Αξεσουάρ και εξοπλισμοί

After Sales

Αξεσουάρ και εξοπλισμοί

ΕΚΤΥΠΩΣΗΑΠΟΣΤΟΛΗ

30% έκπτωση στα Αξεσουάρ έως τις 19/1/2018

Παθιασμένοι με τα σπορ, λάτρεις της τελειότητας, οπαδοί των επιδόσεων…, όλα τα αξεσουάρ που συνοδεύουν τα μοντέλα Renault έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

Γιατί η Renault, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την άνεση οδηγού και επιβατών, βρίσκεται συνέχεια σε αναζήτηση τρόπων βελτίωσης και εμπλουτισμού της γκάμας των αξεσουάρ της. Τα σχεδιάζει παράλληλα με το αυτοκίνητο έτσι ώστε να ακολουθούν τη φιλοσοφία του, χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας για την κατασκευή τους, τα δοκιμάζει σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και τα θέτει στη διάθεσή σας με βασικό σκοπό να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις σας.

Γιατί εμείς στη Renault, επενδύουμε στη σχέση εμπιστοσύνης που ξεκινήσαμε μαζί σας με την αγορά του αυτοκινήτου σας, θέτοντας στην υπηρεσίας σας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και ένα υψηλό, πάντα, επίπεδο εξυπηρέτησης.

Επικοινωνήστε ή επισκεφθείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault για να γνωρίσετε την πλήρη γκάμα των αξεσουάρ Renault και ανακαλύψτε την πρωτόγνωρη αίσθηση οδηγικής απόλαυσης, άνεσης και ασφάλειας που μόνο ένα Renault μπορεί να σας προσφέρει.

Δίχτυα τακτοποίησης αντικειμένων στο πορτ-μπαγκάζ

Επιτρέπουν την ασφαλή συγκράτηση των αντικειμένων στο χώρο του πορτ-μπαγκάζ. Σε δύο τύπους: κατά μήκος του πορτ-μπαγκάζ και φάκελος. 

Υποβραχιόνιο

Κάνει πιο άνετα τα μακρινά ταξίδια για τον οδηγό και παρέχει ένα ακόμα χώρο αποθήκευσης μικρών αντικειμένων. Επίσης διατίθεται σε όλους τους χρωματισμούς (ανάλογα με την έκδοση) για να ταιριάζει απόλυτα με τον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου. 

Διαχωριστική γρίλια

Απαραίτητο αξεσουάρ για την ασφάλεια των ζώων κατά τη διάρκεια της μετακίνησης, καθώς και των επιβατών από ενδεχόμενη μετακίνηση των αποσκευών. 

Παιδική ασφάλεια

… φροντίδα για τους «πολύτιμους» επιβάτες

Η ασφάλεια αποτελεί πάντα έναν από τους βασικούς άξονες της φιλοσοφίας Renault. Η συνεχής προσπάθεια στον τομέα αυτό έχει καταφέρει να αναδείξει μια ολοκληρωμένη σειρά από εξοπλισμούς συγκράτησης και προστασίας παιδιών κάθε ηλικίας κατά τη μεταφορά, δοκιμασμένους κάτω από αυστηρούς ελέγχους και με προδιαγραφές αυστηρότερες από αυτές που καθορίζει η ισχύουσα νομοθεσία. Σε ποιόν θα μπορούσατε να εμπιστευθείτε την ασφάλεια των παιδιών σας εκτός από τον ίδιο τον κατασκευαστή; 

Παιδικό κάθισμα BABYSAFE PLUS

Ιδανική προστασία από τις πρώτες κιόλας μέρες του παιδιού με την πλάτη του καθίσματος προς το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου(ηλικία από 0 έως 12 μηνών). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη ζώνη ασφαλείας τριών σημείων του αυτοκινήτου ή διατίθεται προαιρετικά ειδική βάση για την τοποθέτηση του στις βάσεις Isofix του αυτοκινήτου για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια.

Παιδικό κάθισμα DUO PLUS ISOFIX

Χρησιμοποιείται τόσο με τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου όσο και με στερέωση στις ειδικές υποδοχές του συστήματος ISOFIX.

Παιδικό κάθισμα Ergos

Διαθέτει εργονομική πλάτη, ρυθμιζόμενη σε 7 επίπεδα και πλευρικά ρυθμιζόμενα στηρίγματα. Χρήση μόνο του εδράνου μετά την ηλικία των 6 ετών. 

Προστασία μέσα κι έξω

…. Καλύψτε κάθε ανάγκη σας

Η Renault θέτει στην επιλογή σας μια ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ για την πλήρη προστασία του αυτοκινήτου, μέσα κι έξω. Σχεδιασμένα παράλληλα με το αυτοκίνητο, αποκλειστικά στα μέτρα του και κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Επιλέξτε την ποιότητα σε κάθε μορφή της. 

Πατάκια

Πλήρης σειρά, εναρμονισμένα με το στιλ του αυτοκινήτου σας από υλικά άριστης ποιότητας. Για κάθε μοντέλο, με το όνομά του ή με την υπογραφή Renault, είναι η επιλογή ποιότητας. 

Eξοπλισμοί μεταφοράς

... που αναλαμβάνουν δύσκολες αποστολές

Η Renault, πάντα με σκοπό να εξασφαλίσει τη μέγιστη ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις σας, σχεδιάζει τα κατάλληλα συστήματα μεταφοράς και ρυμούλκησης, τηρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας, Έτσι, σας προτείνει μια πλήρη γκάμα εξοπλισμών, δοκιμασμένων με τους αυστηρότερους ελέγχους, που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις σας. Για άνεση και ασφάλεια σε κάθε μετακίνησή σας! 

Καλύμματα προστασία πορτ-μπαγκάζ

Μοκέτες ή καλύμματα προστατεύουν το χώρο του πορτ-μπαγκάζ από κάθε αντικείμενο που θα μπορούσε να τον λερώσει. 

Λασπωτήρες

Για όλα τα μοντέλα, προστατεύουν και συμπληρώνουν την εμφάνιση τους.

Σπορ μεταμορφώσεις

 ….εκφράστε την προσωπικότητά σας

Μοναδικές προτάσεις που εναρμονίζονται με το σχεδιασμό του αυτοκινήτου, ενισχύουν την αεροδυναμική συμπεριφορά του και αναδεικνύουν την «προσωπικότητά» του.
Επιλέξτε μέσα από την πλήρη γκάμα από προβολείς ομίχλης, αεροτομές και κιτ σπορ, αυτό που ταιριάζει στο «χαρακτήρα» του αυτοκινήτου σας.
 

Κιτ σπορ

Πλήρης σειρά κιτ σπορ σχεδιασμένων για τις πιο υψηλές απαιτήσεις. 

Αεροτομές

Σπορ ή κλασσικές, ενισχύουν την αεροδυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και συμπληρώνουν μοναδικά την εμφάνισή του. 

Renault Boutique

Μια πλήρης σειρά προϊόντων για το αυτοκίνητο και τους επιβάτες του είναι στη διάθεσή σας για να ενθουσιάσουν με την απαράμιλλη ποιότητα και πρωτοτυπία τους, καθώς και με τις ανταγωνιστικές τιμές τους. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας Renault αλλά και μοντέρνες, καθώς και πρωτότυπες ιδέες για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που, σίγουρα, θα σας φτιάξουν τη διάθεση. 

Κοτσαδόροι

Συστήματα ρυμούλκησης που ανταποκρίνονται στη μέγιστη ελκτική ικανότητα του αυτοκινήτου σας και είναι σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας. 

Μπάρες οροφής

Συστήματα μεταφοράς σχεδιασμένα παράλληλα με το αυτοκίνητο που εξασφαλίζουν απόλυτη αισθητική εναρμόνιση, καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά και ελαχιστοποίηση θορύβων για άνετη και ασφαλή μετακίνηση.  

Βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων

Εργονομικοί εξοπλισμοί, με δυνατότητες ασφάλισης, απλοί στη χρήση.  

Μπαγκαζιέρες οροφής

Πρακτικές κι ευρύχωρες, καλύπτουν κάθε ανάγκη. Σε δύο βασικούς τύπους: κοντή και μακριά και με διάφορες επιλογές χωρητικότητας 

Βάσεις μεταφοράς σκι

Πλήρης γκάμα που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις: μεταφορά σκι κατάβασης, δρόμου, carving και snowboard. Απλές κι εύκολες στην τοποθέτηση, διατίθενται σε δύο τύπους: για μπάρες οροφής και μαγνητικού τύπου. 

Άνεση & τακτοποίηση

…. Και το ταξίδι γίνεται απόλαυση

Η Renault σχεδίασε για σας μια σειρά από πρωτότυπα και πρακτικά αξεσουάρ προκειμένου να βελτιώσει την άνεσή σας κατά τις μετακινήσεις σας. Επιλέξτε μέσα από τις προτάσεις της Renault αυτές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και ταξιδέψτε με άνεση κάθε στιγμή. 

Θήκες τακτοποίησης

Πρακτική πρόταση, ιδανική για την τακτοποίηση, συγκράτηση και προστασία αντικειμένων όπως πυροσβεστήρας, φαρμακείο κ.λπ. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


TEOREN MOTORS Α.Ε.
Λ. Κηφισού 138-140
121 31 Περιστέρι, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 5706860
Fax: +30 210 5759302
Email: renaultinfo@renault.gr

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Συμπληρώστε την κατάλληλη προσφώνηση
Συμπληρώστε το επώνυμό σας
Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε την διεύθυνσή σας
Συμπληρώστε τον Τ.Κ. σας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Συμπληρώστε το e-mail σας
Συμπληρώστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ
Παρακαλούμε διατυπώστε το αίτημά σας

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στη Renault και την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

Το αίτημα σας έχει αποσταλεί και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αυτή τη στιγμή το μήνυμα σας δεν είναι δυνατόν να αποσταλεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.


ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVEΜΟΝΤΕΛΟ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Επιλέξτε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει
Πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο
Επιλέξτε μια μελλοντική ημερομηνία που επιθυμείτε να κάνετε το Test Drive
Επιλέξτε μια μελλοντική ημερομηνία που επιθυμείτε

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Συμπληρώστε το επώνυμό σας
Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε το e-mail σας
Συμπληρώστε τον αριθμό του τηλεφώνου σας


Επιλέξτε περιοχή

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στη Renault και την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

Το αίτημα σας έχει αποσταλεί και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αυτή τη στιγμή το μήνυμα σας δεν είναι δυνατόν να αποσταλεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.