ΜEGANE HATCHBACK

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της οδηγικής απόλαυσης
MEGANE compact saloon
DESIGN Ένα compact σαλόνι σε τροχούς
Αρμονικές αναλογίες, τονισμένα χαρακτηριστικά και κομψές αισθητικές πινελιές... Ελκυστικό και δυναμικό, το νέο MEGANE δηλώνει εμφατικά την παρουσία του, αποκαλύπτοντας την εκλεπτυσμένη σιλουέτα και το high-tech εσωτερικό του, κάνοντας τα κεφάλια των περαστικών να γυρίζουν !
MEGANE C-Shape headlights
Φώτα LED Pure Vision
Απολαύστε ακόμα περισσότερη άνεση και ασφάλεια με την τεχνολογία LED Pure Vision, η οποία αυξάνει την εμβέλεια των προβολέων και βελτιώνει δραστικά την ορατότητα τη νύχτα.
MEGANE saloon exterior front end
Εκφραστικές και δυναμικές γραμμές, μπροστά...
Ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, που τονίζεται ακόμα περισσότερο χάρη στη χρωμιωμένη επένδυση της μάσκας και την χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή της Renault, σε σχήμα “C”... Το νέο MEGANE είναι υπέρ-κομψό.
MEGANE saloon rear exterior
... πίσω...
Χάρη στα 100% LED πίσω φώτα και τα δυναμικά φλάς, με το νέο MEGANE δεν χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα την άνεση, την κομψότητα ή την ασφάλεια, καθώς τα έχεις όλα αυτά μαζί.
MEGANE saloon exterior profile
... και στο πλάι.
Ξεχωρίζει από το πλήθος! Χάρη στις χειρολαβές που διαθέτουν ενεργό φωτισμό, την αεροτομή νέας σχεδίασης και τις μοναδικές ζάντες των 16, 17 και 18 ιντσών του, το νέο MEGANE ξεχωρίζει από το πλήθος.
MEGANE interior
« Techno-cockpit »
Οθόνη 9.3’’ για το σύστημα πολυμέσων EASY LINK, πίνακας οργάνων με εύκολα διαμορφώσιμη οθόνη 10.2", κεντρική κονσόλα με πρακτικά χειριστήρια... είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του “Techno-cockpit” που συνδυάζει την άνεση με την εργονομία.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Καινοτομίες που ενισχύουν την αίσθηση της ευεξίας στο εσωτερικό

Βελτιώστε την καθημερινή εμπειρία οδήγησης με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Renault EASY DRIVE, ενσωματωμένο σύστημα πολυμέσων EASY LINK, ρυθμίσεις MULTI-SENSE και πολλά ακόμα.
EASY LINK - MEGANE system
Ταξιδέψτε με ενθουσιασμό, με τη βοήθεια του EASY LINK
Είστε έτοιμος για μία εμπειρία δικτύωσης που δεν έχετε ξαναζήσει; Με το σύστημα πολυμέσων EASY LINK, που είναι συμβατό με Android Auto™ και Apple CarPlay™, έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές σας και τις online υπηρεσίες, μέσω της κεντρικής οθόνης αφής 9.3” του νέου σας MEGANE.
MULTI-SENSE - MEGANE
Απολαύστε μια εξατομικευμένη οδηγική εμπειρία με το σύστημα MULTI-SENSE
Ήχος κινητήρα και απόκριση στο γκάζι, υποβοήθηση στο τιμόνι, επιλογές εσωτερικού φωτισμού, διαμορφώσιμος πίνακας οργάνων, με το MULTI-SENSE επιλέγετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης (My Sense, Eco, Comfort και Sport) και φτιάχνετε το ταξίδι σας, ανάλογα με τη διάθεση και τις ανάγκες σας.
MEGANE saloon exterior profile
Αισθανθείτε ασφαλείς χάρη στα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Renault EASY DRIVE
Ταξιδέψτε με απόλυτη ασφάλεια! Σύστημα υποβοήθησης οδήγησης στον αυτοκινητόδρομο ή μέσα στην κίνηση, ενεργό cruise control με λειτουργία Stop & Go, σύστημα ενεργού φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης (AEBS) με δυνατότητα αναγνώρισης πεζών και ποδηλατών... Απολύτως καινοτόμα, τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης βελτιώνουν το επίπεδο ασφαλείας και κάνουν την οδήγηση ακόμα πιο ευχάριστη.

ΜEGANE HATCHBACK
* Τα αυτοκίνητα, που απεικονίζονται, ενδέχεται να φέρουν προαιρετικό εξοπλισμό με επιπλέον επιβάρυνση. Μέρος του εξοπλισμού, που περιγράφεται ή εμφανίζεται, μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή με επιπρόσθετο κόστος. Οι πελάτες οφείλουν να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν τα ακριβή χαρακτηριστικά των οχημάτων, που επιθυμούν, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων & Επισκευαστών στο σημείο παραγγελίας.
Διαβάστε περισσότερα στους Όρους Χρήσης, Ενότητα Γ. Περιεχόμενο του Site
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MEGANE HATCHBACK