Μπείτε στον κόσμο ενός Renault SCENIC

Τα δυνατά του σημεία

Ευρυχωρία και ευκολία διαμόρφωσης

Επωφεληθείτε από την ευρυχωρία

Ως μοντέλο με σχεδίαση ενός όγκου, το Renault SCENIC δίνει νέα διάσταση στη ζωή στο εσωτερικό του. Εκμεταλλευθείτε το εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό και τον πρωτοποριακό εξοπλισμό Easy Life.

Ευκολία διαμόρφωσης με "One-Touch"

Διαμορφώστε με μία κίνηση, το εσωτερικό του Renault SCENIC. Χάρη στη λειτουργία ΄One-Touch’, αρκεί ένα πάτημα για να αναδιπλώσετε τα πίσω καθίσματα. Στη διάθεσή σας υπάρχει ένας εντυπωσιακός χώρος φόρτωσης.


Άνεση

Ευεξία στο εσωτερικό

Μετακινηθείτε με απόλυτη άνεση. Οι σχεδιαστές μας εκμεταλλεύθηκαν όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους ώστε να μετατρέψουν το εσωτερικό του Renault SCENIC σε ένα πραγματικό περιβάλλον ευεξίας.

Ιδανικό επίπεδο άνεσης των καθισμάτων

Ταξιδέψτε απολαυστικά. To αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας, εξασφαλίζει καλύτερη πλευρική στήριξη του σώματος, αλλά και το ιδανικό επίπεδο άνεσης.

Renault SCENIC - Vue intérieure de l'habitacle

Ευρύχωρη καμπίνα

Αίσθηση ευρυχωρίας, συρόμενο πίσω κάθισμα, συρόμενη κονσόλα Easy Life… Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αντιληφθείτε την πραγματική έννοια της ευεξίας; Το Renault SCENIC σας αφήνει να τη βιώσετε με το δικό σας τρόπο.
 Renault SCENIC - Pare-brise haute visibilité

Πανοραμικό παρμπρίζ για κορυφαία ορατότητα

Η άνεσή σας περνάει μέσα από την αντίληψη για την εικόνα του δρόμου, για αυτό και εξοπλίσαμε το Renault SCENIC με ένα τεράστιο παρμπρίζ που βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα και προσφέρει μία πανοραμική εικόνα του περιβάλλοντος.

Πολυμέσα

Ταξίδι σε mode 2.0.

Παραμείνετε δικτυωμένοι χάρη στο σύστημα πολυμέσων του Renault SCENIC.

Ασφάλεια

Κινηθείτε με απόλυτη ασφάλεια

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα συστημάτων ασφαλείας με τα οποία εξοπλίζεται το Renault SCENIC.
Renault SCENIC - Vue du véhicule en milieu urbain sur route - enfant traverse la route sans regarder

Συστήματα Ενεργού Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης με αναγνώριση πεζών

Η κυκλοφορία στην πόλη με τα πολλά ερεθίσματα, γίνεται λιγότερο αγχωτική. Εξοπλισμένο με ενεργό σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, το Renault SCENIC εντοπίζει τους πεζούς σε αστικές περιοχές και φρενάρει ακόμη και αυτόνομα, αν αναγνωρίσει κίνδυνο επικείμενης σύγκρουσης.
Renault SCENIC

Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας


Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος ασφαλείας. Για αυτό και το SCENIC διαθέτει σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής και διατήρησης πορείας στα όρια της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας.

Ακόμη ένα σύστημα που υπάρχει στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου, στη χώρα μας είναι αυτό της Αναγνώρισης Πινακίδων Οδικής Κυκλοφορίας.