15-27 Οκτωβρίου 2020

RENAULT EWAYS:
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΡΥΠΩΝ

Τα Renault eWays, είναι μια μοναδική διαδικτυακή εκδήλωση, ανοικτή για όλους, αφιερωμένη στις ηλεκτρικές μετακινήσεις του σήμερα και του αύριο.


Από τις 15-27 Οκτωβρίου 2020, το Groupe Renault προσκαλεί το κοινό, σε παγκόσμιο επίπεδο, να μοιραστεί μαζί του το όραμά του για τις μετακινήσεις, αλλά και να απολαύσει δύο παγκόσμιες, 100% ηλεκτροκίνητες, πρεμιέρες:
  • Ένα ολοκαίνουριο πρωτότυπο μοντέλο, προάγγελος του μελλοντικού ηλεκτρικού crossover της Renault, το οποίο βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF-EV, που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για να φιλοξενεί ηλεκτροκίνητα μοντέλα.
  • Το Dacia Spring, το προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που ενσωματώνει όλα τα στοιχεία της νέας επανάστασης της Dacia.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί επίσης όλη η γκάμα ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων μοντέλων, μαζί με το Renault ARKANA E-TECH Hybrid, το νέο υβριδικό coupe SUV για την Ευρώπη.

Από τις 15-27 Οκτωβρίου 2020, θα διεξαχθεί η πρώτη φάση των Renault eWays, μια εκδήλωση σε ψηφιακό περιβάλλον, που είναι αφιερωμένη σε μια ανεπανάληπτη ηλεκτρική αντεπίθεση. Κατά τη δεκαήμερη διάρκεια του event, το Groupe Renault θα εξερευνήσει το μέλλον των μετακινήσεων, των πόλεων, αλλά και των τεχνολογιών, παρέα με ειδήμονες του χώρου, συνεργάτες και πολίτες, σε μία ανοιχτή συζήτηση για την ηλεκτρική κινητικότητα. Οι συνεντεύξεις Τύπου, οι παγκόσμιες πρεμιέρες, οι ομιλίες και οι ανταλλαγές απόψεων, όλα περιλαμβάνονται στην ατζέντα της εκδήλωσης, η πρόσβαση στην οποία θα είναι διαθέσιμη από το site: eways.groupe.renault.com/en

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 15 Οκτωβρίου, ο κ. Luca de Meo, CEO του Groupe Renault, θα κηρύξει την έναρξη των Renault eWays, ενώ θα αποκαλύψει και τις 100% ηλεκτρικές και υβριδικές καινοτομίες του Groupe Renault.

Επισκεφτείτε το https://easyelectriclife.groupe.renault.com/en/eways/ για να ανακαλύψετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και να εγγραφείτε στις ψηφιακές συνεδρίες.Συνέντευξη τύπου: Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Live stream στο site του Groupe Renault.