KADJAR

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ


ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥ


ΑΝΕΣΗ


ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ...

Αυτό το 5θέσιο SUV γοητεύει με την ευχάριστη εμπειρία οδήγησης που προσφέρει και την υψηλή και άνετη θέση οδήγησης που διαθέτει.
Renault KADJAR

ρυθμιζόμενα καθίσματα και κεντρικό υποβραχιόνιο

Ρυθμίστε εύκολα το μήκος της έδρας του καθίσματος για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι. Το μπροστινό κεντρικό υποβραχιόνιο είναι συρόμενο και προσφέρει από κάτω πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.
Renault KADJAR

τιμόνι με πολλαπλές λειτουργίες

Αναγνώριση φωνής, ρυθμιστής-περιοριστής ταχύτητας, τηλέφωνο, πίνακας οργάνων... Κάθε πλήκτρο του τιμονιού σας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε όλες τις λειτουργίες του οχήματός σας.
Renault KADJAR

εμπρός και πίσω κλιματισμός

Απολαύστε την κορυφαία άνεση χάρη στο αποδοτικό σύστημα κλιματισμού που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.
Renault KADJAR

υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμο με κλίση

Εκκινήστε το αυτοκίνητό σας με απόλυτη ασφάλεια! Χάρη στην υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμο με κλίση, η πίεση των φρένων διατηρείται για μερικά δευτερόλεπτα δίνοντάς σας έτσι τον χρόνο να εκκινήσετε το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια.
Renault KADJAR

ηχοσύστημα Bose®

Βαθιά μπάσα, δομημένοι ρυθμοί, λεπτά πρίμα... Τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος, ο ήχος είναι ακριβής και ποιοτικός. Με το KADJAR, η περιπέτεια συνοδεύεται με την ποιοτική μουσική...
Renault KADJAR

θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα

Ευχάριστα τον χειμώνα, επενδεδυμένα με αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας, τα καθίσματα είναι άνετα και με σωστή στήριξη για τα ταξίδια σας.

ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ


... ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ...

Ευρύχωρο εσωτερικό, έξυπνες δυνατότητες διαμόρφωσης και αυξημένη ικανότητα φόρτωσης… Τα σκεφτήκαμε όλα, για να σας κάνουμε τη ζωή πιο απλή.

Renault KADJAR

μεγάλος χώρος αποσκευών

Φορτώστε εύκολα όλα όσα χρειάζεστε στον χώρο αποσκευών με χωρητικότητα έως 527 λίτρα.
Renault KADJAR

αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα

Μεταφέρετε εύκολα αντικείμενα μεγάλου μήκους (έως 2,5 μ.) αναδιπλώνοντας με μια απλή κίνηση το πίσω κάθισμα.
Renault KADJAR

σταθερή γυάλινη πανοραμική οροφή

Απολαύστε το τοπίο και αφήστε το φως του ήλιου να εισχωρήσει μέσα στην καμπίνα, χάρη στη μεγάλη, σταθερή γυάλινη οροφή του με επιφάνεια 1,4 m².
Renault KADJAR

αποθηκευτικοί χώροι και πρίζες 12 V

Συνδέστε όλες τις συσκευές πολυμέσων στις θύρες USB, την υποδοχή jack και τις πρίζες 12V και επωφεληθείτε από τους έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους (έως 30 λίτρων) που είναι διάσπαρτοι μέσα στον χώρο των επιβατών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & RENAULT EASY CONNECT


... ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...

Η προσαρμογή της ταχύτητας, η στάθμευση ακόμα και το αυτόματο άναμμα των φώτων; Όλα γίνονται απλούστερα χάρη στα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης που διαθέτει.

Renault KADJAR

σύστημα Easy Park Assist

Κατά τους ελιγμούς στάθμευσης, το σύστημα αναλαμβάνει πλήρως τον έλεγχο του τιμονιού. Σας ειδοποιεί επίσης για την παρουσία εμποδίων χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας και τους αισθητήρες του, εξασφαλίζοντας προστασία 360°.
Renault KADJAR

προειδοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας

Προσαρμόστε την οδήγησή σας σύμφωνα με τα δεδομένα οδικής σήμανσης που συλλέγει η κάμερα. Σε περίπτωση που τρέχετε υπερβολικά, μια οπτική προειδοποίηση στον πίνακα οργάνων και το σύστημα πλοήγησης σας ενημερώνουν έγκαιρα για την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.
Renault KADJAR

έξυπνα φώτα

Το Kadjar διαθέτει φώτα ομίχλης με προσαρμοζόμενη λειτουργία στροφής, ισχυρά φώτα full LED Pure Vision και αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων για καλύτερη ορατότητα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Οι υπηρεσίες διασύνδεσης Renault EASY CONNECT προσφέρουν λύσεις για να εξοικονομείτε χρόνο και να παραμένετε διασυνδεδεμένοι είτε όταν διασκεδάζετε είτε όταν έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πραγματοποιήστε μια κλήση, ακούστε μουσική, χρησιμοποιήστε τον ψηφιακό βοηθό σας για να του θέσετε ερωτήσεις… και πολλά ακόμη!

Renault KADJAR

R-LINK 2

Εύχρηστη και εργονομική, η νέα οθόνη 7 ιντσών προσφέρει εξαιρετική άνεση και ακρίβεια στη χρήση. Το περιβάλλον λειτουργίας μοιάζει με αυτό που έχουν οι ταμπλέτες και υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης και απόθεσης των εικονιδίων με την αφή, ενώ με την αφή μπορεί να γίνει και το ζουμ.
Renault KADJAR

Android Auto™ και Apple Carplay™ στο R-LINK 2

Με το Android Auto™ και το Apple Carplay™, μπορείτε να βρείτε τη διαδρομή σας, να υπαγορεύσετε ή να ακούσετε τα SMS σας, να πραγματοποιήσετε τις κλήσεις σας ή να ακούσετε τη μουσική που έχετε αποθηκευμένη στο τηλέφωνό σας, πιο απλά από ποτέ!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ


... ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Ένας από τους στόχους που έχει θέσει το Kadjar είναι να διευκολύνει την οδήγησή σας, καθιστώντας την πιο ξέγνοιαστη, πιο ασφαλή και πιο ομαλή.

Renault KADJAR

σύστημα προειδοποίησης για ερχόμενο όχημα στην «τυφλή» γωνία

Διευρύνετε το οπτικό πεδίο σας χάρη σε μια φωτεινή ένδειξη στον αριστερό ή δεξιό εξωτερικό καθρέφτη που σας ειδοποιεί σε περίπτωση που κάποιο αυτοκίνητο προσεγγίσει την περιοχή «τυφλής» γωνίας.
Renault KADJAR

σύστημα προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας

Όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα πάνω από 70 χλμ./ώρα, το σύστημα ειδοποιεί σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας πατώντας πάνω σε συνεχόμενη ή διακεκομμένη διαχωριστική γραμμή. Η προειδοποίηση αυτή συμβάλλει στην οδική σας ασφάλεια προειδοποιώντας σας έγκαιρα ότι είστε σε πορεία που θα μπορούσε να σας βγάλει εκτός δρόμου.
Renault KADJAR

σύστημα ενεργού φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης

Σε περίπτωση που ανιχνευτεί κίνδυνος πρόσκρουσης, ενημερώνεστε από μια ηχητική προειδοποίηση. Αν δεν αντιδράσετε, το σύστημα ενεργού φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης τίθεται σε λειτουργία προκειμένου να αποφευχθεί η πρόσκρουση ή να μετριαστεί η έντασή της.
Renault KADJAR

παθητική και ενεργητική ασφάλεια

Τα έχουμε προβλέψει όλα για την ασφάλειά σας: 6 αερόσακοι, προσκέφαλα με προστασία από τραυματισμό στον αυχένα, ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και διάταξη περιορισμού της πίεσης της ζώνης. Για την προστασία των παιδιών, το Kadjar διαθέτει επίσης 2 υποδοχές στερέωσης Isofix.

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ


ΣΧΕΔΙΑΣΗ


ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ...

Εξατομικεύστε την αισθητική του Kadjar σας προσδίδοντάς του πιο έντονο χαρακτήρα και μοναδικότητα.

Renault KADJAR - Marchepieds et élargisseurs d’ailes

μαρσπιέ και «φρύδια» φτερών

Το μαρσπιέ εξασφαλίζει πραγματική άνεση χάρη στην αντιολισθητική του επίστρωση και την εύκολη πρόσβαση που παρέχει στην οροφή. Τα «φρύδια» φτερών* παρέχουν καλύτερη προστασία του αμαξώματος από εκτινασσόμενα χαλίκια, πέτρες, κλπ. και από τις γρατσουνιές που προκαλούνται κατά την καθημερινή χρήση.

* Τα «φρύδια» φτερών δεν είναι συμβατά με το σύστημα Blind Spot Warning και το Easy Park Assist .
Nouveau Renault KADJAR jantes accessoires

γκάμα τροχών αλουμινίου

Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη συλλογή τροχών αλουμινίου της Renault που είναι διαθέσιμες σε 17, 18 και 19 ίντσες. Προσδίδουν κομψό και εκλεπτυσμένο στυλ, εξασφαλίζοντας ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς.
Nouveau Renault KADJAR Pédalier sport

σπορ πεντάλ

Χαρίστε σπορτίφ αίσθηση στο εσωτερικό του Kadjar με τα σπορ πεντάλ *.

* Διαθέσιμα με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων .

ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ


... ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ...

Η καλαίσθητη διακόσμηση και ο λειτουργικός εξοπλισμός του προσαρμόζονται άψογα στο εσωτερικό.

Nouveau Renault KADJAR Chargeur à induction

επαγωγικός φορτιστής

Φορτίστε με ευκολία το smartphone σας τοποθετώντας το στη βάση φόρτισης που βρίσκεται στην κεντρική θήκη μικροαντικειμένων. Τέλος στα καλώδια. Η φόρτιση του smartphone σας γίνεται ευκολότερα από ποτέ!
Nouveau Renault KADJAR Tapis de sol

ταπέτα δαπέδου

Ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν τον χώρο επιβατών του Kadjar σας, στερεώνονται σε δύο κλιπ ασφαλείας και δεν παρεμποδίζουν τα πεντάλ. Καθαρίζονται εύκολα και διατίθενται σε ύφασμα ή καουτσούκ για να καλύπτουν κάθε ανάγκη.
Nouveau Renault KADJAR Support multifonction sur appui-tête

βάση στήριξης πολλαπλών χρήσεων για το προσκέφαλο

Η βάση στήριξης πολλαπλών χρήσεων στερεώνεται εύκολα και επιτρέπει στους επιβάτες σας να στερεώσουν ένα tablet , να τοποθετήσουν αντικείμενα ή να κρεμάσουν ένα ρούχο.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ


... ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ...

Προσφέροντας γρηγορότερη εγκατάσταση και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, τα αξεσουάρ του ανταποκρίνονται στις πιο σκληρές απαιτήσεις ασφαλείας.

Nouveau Renault KADJAR Gamme attelages

γκάμα κοτσαδόρων

Με άκρο μακρόστενο, αφαιρούμενο χωρίς εργαλεία ή πτυσσόμενο, οι κοτσαδόροι μας προσφέρουν αντιδιαβρωτική προστασία και ανταποκρίνονται σε υψηλότερα στάνταρ από τα τυπικά, όσον αφορά στην ασφάλεια και την αντοχή τους.
Nouveau Renault KADJAR Barres de toit et coffre de toit

μπάρες οροφής και μπαγκαζιέρα

Οι μπάρες οροφής τοποθετούνται εύκολα χωρίς εργαλεία χάρη στο σύστημα ταχείας στερέωσης QuickFix και επιτρέπουν τη στερέωση πρόσθετων αξεσουάρ επάνω στην οροφή, όπως μιας βάσης μεταφοράς ποδηλάτου, ή μιας βάσης μεταφοράς πέδιλων σκι ή μιας μπαγκαζιέρας.
Nouveau Renault KADJAR Porte-vélos

βάση μεταφοράς ποδηλάτων

Εύχρηστες και με εύκολη τοποθέτηση, οι βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων επιτρέπουν τη μεταφορά του εξοπλισμού σας με απόλυτη ασφάλεια.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


... ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

Αποκτήστε αξεσουάρ προστασίας ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σας με απαράμιλλη αντοχή.

Nouveau Renault KADJAR Protections de coffre

προστατευτικά χώρου αποσκευών

Τα καλύμματα πατώματος χώρου αποσκευών και τα διαμορφώσιμα προστατευτικά χώρου αποσκευών προστατεύουν αποτελεσματικά την εργοστασιακή μοκέτα του νέους σας αυτοκινήτου. Είναι πρακτικά, ενώ τοποθετούνται και καθαρίζονται εύκολα.
Nouveau KADJAR Alarme

συναγερμός

Το σύστημα ανιχνεύει κάθε απόπειρα παραβίασης ώστε να ελαχιστοποιηθεί αποτελεσματικά ο κίνδυνος κλοπής του Kadjar αλλά και των προσωπικών σας αντικειμένων από το εσωτερικό του.
Nouveau KADJAR Chaînes à neige

αντιολισθητικές αλυσίδες

Απλές στη χρήση με πολύ γρήγορη εγκατάσταση, εγγυώνται ασφάλεια, πρόσφυση και άνεση ακόμη και στις πιο σκληρές συνθήκες οδήγησης κατά τη διάρκεια του χειμώνα.