Οι εξοπλισμοί του Renault MEGANE GRAND COUPE που ξεχωρίζουν

Χώρος επιβατών

Ο ιδανικός συνδυασμός στυλ και ευχαρίστησης

Πρακτικό για τις καθημερινές μετακινήσεις σας, το Renault MEGANE Grand Coupe απογειώνει τις διαδρομές με το αυτοκίνητο. Χάρη στην ευρυχωρία του και τους έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, η ζωή στο αυτοκίνητο γίνεται πιο ευχάριστη και εύκολη από ποτέ.
Renault MEGANE Sedan - Vue surplombante du véhicule avec son large toit ouvrant

Μεγάλη ηλιοροφή

Το Renault MEGANE Grand Coupe διαθέτει μια μεγάλη ηλιοροφή που μεταμορφώνει το χώρο επιβατών, επιτρέποντας να μπει το φως. Με δυνατότητα ρύθμισης του ανοίγματός της σε 3 θέσεις, προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα.
Renault MEGANE Sedan - Coffre ouverture mains libres

Χώρος αποσκευών με άνοιγμα hands-free

Δεν χρειάζεται να έχετε ελεύθερα χέρια για να ανοίξετε τον χώρο αποσκευών του Renault MEGANE Grand Coupe. Αρκεί να περάσετε το πόδι σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα για να ανοίξει ο χώρος αποσκευών.

Τεχνολογίες

Επωφεληθείτε από την τεχνολογία σε κάθε διαδρομή σας

Ενισχύστε τις αισθήσεις σας στην οδήγηση και κινηθείτε με απόλυτη ασφάλεια. Οι ειδικοί έχουν εξοπλίσει το Renault MEGANE Grand Coupe με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες.
Renault MEGANE Sedan - MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Γίνετε ένα με το Renault MEGANE Grand Coupe! Χάρη στο σύστημα MULTI-SENSE, εναρμονίζετε το στυλ οδήγησής σας με τη διάθεσή σας. Αρκεί να επιλέξετε μία από τις 5 διαθέσιμες λειτουργίες οδήγησης για να έχετε βέλτιστη άνεση ή αισθησιακό δυναμισμό.
Renault MEGANE Sedan - Affichage tête haute en couleurs

Έγχρωμη οθόνη head-up display

Εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη head-up display, το Renault MEGANE Grand Coupe βελτιστοποιεί την οδηγική ασφάλεια και την άνεσή σας. Τα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης που διαθέτει ενσωματώνονται στο head-up display για ευκολότερη ρύθμιση των παραμέτρων και άμεση γνωστοποίηση των πληροφοριών.

Πολυμέσα

Οδηγήστε και παραμείνετε συνδεδεμένοι

Χάρη στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό πολυμέσων, το Renault MEGANE Grand Coupe σάς επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι με πολύ απλό τρόπο.

Οθόνη αφής R-LINK 2

Ενσωματωμένη στο ταμπλό του Renault MEGANE Grand Coupe, η οθόνη αφής R-LINK 2, που θυμίζει tablet, σaς δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ενδείξεις οθόνης, κλιματισμός, θέση του καθίσματός σας, πρόσβαση στο ηχοσύστημα, στην πλοήγηση ή στις εφαρμογές σας... Το απλό και εύχρηστο περιβάλλον, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και 6 προφίλ χρήστη.
Renault MEGANE Sedan - Compteur numérique TFT

Ψηφιακό κοντέρ TFT

Τέλος τα αναλογικά κοντέρ! Το Renault MEGANE Grand Coupe εξοπλίζεται με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη LCD TFT 7 ιντσών. Εμφανίζει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σε συνδυασμό με τη λειτουργία MULTI-SENSE. Με δυνατότητα εξατομίκευσης σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, μπορεί να υιοθετήσει πολλά στυλ.
Renault MEGANE Sedan - Homme consultant son smartphone

Προβολή του smartphone

Μπορείτε να απολαμβάνετε τις νέες λειτουργίες του Apple CarPlay ή του Android Auto που είναι διαθέσιμες στο tablet αφής R-LINK 2 του Renault MEGANE Grand Coupe. Βρείτε τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας (Apple ή Android) που είναι συμβατές με την κατάσταση οδήγησης και απολαύστε ακόμη πιο ευχάριστα ταξίδια.

Άνεση

Ανακαλύψτε ξανά την άνεση των μεγάλων ταξιδιών

Κάθε στοιχείο του χώρου επιβατών του Renault MEGANE Grand Coupe έχει σχεδιαστεί προσεκτικά από τους ειδικούς μας για να σας προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες άνεσης.

Ασφάλεια

Απολαύστε τη διαδρομή σας με απόλυτη ηρεμία

Για την ασφάλειά σας, εξοπλίσαμε το Renault MEGANE Grand Coupe με τα πιο σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.

Visio System

Εκτελώντας χρέη πραγματικού συγκυβερνήτη, το σύστημα Visio System σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις διαδρομές σας με απόλυτη ασφάλεια. Με τη βοήθεια των Συστημάτων Αναγνώρισης των σημάτων κυκλοφορίας, προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας και αυτόματης εναλλαγή των φώτων μεγάλης σκάλας, η τριάδα εφαρμογών υποβοήθησης οδήγησης αναλύει το οδικό περιβάλλον σας για να απλοποιήσει την οδήγηση.
Renault MEGANE Sedan - Freinage actif d'urgence

Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης

Διαθέτοντας ένα σύστημα που μπορεί να αναλύει την απόσταση που σας χωρίζει από το προπορευόμενο όχημα, το Renault MEGANE Grand Coupe σάς ειδοποιεί σε περίπτωση που υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης. Αν δεν αντιδράσετε κατά την ενεργοποίηση των οπτικών και ηχητικών ενδείξεων, το σύστημα ενεργού φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης τίθεται σε λειτουργία προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος σύγκρουσης ή να περιοριστεί η ζημιά από τη σύγκρουση.
Renault MEGANE Sedan - Avertisseur d'angle mort

Προειδοποίηση «τυφλού» σημείου


Τέρμα στις δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τους ελιγμούς προσπέρασης. Το Renault MEGANE Grand Coupe σάς ειδοποιεί αμέσως σε περίπτωση που κάποιο όχημα εισέλθει στη ζώνη «τυφλού» σημείου από τους εξωτερικούς καθρέπτες. Ένα φωτεινό σήμα εμφανίζεται στον εξωτερικό καθρέπτη στην πλευρά που παρουσιάζεται ο κίνδυνος.

Περισσότερα για το Renault MEGANE GRAND COUPE