Μπείτε στον σύμπαν του Renault MEGANE Sport Tourer

Τα δυνατά του σημεία

Ευρυχωρία & πολυμορφικότητα

Διαμορφώστε τον εσωτερικό χώρο σας

Επιλέξτε για συνοδοιπόρο σας το Renault MEGANE Sport Tourer. Το ασυναγώνιστο μήκος φόρτωσης, οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι και η απίστευτη πολυμορφικότητά του το καθιστούν την ιδανική επιλογή σας για τις καθημερινές μετακινήσεις σας.

Ασυναγώνιστο μήκος φόρτωσης

Φορτώστε και μεταφέρετε ό,τι θέλετε χωρίς περιορισμούς. Αναδιπλώνοντας την πίσω σειρά καθισμάτων και το κάθισμα συνοδηγού, έχετε στη διάθεσή σας ένα ασυναγώνιστο μήκος φόρτωσης 2,70 μέτρων.
Renault MEGANE Estate - Vue intérieure depuis le coffre avec sièges abaissés

Χώρος αποσκευών με πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης

Με τον χώρο αποσκευών που διαθέτει έξυπνους εξοπλισμούς και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, το Renault MEGANE Sport Tourer τονίζει τον πολυμορφικό του χαρακτήρα. Συστήματα διαχωριστικών, επίπεδο δάπεδο, δίχτυα συγκράτησης, άγκιστρα και πλαϊνοί αποθηκευτικοί χώροι... Έτσι το φορτίο σας δεν μπορεί να μετακινηθεί ούτε εκατοστό.
Renault MEGANE Estate - Levier de vitesse et console centrale

Ευρύχωροι αποθηκευτικοί χώροι μπροστά

Με την κεντρική κονσόλα του και το υποβραχιόνιο που μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα μικροαντικείμενά σας, το Renault MEGANE Sport Tourer σάς δίνει τη δυνατότητα να τα έχετε όλα δίπλα σας.

Τεχνολογία

Ζήστε την καινοτομία

Εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που προέρχονται από τις ανώτερες κατηγορίες, το Renault MEGANE Sport Tourer απλοποιεί την οδήγηση για εσάς.
  Διαδραστική μονάδα MULTI-SENSE

Άνεση

Ανακαλύψτε ξανά την ευεξία

Καθίστε στο τιμόνι του Renault MEGANE Sport Tourer και ζήστε μια ολοκαίνουρια εμπειρία άνεσης.
Renault MEGANE Estate - Surpiqûre siège avant ultra confort

Υπερ-άνετα καθίσματα

Στο μπροστινό μέρος, τα καθίσματα από αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας σάς προσφέρουν εξαιρετική συγκράτηση και παρέχουν τη δυνατότητα ρύθμισης της στήριξης μέσης.
Renault MEGANE Estate - Banquette arrière

Άνεση πίσω επιβατών

Οι πίσω επιβάτες διαθέτουν άνετο χώρο για τα γόνατα ενώ οι πλάτη του πίσω καθίσματος έχει μεγαλύτερη κλίση για μεγαλύτερη άνεση.
Renault MEGANE Estate - Intérieur spacieux avec toit ouvrant vitré

Γυάλινη ηλιοροφή

Η ηλιοροφή του Renault MEGANE Sport Tourer, η οποία διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, φωτίζει τις διαδρομές σας χάρη στη μεγάλη γυάλινη επιφάνειά της. Με δυνατότητα ρύθμισης του ανοίγματός της σε 3 θέσεις, επιτρέπει στο φως να εισέλθει ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Πολυμέσα

Επιλέξτε ό,τι καλύτερο υπάρχει σε συστήματα πολυμέσων

Ζήστε με ένταση τη διαδρομή. Διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό πολυμέσων, το Renault MEGANE Sport Tourer σάς μεταφέρει στο εύχρηστο και διασυνδεδεμένο σύμπαν του.

Ασφάλεια

Οδηγήστε ξέγνοιαστα

Για μεγαλύτερη ασφάλεια στις διαδρομές σας, οι ειδικοί μας εξόπλισαν το Renault MEGANE Sport Tourer με μια πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Περισσότερα για το Renault MEGANE SPORT TOURER