μπείτε στον κόσμο ενός Scenic

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΑ

ευρυχωρία και ευκολία διαμόρφωσης

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ

Ως μοντέλο με σχεδίαση ενός όγκου, το Scenic δίνει νέα διάσταση στη ζωή στο εσωτερικό του. Εκμεταλλευθείτε το εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό και τον πρωτοποριακό εξοπλισμό Easy Life.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ «ONE-TOUCH»

Διαμορφώστε με μία κίνηση, το εσωτερικό του Scenic. Χάρη στη λειτουργία "One-Touch", αρκεί ένα πάτημα για να αναδιπλώσετε τα πίσω καθίσματα. Στη διάθεσή σας υπάρχει ένας εντυπωσιακός χώρος φόρτωσης.


άνεση

ΕΥΕΞΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Μετακινηθείτε με απόλυτη άνεση. Οι σχεδιαστές μας εκμεταλλεύθηκαν όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους ώστε να μετατρέψουν το εσωτερικό του Scenic σε ένα πραγματικό περιβάλλον ευεξίας.
ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Ταξιδέψτε απολαυστικά. To αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας, εξασφαλίζει καλύτερη πλευρική στήριξη του σώματος, αλλά και το ιδανικό επίπεδο άνεσης.

Renault SCENIC - Vue intérieure de l'habitacle
ευρύχωρη καμπίνα
Αίσθηση ευρυχωρίας, συρόμενο πίσω κάθισμα, συρόμενη κονσόλα Easy Life… Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αντιληφθείτε την πραγματική έννοια της ευεξίας; Το Scenic σας αφήνει να τη βιώσετε με το δικό σας τρόπο.
 Renault SCENIC - Pare-brise haute visibilité
πανοραμικό παρμπρίζ για κορυφαία ορατότητα
Η άνεσή σας περνάει μέσα από την αντίληψη για την εικόνα του δρόμου, για αυτό και εξοπλίσαμε το Scenic με ένα τεράστιο παρμπρίζ που βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα και προσφέρει μία πανοραμική εικόνα του περιβάλλοντος.

πολυμέσα

ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ MODE 2.0.

Παραμείνετε δικτυωμένοι χάρη στο σύστημα πολυμέσων του Scenic.

ασφάλεια

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα συστημάτων ασφαλείας με τα οποία εξοπλίζεται το Scenic.
Renault SCENIC - Vue du véhicule en milieu urbain sur route - enfant traverse la route sans regarder
συστήματα Ενεργού Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης με αναγνώριση πεζών
Η κυκλοφορία στην πόλη με τα πολλά ερεθίσματα, γίνεται λιγότερο αγχωτική. Εξοπλισμένο με ενεργό σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, το Scenic εντοπίζει τους πεζούς σε αστικές περιοχές και φρενάρει ακόμη και αυτόνομα, αν αναγνωρίσει κίνδυνο επικείμενης σύγκρουσης.
Renault SCENIC
σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας

Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος ασφαλείας. Για αυτό και το Scenic διαθέτει σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής και διατήρησης πορείας στα όρια της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας.

Ακόμη ένα σύστημα που υπάρχει στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου, στη χώρα μας είναι αυτό της Αναγνώρισης Πινακίδων Οδικής Κυκλοφορίας.