ALL-NEW CAPTUR

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Επωφεληθείτε από την αξεπέραστη ευρυχωρία και την πληθώρα των έξυπνων λύσεων, που έχουν στόχο τη μέγιστη άνεση.
Renault CAPTUR

μεγάλος χώρος αποσκευών και ανακλινόμενο πίσω κάθισμα

Εκμεταλλευθείτε το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας που φτάνει μέχρι και τα 536 λίτρα και την μοναδική ευκολία διαμόρφωσής του χάρη στο συρόμενο πίσω κάθισμα. Επωφεληθείτε από τη συνολική χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ που φτάνει μέχρι τα 1.275 λίτρα με την αναδίπλωση του συρόμενου , κατά μήκος μέχρι 16εκ., πίσω καθίσματος  του νέου Captur.
Renault CAPTUR

πληθώρα αποθηκευτικών λύσεων

Συρόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού, αποθηκευτικός χώρος στο κεντρικό υποβραχιόνιο, στην κονσόλα και στις επενδύσεις των θυρών… Για μία μοναδική εμπειρία διαβίωσης στο εσωτερικό!
Renault CAPTUR

ηλεκτρικό χειρόφρενο

Η ηλεκτρική λειτουργία του χειροφρένου σας διευκολύνει. Ασφαλίζει αυτόματα μόλις σβήσετε τον κινητήρα και απελευθερώνεται με την εκκίνηση του αυτοκινήτου.
Renault CAPTUR

φορτίστε το smartphone χωρίς καλώδια

Απλά τοποθετήστε το smartphone σας στην ειδική θέση επαγωγικής φόρτισης και ξεχάστε τα καλώδια και τους φορτιστές.
Renault CAPTUR

τεχνολογία MULTI-SENSE

MULTI-SENSE, είναι η δυνατότητα που σας δίνεται για να διαμορφώσετε το εσωτερικό και τον τρόπο οδήγησης του νέου σας Captur ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες : 8 αποχρώσεις για την επιλογή του φωτισμού της καμπίνας και 3 προγράμματα οδήγησης.
Renault CAPTUR

γυάλινη ανοιγόμενη ηλιοροφή

Αφήστε το φυσικό φώς να πλημμυρίσει το εσωτερικό του νέου σας Captur απλά επιλέγοντας μία από τις 5 θέσεις ανοίγματος της γυάλινης ηλιοροφής.
Renault CAPTUR

νέο σύστημα Audio premium Bose®

H Renault και η BOSE συνεργάστηκαν και παρουσιάζουν ένα πρωτοποριακό ηχοσύστημα φτιαγμένο αποκλειστικά για νέο Captur. Με 8ηχεία, και ένα ιδανικά ενσωματωμένο sub woofer τύπου Fresh Air, το ηχοσύστημα της BOSE® σας προσφέρει μία εκπληκτική μουσική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

RENAULT EASY CONNECT

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ

Δώστε νόημα σε κάθε σας ταξίδι και απολαύστε ξένοιαστα την κάθε διαδρομή με ένα απλό άγγιγμα των δακτύλων. Ολόκληρος ο κόσμος σας ανοίγεται στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων του νέου σας Captur.
Renault CAPTUR

νέο σύστημα EASY LINK

Με το νέο ενσωματωμένο EASY LINK, απολαμβάνετε ένα εύκολο στη χρήση και με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, σύστημα πολυμέσων που διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 9.3’’, την μεγαλύτερη στην κατηγορία.
Renault CAPTUR

αναζήτηση διευθύνσεων μέσω της Google

Έχετε ανάγκη να σχεδιάσετε μία εκδρομή στην εξοχή ή αναζητάτε ένα εστιατόριο στην πόλη ; Βρείτε το δρόμο για τον προορισμό σας με τη βοήθεια των αναλυτικών πληροφοριών της Google για πάνω από 100 εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος.
Renault CAPTUR

το smartphone σας στο επίκεντρο του νέου Captur

Μπορείτε να εμφανίσετε και να χειριστείτε όλες τις εφαρμογές του smartphone σας στην οθόνη του συστήματος EASY LINK του νέου Captur με τη βοήθεια των λειτουργιών Android Auto™ ή Apple Carplay™. Μπορείτε επίσης να χειριστείτε το smartphone σας μέσω φωνητικών εντολών ή μέσω της μεγάλης κεντρικής οθόνης του EASY LINK.
Renault CAPTUR

υπηρεσία Auto-Update, αυτόματες ενημερώσεις

Με την υπηρεσία Auto-Update, το σύστημα EASY LINK του νέου σας Captur έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει το λογισμικό του για μία περίοδο 3 ετών. Καθώς ένα 15% των δρόμων αλλάζουν κάθε χρόνο, εσείς με τη βοήθεια της συγκεκριμένης υπηρεσίας έχετε πάντα στη διάθεσή σας την πιο πρόσφατη και ενημερωμένη χαρτογράφηση. Για να ταξιδεύετε απόλυτα εξασφαλισμένοι με το νέο σας Captur.

RENAULT EASY DRIVE

ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΑΣ

Ανακαλύψτε τις ενσωματωμένες τεχνολογίες μας, που ανταποκρίνονται απόλυτα στις καθημερινές σας ανάγκες.
Renault CAPTUR

σύστημα Easy Park Assist

Ο μπελάς του παρκαρίσματος είναι πια παρελθόν. Σε κάθε μανούβρα το σύστημα σας ειδοποιεί για την ύπαρξη εμποδίων εξασφαλίζοντας προστασία 360°, ενώ σας βοηθά και στο παρκάρισμα.
Renault CAPTUR

κάμερα 360°

Με την κάμερα των 360° και τα ραντάρ προσέγγισης, πλευρικά και εμπρός-πίσω, όλες οι μανούβρες για το παρκάρισμα του νέου Captur, γίνονται με τον πιο απλό τρόπο.
Renault CAPTUR

υποβοήθηση σε αυτοκινητόδρομο και μποτιλιάρισμα

Ενεργό από τα 0 έως και τα 160χλμ/ώ., το συγκεκριμένο σύστημα ρυθμίζει την ταχύτητά σας διατηρώντας μία απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει και να κρατά το αυτοκίνητό σας στη μέση της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας. Αυτό το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης φροντίζει επίσης και για την πλήρη ακινητοποίηση και την επανεκκίνηση του αυτοκινήτου μετά από 3δλ. σε περιπτώσεις μποτιλιαρίσματος, χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση από τον οδηγό.
Renault CAPTUR

υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα

Ξεκίνημα σε ανηφόρα ; Κανένα πρόβλημα ! Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα σας δίνει το χρόνο να περάσετε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι κρατώντας το νέο Captur ακίνητο για 2 δευτερόλεπτα. Ξεκινήστε με απόλυτη ηρεμία !
Renault CAPTUR

αυτόματη εναλλαγή φώτων υψηλής σκάλας

Σύστημα που αλλάζει αυτόματα μεταξύ φώτων πορείας και προβολέων ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και φωτεινότητας του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων και των περιπτώσεων πολύ χαμηλής ορατότητας.
Renault CAPTUR

ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop & Go

Ο προσαρμοζόμενος ρυθμιστής ταχύτητας (adaptive cruise control) σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε μία απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο αυτοκίνητο. Σε καταστάσεις κίνησης σε μποτιλιάρισμα, η λειτουργία Stop & Go αναλαμβάνει μέχρι και την πλήρη ακινητοποίηση του αυτοκινήτου σας καθώς και το ξεκίνημά του, 3δλ. μετά το ξεκίνημα του προπορευόμενου αυτοκινήτου.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ

Οδηγείστε με απόλυτη ασφάλεια χάρη στα συστήματα υποβοήθησης που σας προστατεύουν σε κάθε σας διαδρομή.
Renault CAPTUR

ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης

Το νέο Captur είναι ο φύλακας άγγελός σας και παρακολουθεί πάντα την κυκλοφορία, ειδοποιώντας σας ή ενεργώντας κατάλληλα σε κάθε απρόοπτη εξέλιξη.  Ένα απότομο φρενάρισμα, ένα πεζός που διασχίζει το δρόμο… Το νέο Captur σας ειδοποιεί και μπορεί να φρενάρει αυτόματα για να αποφύγετε μία επικίνδυνη κατάσταση.
Renault CAPTUR

ειδοποίηση τυφλού σημείου

Μία φωτεινή ένδειξη σε κάθε έναν από τους εξωτερικούς καθρέφτες, σας ενημερώνει μόλις ένα άλλο αυτοκίνητο βρεθεί στην τυφλή γωνία του νέου σας Captur.
Renault CAPTUR

προειδοποίηση ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας και υποβοήθηση διατήρησης πορείας

Ενεργό από τα 60χλμ/ώ, το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό και διορθώνει την πορεία μόλις το αυτοκίνητο παρεκκλίνει από τα όρια της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας, χωρίς να έχει προηγηθεί πρώτα η ενεργοποίηση του αντίστοιχου φλάς.
Renault CAPTUR

αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης και προειδοποίηση υπέρβασης του ορίου ταχύτητας

Το συγκεκριμένο σύστημα χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα για να σας προειδοποιήσει όταν έχετε υπερβεί το όριο ταχύτητας και σας προτείνει να προσαρμόσετε την ταχύτητά σας σύμφωνα με αυτό το όριο.
Renault CAPTUR

μέγιστος βαθμός ασφαλείας στο εσωτερικό

Σε περίπτωση ατυχήματος, οι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας της εταιρείας μας, έχουν φροντίσει τα πάντα ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη προστασία των επιβατών: ενισχυμένη δομή αμαξώματος, 6 αερόσακοι, προσκέφαλα ειδικής κατασκευής για την προστασία του αυχένα, ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και περιοριστή φορτίου.

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ

Περισσότεροι χώροι; Ταξιδέψτε χωρίς περιορισμούς! Κάντε τα ταξίδια σας πιο εύκολα με τα κατάλληλα αξεσουάρ που σας βοηθούν να μεταφέρετε ό,τι  χρειάζεστε.
Renault CAPTUR

μπάρες οροφής

Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου, μεταφορά σκι… Μπάρες οροφής με δυνατότητα μεταφοράς φορτίων μέχρι 80 κιλά.
Renault CAPTUR

αναδιπλούμενος ημι-ηλεκτρικός κοτσαδόρος

Εξοπλίστε το νέο σας Captur με έναν κοτσαδόρο που αναπτύσσεται και διπλώνει με μία απλή πίεση, εξασφαλίζοντας μία ακόμα μεταφορική λύση!
Renault CAPTUR

μπαγκαζιέρα οροφής

Περισσότερες αποσκευές ; Αυξήστε θεαματικά τη συνολική μεταφορική ικανότητα του νέου σας Captur !

DESIGN

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ CROSSOVER

Χάρη στα στιλάτα και μοντέρνα μας αξεσουάρ, το νέο σας Captur δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο.
Renault CAPTUR

φωτισμός κατά την προσέγγιση

Ψάχνετε το αυτοκίνητό σας σε ένα τεράστιο παρκινγκ ; Κανένα πρόβλημα ! Το νέο σας Captur ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα του μόλις πλησιάζετε, ή με ένα απλό πάτημα στο τηλεχειριστήριο, για να σας δείξει τη θέση του.
Renault CAPTUR

κεραία «πτερύγιο καρχαρία»

Για να δώσετε στο νέο σας Captur ακόμα περισσότερο δυναμισμό και αθλητική εμφάνιση.
Renault CAPTUR

πλευρικά μαρσπιέ

Τονίζουν το στυλ crossover του νέου σας Captur και διευκολύνουν την είσοδο και την έξοδο από το αυτοκίνητο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ CAPTUR

Διατηρήστε σε άψογη κατάσταση το νέο σας Captur χάρη στην μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.
Renault CAPTUR

υφασμάτινα πατάκια Premium

Δώστε μία νότα στυλ και προστατέψτε παράλληλα το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με τα πατάκια από κορυφαίο υλικό.
Renault CAPTUR

καλύμματα καθισμάτων

Προστατεύουν ιδανικά τις εργοστασιακές ταπετσαρίες του αυτοκινήτου σας και χαρίζουν μία έξτρα προσωπική νότα στο εσωτερικό του. Είναι κατασκευασμένα ακριβώς στα μέτρα των καθισμάτων, διαθέτουν ειδικά σημεία πρόσδεσης, ενώ τοποθετούνται και καθαρίζονται πολύ εύκολα.
Renault CAPTUR

πακέτο προστασίας του αμαξώματος

Προστατέψτε αποτελεσματικά τη βαφή του αυτοκινήτου σας από μικροεκδορές, ή βουλιάγματα από συχνά χτυπήματα. Έξυπνη και εξαιρετικά ανθεκτική, αυτή η διαφανής μεμβράνη είναι εύκολη στην εγκατάσταση και προστατεύει τις ευαίσθητες περιοχές του οχήματος.

Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

Εκμεταλλευθείτε το λειτουργικό εξοπλισμό που προσαρμόζεται ιδανικά στο νέο σας Captur.
Renault CAPTUR

φόρτιση του smartphone χωρίς καλώδια

Μείνατε από μπαταρία στο κινητό σας ; Ξεχάστε τα καλώδια και τους φορτιστές. Τοποθετήστε απλά το smartphone σας στην ειδική θέση επαγωγικής φόρτισης και αφήστε τα υπόλοιπα στο νέο Captur.
Renault CAPTUR

πακέτο Focal

Απολαύστε κάθε σας διαδρομή με τη βοήθεια του πανίσχυρου και ποιοτικού ηχοσυστήματος της Focal. Ταξιδέψτε παρέα με την αγαπημένη σας μουσική!
Renault CAPTUR

τραπεζάκι πικνίκ

Μία μικρή εκδρομή στην ύπαιθρο ; Ξεδιπλώστε το τραπεζάκι πικνίκ στο εμπρός μέρος του νέου Captur και απολαύστε την φύση.