρύπων (85gr/km CO2) που σε συνδυασμό με τα μεγάλα διαστήματα service (κάθε 30.000χλμ.) κρατούν σε χαμηλά επίπεδα τα λειτουργικά έξοδα του αυτοκινήτου.
Παράλληλα με τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, το Clio Pro+ Euro6 έχει και αυξημένο ωφέλιμο βάρος (521kg) κάνοντας ακόμα ευκολότερη την εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης που όπως πάντα εφοδιάζεται με προστατευτικό πλέγμα, πλαστικό κάλυμμα τύπου σκάφης και αναδιπλούμενη – αφαιρούμενη εταζέρα.

Το νέο Clio Pro+ Euro6, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια ξεκινά την πορεία του στην ελληνική αγορά με 12.125ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. Η τιμή περιλαμβάνει όφελος μεγαλύτερο από εκείνο που προσέφερε το μέτρο της απόσυρσης.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


TEOREN MOTORS Α.Ε.
Λ. Κηφισού 138-140
121 31 Περιστέρι, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 5706860
Fax: +30 210 5759302
Email: renaultinfo@renault.gr

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Συμπληρώστε την κατάλληλη προσφώνηση
Συμπληρώστε το επώνυμό σας
Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε την διεύθυνσή σας
Συμπληρώστε τον Τ.Κ. σας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Συμπληρώστε το e-mail σας
Συμπληρώστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ
Παρακαλούμε διατυπώστε το αίτημά σας

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στη Renault και την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

Το αίτημα σας έχει αποσταλεί και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αυτή τη στιγμή το μήνυμα σας δεν είναι δυνατόν να αποσταλεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.


ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVEΜΟΝΤΕΛΟ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Επιλέξτε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει
Πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο
Επιλέξτε μια μελλοντική ημερομηνία που επιθυμείτε να κάνετε το Test Drive
Επιλέξτε μια μελλοντική ημερομηνία που επιθυμείτε

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Συμπληρώστε το επώνυμό σας
Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε το e-mail σας
Συμπληρώστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας


Επιλέξτε περιοχή

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στη Renault και την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

Το αίτημα σας έχει αποσταλεί και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αυτή τη στιγμή το μήνυμα σας δεν είναι δυνατόν να αποσταλεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.