TWINGO

το ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης με τον πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό
Renault Twingo
design

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ…

ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΨΟΥ ΣΤΥΛ ΤΟΥ

Με τη νέα μπροστινή όψη του, τη νέα φωτεινή υπογραφή με LED και τις νέες ζάντες 16" Monega, το Twingo διακρίνεται για τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό του. Για περισσότερη φινέτσα, επιλέξτε ανάμεσα σε νέα χρώματα και μοναδικές διακοσμητικές λωρίδες και απολαύστε την κομψότητα στο αποκορύφωμά της!

Το εσωτερικό του είναι ο δικός σας χώρος. Ευρυχωρία, φως, ζωηρά χρώματα... Αξιοποιήστε τα πακέτα εξατομίκευσης για να συνθέστε το εσωτερικό που σας ταιριάζει. Αναδείξτε την προσωπικότητά σας!

πολυμέσα

... ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ...

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ «ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ»

Με το νέο σύστημα infotainment EASY LINK με οθόνη αφής, το Twingo αναδεικνύεται σε ιδανικό συνταξιδιώτη.

Συνδέστε το smartphone σας (σε Apple™ ή Android™ περιβάλλον) και αποκτήστε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές από την οθόνη αφής 7’’. Αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία Renault EASY CONNECT με τις υπηρεσίες διασύνδεσης και την εφαρμογή MY Renault*.

Ακολουθήστε μια διαδρομή, ελέγξτε τον τρόπο που οδηγείτε, διαχειριστείτε το ηχοσύστημα και το τηλέφωνο με απόλυτη ασφάλεια... Με την εφαρμογή R&Go, η σύνδεση του smartphone σας με το ηχοσύστημα δεν υπήρξε ποτέ πιο απλή.
                                                                                                                   * Υπηρεσίες διασύνδεσης και πλοήγησης διαθέσιμες σε μεταγενέστερο χρόνο.
                                                                                                                                                        Το Apple CarPlay™ αποτελεί εμπορικό σήμα της Apple.
                                                                                                                                          Το Inc. Android Auto™ αποτελεί εμπορικό σήμα της Google Inc.

στο τιμόνι

... ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ…

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Χάρη στο σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση και την εξαιρετικά μικρή ακτίνα κύκλου στροφής στα 4,30 μ., μπορεί να παρκάρει και στα πιο δύσκολα σημεία. Και οι αναστροφές γίνονται παιχνίδι!

Με τους οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες του μπορείτε να μετακινηθείτε με την ίδια άνεση στην πόλη & τον αυτοκινητόδρομο. Άλλωστε, το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (EDC) γίνεται ο ιδανικός σύμμαχος για τις βόλτες σας στην πόλη.

εσωτερικό

... ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ…

ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΡΥΧΩΡΟ !

Στο εσωτερικό, η ευρυχωρία ξεπερνάει τις προσδοκίες. Με 5 πόρτες, αναδιπλούμενη πλάτη στην πίσω σειρά καθισμάτων, διαιρούμενη κατά 50/50, επίπεδο χώρος φόρτωσης και δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους μέχρι 2,31 μ., στο Twingo χωράνε όλα.

Επιπλέον, οι νέοι έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι* προσφέρουν την κατάλληλη λύση σε κάθε περίπτωση! Κάθε πράγμα βρίσκει τη θέση του, από το μπουκάλι νερού μέχρι τον φορητό υπολογιστή... Όσο για τον χώρο αποσκευών, είναι απίστευτα πρακτικός: το επίπεδο δάπεδό του βρίσκεται στο ιδανικό ύψος.
                                                                                                                                  * 52 λίτρα συνολικά με την πλήρη προσφορά αποθηκευτικών χώρων.

ασφάλεια και αξιοπιστία

... ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ

Το Twingo είναι απολύτως πρακτικό στη καθημερινή χρήση, χωρίς να παραβλέπει την ασφάλεια.

Σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, ρυθμιστής και περιοριστής ταχύτητας, δυναμικός έλεγχος πορείας (ESC), μετωπικοί και πλευρικοί αερόσακοι. Με το Twingo, κινηθείτε με απόλυτη ασφάλεια!

ΧΡΩΜΑΤΑ

3D VIEWER

TWINGO
* Τα αυτοκίνητα, που απεικονίζονται, ενδέχεται να φέρουν προαιρετικό εξοπλισμό με επιπλέον επιβάρυνση. Μέρος του εξοπλισμού, που περιγράφεται ή εμφανίζεται, μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή με επιπρόσθετο κόστος. Οι πελάτες οφείλουν να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν τα ακριβή χαρακτηριστικά των οχημάτων, που επιθυμούν, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων & Επισκευαστών στο σημείο παραγγελίας.
Διαβάστε περισσότερα στους Όρους Χρήσης, Ενότητα Γ. Περιεχόμενο του Site