ΝΕΟ MEGANE - Έκδοση GT-Line

ΝΕΟ MEGANE - Έκδοση GT-Line

Νέο Renault MEGANE GT-Line
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Ανακαλύψτε το
 
 
 

Ανακαλύψτε το

Θα λατρέψετε το σπορ χαρακτήρα του νέου Renault MEGANE. Με εξωτερική εμφάνιση και εσωτερικό σχεδιασμό εμπνευσμένα από την έκδοση GT. Όσο για τους κινητήρες, επιλέξτε ελεύθερα!
Εντυπωσιακός εξωτερικός σχεδιασμός
 
 
 

Εντυπωσιακός εξωτερικός σχεδιασμός

Νέος σχεδιασμός εμπρός προφυλακτήρας με ειδική γρίλια εισαγωγής αέρα στο κάτω μέρος, πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη, ειδικά σχεδιασμένες ζάντες 17 ή 18 ιντσών, χρώμα αμαξώματος Μεταλλικό Μπλε, διακοσμητικά στοιχεία σε σκούρο μεταλλικό χρώμα, επιγραφή "GT-Line" πάνω στα ένθετα στο φτερό και στο πίσω μέρος... Αφεθείτε στη μαγεία του μοναδικού σχεδιασμού του νέου Renault MEGANE GT-Line.
Ειδικά σχεδιασμένος εσωτερικός χώρος
 
 
 

Ειδικά σχεδιασμένος εσωτερικός χώρος

Ανακαλύψτε το σπορ εσωτερικό του που ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες σας. Καθίσματα με ενσωματωμένο στήριγμα κεφαλής και ενισχυμένο πλευρικό κράτημα, ειδικά σχεδιασμένο τιμόνι GT-Line, μοναδική ατμόσφαιρα με μπλε γεωμετρικά μοτίβα, στοιχεία αλουμινίου στο μαρσπιέ με επιγραφή GT-Line... Σας προ(σ)καλεί να το δοκιμάσετε.

Επιλέξτε τον κινητήρα σας
 
 
 

Επιλέξτε τον κινητήρα σας

Επιλέξτε τον κινητήρα που σας ταιριάζει. Μπορείτε να συνδυάσετε το νέο Renault MEGANE GT line με τους περισσότερους κινητήρες του νέου Renault MEGANE*. Επωφεληθείτε λοιπόν από τα δυναμικά χαρακτηριστικά κινητήρων νέας γενιάς, βενζίνης και πετρελαίου της Renault.

*Αναλόγως της χώρας