KADJAR

ζήσε την περιπέτεια!
Renault EZ ULTIMO Concept

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ KADJAR


αισθητική

ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΥΛ... ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ KADJAR.ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ
Εξ ολοκλήρου επανασχεδιασμένο, το Kadjar έχει ξεχωριστή προσωπικότητα στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα και άνεση στο εσωτερικό.

Τα μπροστινά και πίσω φωτιστικά σώματα με LED, η κεραία του σε σχέδιο πτερυγίου καρχαρία, η καλοσμιλευμένη μάσκα του, οι συμπαγείς, νέοι προφυλακτήρες του και οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών τραβούν αμέσως τα βλέμματα.

Στο εσωτερικό του, η προσοχή στις λεπτομέρειες και το ποιοτικό φινίρισμα προσδίδουν ξεχωριστή κομψότητα. Το εργονομικό Kadjar διαθέτει μια νέα κεντρική κονσόλα με δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός νέου συστήματος infotainment με ευκρινή οθόνη αφής 7 ιντσών.

στο τιμόνι

... ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ...


ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Ισχυροί κινητήρες, τετρακίνηση και γοητευτικό ντιζάιν… Το Kadjar ισορροπεί τέλεια μεταξύ επιδόσεων, αποδοτικότητας και καθημερινής χρηστικότητα στην οδήγηση.

Χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα 3 προγράμματα του συστήματος τετρακίνησης (4x4, 4x2 Extended Grip & 4x2), το Kadjar σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

Με λειτουργία οικονομικής οδήγησης (ECO), το Kadjar σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση καυσίμου.

χώρος επιβατών

... ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Υπερυψωμένα καθίσματα με δυνατότητα ρύθμισης του μήκους της έδρας, θύρες USB, κλιματισμός μπροστά και πίσω, πίσω κάθισμα με αναδιπλούμενη πλάτη και έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι...

Το Kadjar προσαρμόζεται στο δικό σας στυλ ζωής με τους εσωτερικούς του χώρους να δίνουν έμφαση στην άνεση.

Πρόκειται για ένα SUV εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, με ηχοσύστημα Bose®, σύστημα Easy Park Assist και R-LINK 2. Χωρίς να ξεχνάμε τις υπηρεσίες Renault EASY CONNECT, που επιτρέπουν στο αυτοκίνητο και το smartphone σας να συνεργάζονται… για να σας διευκολύνουν τη ζωή.

ασφάλεια και αξιοπιστία

... ΓΙΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.


ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ

Το Kadjar είναι εξοπλισμένο με τα πιο καινοτόμα συστήματα ασφαλείας, όπως το σύστημα ενεργού φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης που σας προειδοποιεί όταν ανιχνεύσει κίνδυνο πρόσκρουσης.

Σε ό,τι αφορά στην παθητική ασφάλεια, το Kadjar προσφέρει μέγιστη προστασία για όλους τους επιβάτες και τους πεζούς.

Συνδυάζοντας τις πληροφορίες από τα ραντάρ και τις κάμερες, το Kadjar βοηθά κάθε στιγμή, είτε κινείστε με ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο είτε επιχειρείτε ελιγμούς ακριβείας σε μια στενή θέση στάθμευσης.

χρώματα

3D VIEWER

* Τα αυτοκίνητα, που απεικονίζονται, ενδέχεται να φέρουν προαιρετικό εξοπλισμό με επιπλέον επιβάρυνση. Μέρος του εξοπλισμού, που περιγράφεται ή εμφανίζεται, μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή με επιπρόσθετο κόστος. Οι πελάτες οφείλουν να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν τα ακριβή χαρακτηριστικά των οχημάτων, που επιθυμούν, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων & Επισκευαστών στο σημείο παραγγελίας.
Διαβάστε περισσότερα στους Όρους Χρήσης, Ενότητα Γ. Περιεχόμενο του Site