εξερευνήστε τον κόσμο του

ΝΕΟΥ CLIO INITIALE PARIS

Το αυτοκίνητο πόλης που δίνει άλλη αίσθηση στην καθημερινότητά σας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

Η προσωπικότητα του νέου Clio INITIALE PARIS εκφράζεται ακόμα και μέσα από τις μικρές λεπτομέρειες. Νέα full LED φωτιστική υπογραφή, χρωμιωμένη μάσκα, ζάντες 17" αποκλειστικής σχεδίασης, χρώμα μαύρο Etoilé, σήμανση INITIALE PARIS, κεραία σε σχήμα πτερυγίου και χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης... Ξεχωριστή ταυτότητα που κάνει τη διαφορά.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Το νέο Clio INITIALE PARIS εφοδιάζεται με την τελευταία λέξη των συστημάτων υποβοήθησης όπως το Renault EASY DRIVE. Το συγκεκριμένο σύστημα απλοποιεί τις μανούβρες στο παρκάρισμα χάρη στην κάμερα 360°, και το σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος hands free, Easty Park Assist. Ταξιδέψτε με απόλυτη ασφάλεια χάρη στο σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης που διαθέτει και λειτουργία αναγνώρισης των πεζών. Και μόλις φτάσετε στον προορισμό σας και παρκάρετε, το νέο Clio INITIALE PARIS αναλαμβάνει αυτόματα την ενεργοποίηση του χειρόφρενου. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την εικόνα ηρεμίας και εξασφάλισης !

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΖΩΗ

Προσθέστε συναίσθημα στις διαδρομές σας με τη βοήθεια του ηχοσυστήματος της Bose® με το νέο και ιδιαίτερα συμπαγές subwoofer Fresh Air Speaker™. Ιδανικά ενσωματωμένες στο εσωτερικό περιβάλλον του Clio INITIALE PARIS, είναι και οι οθόνες του συστήματος Renault EASY CONNECT, που σας παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αρχεία πολυμέσων, καθώς και η δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης του smartphone σας, που σας εξασφαλίζουν την αδιάκοπη σύνδεση με τον ψηφιακό κόσμο.