NEW MASTER E‑TECH 100% ELECTRIC

το aerovan
All-new Renault Master
All-new Renault Master
Το Renault Master εισέρχεται σε μία νέα εποχή: το αεροδυναμικό του σχήμα που έχει σχεδιαστεί σε αεροδυναμική σήραγγα, σηματοδοτεί έναν σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει την οικονομία και την αποδοτικότητα. Σε συνδυασμό με το νέο σύστημα δυναμικής πέδησης, το μοντέλο καταναλώνει 1.5L (έκδοση diesel dCi 2L ¹) λιγότερο και προσφέρει 27% περισσότερη αυτονομία στην έκδοση E-Tech 100% electric (αυτονομία έως 460 km²). Η καμπίνα του σχεδιασμένη με απόλυτα οδηγοκεντρικά κριτήρια και προσφέρει έυκολη πρόσβαση σε χειριστήρια και στην οθόνη των 10” του συστήματος openR link με ενσωματωμένες λειτουργίες της Google³.
1 625 kg
ωφέλιμο φορτίο⁴
1 312 mm
πλευρικό άνοιγμα
40
τύποι διασκευών στη φάση της παραγωγής από το εργοστάσιο της Renault
2 κινητήρια σύνολα
ηλεκτρικό ή diesel

¹ μετρήσεις βάσει κύκλου WLTP Μάρτιος 2023 που συγκρίνουν το Master L2H2 3,5T dCi 130 vs Renault Master 3 phase 2 Blue dCi 135.Εσωτερικές μετρήσεις της Renault. 

² μετρήσεις βάσει κύκλου WLTP που συγκρίνουν το Master L2H2 E-Tech 87 kW και το Renault Master E-Tech Electric 52 kW. Εσωτερικές μετρήσεις της Renault. 

³ Google, Android Auto, Google Maps, Waze και άλλα σήματα είναι κατοχυρωμένα από την Google LLC. Διαθέσιμα σαν προαιρετικές επιλογές ανάλογα με την έκδοση.

⁴ Εσωτερικές μετρήσεις της Renault, που αφορά την κορυφαία τιμή ωφέλιμου φορτίου (27/10/23) έκδοση E-Tech 4t και ισχύος 87kWh.


27% χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας¹

¹ μετρήσεις βάσει κύκλου WLTP που συγκρίνουν το Master L2H2 E-Tech 87 kW και το Renault Master E-Tech Electric 52 kW. Εσωτερικές μετρήσεις της Renault

αεροδυναμική σχεδίαση

σχεδιασμένο για υψηλές επιδόσεις
Και η παραμικρή λεπτομέρεια της εξωτερικής σχεδίασης του Renault Master υποβλήθηκε σε εξαντλητική ανάλυση στην αεροδυναμική σήραγγα, προκειμένου να βελτιωθεί η διαχείριση της ροής του αέρα, και κάθε τμήμα του μοντέλου, να γίνει πιο αεροδυναμικό.
σχεδιασμένο για ακόμα περισσότερη οικονομία & αποδοτικότητα
460 km
100% ηλεκτρική αυτονομία με τον κινητήρα E-Tech 87 kWh ¹
¹ για την έκδοση L2H2 4T βάσει μετρήσεων κύκλου WLTP

διαθέσιμες 2 κινητήριες μονάδες

E-Tech 100% electric
Renault Master E-Tech 100% electric
Με το κόστος ενέργειας να είναι 3 φορές φθηνότερο, με έως και 30% οικονομία στο κόστος συντήρησης και μηδενικές εκπομπές CO2, η έκδοση E-Tech 100% electric είναι σχεδόν μονόδρομος. Δύο επιλογές μπαταρίας προσαρμόζουν την απόδοση στις ανάγκες σας: 40 kWh με αυτονομία 170 km, ιδανική για παραδόσεις μέσα στην πόλη, ή 87 kWh με 460km αυτονομίας, ιδανική για μεγαλύτερες διαδρομές, με χρόνο επαναφόρτισης 38 λεπτών για ανάκτηση του 80% της αυτονομίας.¹

μέγιστη ισχύς
140hp  (105  kW)²


κιβώτιο
αυτόματο
μειωμένες εκπομπές CO₂
0g

κατανάλωση
-
¹ βάσει πρωτοκόλλου δοκιμών WLTP Μαρτίου 2023, ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με την έκδοση και τον προαιρετικό εξοπλισμό
² για την μπαταρία των 87 kWh
diesel
Renault Master - diesel
Για ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις ο νέος κινητήρας Blue dCi σας εξασφαλίζει τις ιδανικές επιδόσεις για τα μεγάλα δρομολόγια. Σε συνδυασμό με το νέο υδραυλικό σύστημα δυναμικής πέδησης, αυτή η έκδοση diesel, με εξαιρετικά αεροδυναμικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζει χαμηλότερες εκπομπές του CO2 και μειωμένη κατανάλωση: λιγότερο απο 195 g/100 km.¹

μέγιστη ισχύς 170hp  (125  kW)²

κιβώτιο ταχυτήτων
αυτόματο και χειροκίνητο

μειωμένες εκπομπές CO₂
απο 194g/km³

κατανάλωση
απο 7,5L/100km⁴
¹ Blue dCi 105 BVM
² Blue dCi 170 BVA
³ νέο Master L2H2 3,5T dCi105 εκκρεμεί η έγκριση τύπου
⁴ βάσει πρωτοκόλλου δοκιμών WLTP Μαρτίου 2023, ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με την έκδοση και τον προαιρετικό εξοπλισμό
κάνετε εύκολη την ηλεκτροκίνησή σας χάρη στις λύσεις φόρτισης της Mobilize

προφίλ

40 τύποι διασκευών κατά τη διάρκεια της παραγωγής της Renault

οι διασκευές του Master πραγματοποιούνται στα εργοστάσια της Renault

1.625 kg¹ ωφέλιμο φορτίο
Με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία του, το Renault Master είναι εξοπλισμένο για να προσφέρει έργο τις εργάσιμες ημέρες: έως 1.625 kg¹ ωφέλιμου φορτίου και 2.500 kg ικανότητα ρυμούλκησης. Κάντε εύκολη τη φόρτωση με το πρακτικό πίσω μαρσπιέ και το βέλτιστο σχήμα χώρου φόρτωσης με τις χειρολαβές φόρτωσης. Η μεγαλύτερη συρόμενη πλαϊνή πόρτα στην κατηγορία

¹ Εσωτερικές μετρήσεις της Renault τιμή-σημείο αναφοράς σε ότι αφορά το ωφέλιμο φορτίο (27/10/23) Έκδοση E-Tech 4t και 87 kWh
¹ Εσωτερικές μετρήσεις της Renault τιμή-σημείο αναφοράς σε ότι αφορά το ωφέλιμο φορτίο (27/10/23) Έκδοση E-Tech 4t και 87 kWh

εργονομία και αποθηκευτικές λύσεις

¹ προαιρετικά

τεχνολογία

openR link με ενσωματωμένες λειτουργίες της Google

large 10.1” screen - Renault Master
μεγάλη οθόνη 10”
Στο επαγγελματικό σας Renault Master, θα απολαύσετε μία από τις μεγαλύτερες οθόνες στην αγορά, με το έξυπνο σύστημα πολυμέσων openR link με ενσωματωμένες λειτουργίες της Google. Ένα απλοποιημένο και φιλικό προς το χρήστη interface, με δυνατότητα αντιστοίχισης του smartphone, για να σας βοηθά σε όλα τα επαγγελματικά σας ταξίδια.
car apps - Renault Master
πάνω από 50 ενσωματωμένες εφαρμογές
Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με το σύστημα πολυμέσων openR link με τις ενσωματωμένες λειτουργίες της Google: διαβάστε τα email σας με το Vivaldi, αποκτήστε πρόσβαση στα εργαλεία και τις υπηρεσίες Google που χρειάζεστε, όπως το Google Maps, το Google Assistant, πλοηγηθείτε με το Waze ή πληρώστε το πάρκινγκ σας με το EasyPark.
business - Renault Master
σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση
Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, το σύστημα openR link με ενσωματωμένες λειτουργίες της Google σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα δρομολόγια, τις επικοινωνίες ή ακόμα και τη θερμοκρασία του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας το Google Assistant, χωρίς καμία επίπτωση στην οδηγική σας εμπειρία.

πρόγραμμα human first

20 προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

park assist and rear view camera - Renault Master
υποβοήθηση πάρκινγκ και κάμερα οπισθοπορείας
Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης χρησιμοποιεί αισθητήρες για να σας καθοδηγήσει υποδεικνύοντας την παρουσία κοντινών εμποδίων με ηχητικά και οπτικά σήματα. Μόλις ο οδηγός επιλέξει την όπισθεν, η κάμερα μεταδίδει στην κεντρική οθόνη μια εικόνα με κατευθυντήριες γραμμές, του περιβάλλοντος πίσω από το αυτοκίνητο. (Option Park Assist).
pedestrian safety - Renault Master
ασφάλεια πεζών
Σύστημα με αισθητήρα που ενημερώνει τον οδηγό να φρενάρει, εάν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με πεζό. Το σύστημα ενισχύει το φρενάρισμα εάν οι αντιδράσεις του οδηγού είναι πολύ αργές και έχει τη δυνατότητα ακόμα και να ακινητοποιήσει εντελώς το όχημα εφόσον χρειάζεται.
blind spot - Renault Master
αναγνώριση ποδηλατών στα τυφλά σημεία, στο δρόμο και σε αστικές περιοχές
Η προειδοποίηση τυφλού σημείου (BSW) εντοπίζει την παρουσία ενός ποδηλάτη ή ενός άλλου οχήματος στις πίσω πλευρικές περιοχές που βρίσκονται εκτός του οπτικού πεδίου του οδηγού. Μία φωτεινή ένδειξη στους πλευρικούς καθρέφτες ειδοποιεί τον οδηγό. Στην πλευρά του συνοδηγού, ένας αισθητήρας ανιχνεύει τους ποδηλάτες στο τυφλό σημείο και ενεργοποιεί ηχητικό σήμα και φωτεινή ένδειξη.
και 17 ακόμη προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μαζί με το πρόγραμμα human first

ξεκινήστε τον προγραμματισμό σας

stay informed - Renault Master
ενημέρωση με νέα για την παρουσίασή του
Trafic Van E-Tech 100% electric
Trafic Van E-Tech 100% electric