Εξερευνήστε τον κόσμο του

Νέου Renault CLIO R.S. Line

Ανακαλύψτε τη σπορ πλευρά του χαρακτήρα σας

Ξεχωριστό Σπορ πνεύμα

Το νέο CLIO R.S. Line διαθέτει μοναδική προσωπικότητα χάρη στις έντονες σπορτίβ πινελιές που διαθέτει : εμπρός προφυλακτήρας με μεταλλική πτέρυγα σε στυλ F1, χαρακτηριστική εμφάνιση R.S., αποκλειστικές ζάντες ακτινωτές 17’’ Magny-Cours. Ξεχωριστή εμφάνιση εμπρός μέρους με τον κάτω κυψελοειδή αεραγωγό και πίσω πλευρά με αγωνιστικό διαχύτη και οβάλ χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης.

Σπορτίβ αέρας και στο εσωτερικό

Το ίδιο σπορ πνεύμα κυριαρχεί και στο εσωτερικό του μοντέλου: κομψές επενδύσεις σε απόχρωση carbone με κόκκινες εμφανείς ραφές, σπορ τιμόνι με επένδυση δέρματος και διπλό κάθετο μπράτσο, αλουμινένια πεντάλ, σπορ εμπρός καθίσματα με ενισχυμένη πλευρική στήριξη, ταμπλό με κόκκινη διακοσμητική ταινία σε όλο του το πλάτος, και high-tech πίνακας οργάνων. Ποιότητα, εργονομία, τεχνολογία, η έκδοση R.S. Line του νέου CLIO, διαθέτει μοναδική εσωτερική διακόσμηση που φέρει την υπογραφή της Renault Sport.

Απόλυτος έλεγχος

Στην πόλη ή στον αυτοκινητόδρομο, το νέο CLIO R.S. Line σας βοηθά σε κάθε κατάσταση. Κάμερα με περιφερειακή κάλυψη 360° για ιδανική ορατότητα, παρκάρισμα hands free (Easy Park Assist), αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών… Πληθώρα τεχνολογιών για δυναμική οδήγηση με απόλυτη ασφάλεια.

Δυναμισμός και αποτελεσματικότητα

Εκτός από τις σπορ γραμμές του, το νέο CLIO R.S. Line προσφέρεται και με πληθώρα επιλογών κινητήρων, όπως ο νέος TCe 130 σε συνδυασμό με το κιβώτιο EDC που διαθέτει τα ειδικά ‘πτερύγια’ (paddles) αλλαγής από το τιμόνι. Χάρη στα δυναμικά χαρακτηριστικά του πλαισίου του, το νέο CLIO, αψηφά επιδεικτικά τις δύσκολες διαδρομές ! Το νέο CLIO R.S. Line διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που θα μετατρέψουν κάθε σας διαδρομή, σε μοναδική εμπειρία.

Περισσότερα για το Αll-new Renault CLIO