4EVER TROPHY E-TECH 100% ELECTRIC CONCEPT


περιπέτεια για όλους
 
σύμβολο νέας γενιάς

Το ηλεκτρικό του μέλλοντος, το Renault 4, αποτίνει φόρο τιμής στον εμβληματικό του πρόγονο που πούλησε 8 εκατομμύρια μονάδες. Συμβολίζοντας την απλότητα, την ευελιξία και τη στιβαρότητα, αποτελεί ένα εξαιρετικό κράμα πολυτέλειας και περιπέτειας …

Για να γιορτάσει τα 25 χρόνια του 4L Trophy, το πρωτότυπο 4ever Trophy E-Tech παρουσιάζει την 100% ηλεκτροκίνητη έκδοσή του που υπόσχεται εξαιρετικά συναρπαστικές περιπέτειες.
100%
ηλεκτρικό
100 kW
ισχύς ηλεκτροκινητήρα
770 mm
ελαστικά off-road

εμβληματικό design

 
έτοιμο να εξερευνήσει τα πάντα
Από το σημείο που τελειώνει η άσφαλτος μέχρι τον γύρο του κόσμου, το 100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο 4ever Trophy E-Tech είναι ένα πρότυπο μοντέλο πολλαπλών χρήσεων. Περιλαμβάνει όλα όσα θα περίμενε ο λάτρης της καθημερινής περιπέτειας αλλά και ο εξερευνητής μεγάλων αποστάσεων: απλά σχήματα, στιβαρότητα & αξιοπιστία, ελάχιστη συντήρηση, πλήρη απουσία θορύβου και μηδενικές εκπομπές CO2!

με αέρα "εξερευνητή"

 
μια άλλη οπτική της περιπέτειας

Το Renault 4 για περισσότερα από 60 χρόνια είναι ο σύντροφος των εξερευνητών στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τον κόσμο. Προσφέρει ευχαρίστηση σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες οδηγούς, περνώντας ταυτόχρονα και τις αξίες του να μοιράζεσαι και να βοηθάς.

Το 100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο 4ever Trophy E-Tech συνεχίζει την παράδοση της ευρύτητας του πνεύματος, της δίψας για ανακάλυψη και της υπέρβασης του εαυτού μας.
έτοιμο για κάθε εξόρμηση
Επιθυμείτε να ταξιδέψετε σε μέρη μακρινά ή γύρω από τη βάση σας. Ό,τι και να αποφασίσετε το 100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο 4ever Trophy E-Tech θα είναι πάντα σύμμαχός σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε όπου κι αν θελήσετε να πάτε, χάρη στην πλήρη γκάμα του 'off road' εξοπλισμού, τη στιβαρή σχάρα οροφής, τα φώτα LED, τον αέρα των ελαστικών που μπορείτε να ρυθμίσετε από την καμπίνα ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το φτυάρι του.

νέα εμφάνιση

 
το Renault 4ever Trophy βαμμένο στα χρώματα του 4L του 1962
Το πρωτότυπο 4 EVER Trophy ντεμπουτάρει σε νέα χρώματα, με αφορμή το φετινό τουρνουά του Roland-Garros στο Παρίσι. Εκτός από το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του αμαξώματος, υπάρχουν φωσφοριζέ ένθετα σε κίτρινο χρώμα στους ιμάντες τις οροφής, τα ελατήρια της ανάρτησης και τα λογότυπα των τροχών, που όλα μαζί αναβαθμίζουν την εκλεπτυσμένη και υψηλής τεχνολογίας σχεδίασή του. Πρόκειται για μία σαφή αναφορά στο εμβληματικό κίτρινο χρώμα που έχουν οι μπάλες του Roland Garros .

νέα εποχή

 
100% ηλεκτρικό

Το 100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο 4ever Trophy E-Tech βρίσκεται πολύ πιο μπροστά και από την εποχή των αυριανών ηλεκτρικών οχημάτων, χάρη στον εμπρός τοποθετημένο 100% ηλεκτροκινητήρα του και την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα που απορροφά τις ανωμαλίες του δρόμου και τους κραδασμούς (smart effect).

Συνδυάζει 4 σημαντικά πλεονεκτήματα: οικονομία, αντοχή στο χρόνο, σεβασμός στο περιβάλλον και διασκέδαση!
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
βασικά χαρακτηριστικά του μελλοντικού Renault 4

Προμηνύοντας, σε μεγάλο βαθμό, το ηλεκτρικό Renault 4 του μέλλοντος, το 100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο 4ever Trophy E-Tech, συμβολίζει το μέλλον της αυτοκίνησης.

Ευέλικτο, αθόρυβο, φιλικό προς το περιβάλλον, με εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου, κάνει τα ταξίδια σας απλά, οικονομικά…και συναρπαστικά!

ανακαλύψτε ακόμα...

Renault 5 E-Tech electric prototype
R5 E-Tech 100% electric Prototype
Το ηλεκτρικό πρωτότυπο R5 E-Tech είναι ο προάγγελος της 100% ηλεκτρικής έκδοσης του εμβληματικού R5 του μέλλοντος.
hub
R5 Turbo 3E E-Tech 100% electric
Κατασκευασμένο για αγωνιστική δράση και ειδικότερα για αγώνες drift, με κινητήρα που αποδίδει 380 ίππους και μια απίστευτη ροπή 700Nm άμεσα διαθέσιμη από τη στιγμή που θα πατήσετε το γκάζι.
avatar reno - Renault
reno, το επίσημο avatar της Renault
Ανακαλύψτε το reno, το νέο επίσημο avatar της Renault! Θα είναι ο σύντροφός σας στα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας. Σύντομα θα σας δοθεί η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με αυτό, μέσω μίας αποκλειστικής εφαρμογής.