εξοπλισμός & αξεσουάρ του Captur

ο εξοπλισμός

άνεση & πρακτικότητα

για απροβλημάτιστα ταξίδια

Επωφεληθείτε από την αξεπέραστη ευρυχωρία και την πληθώρα των έξυπνων λύσεων, που έχουν στόχο τη μέγιστη άνεση.
Renault CAPTUR
μεγάλος χώρος αποσκευών και ανακλινόμενο πίσω κάθισμα
Εκμεταλλευθείτε το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας που φτάνει μέχρι και τα 536 λίτρα και την μοναδική ευκολία διαμόρφωσής του χάρη στο συρόμενο πίσω κάθισμα. Επωφεληθείτε από τη συνολική χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ που φτάνει μέχρι τα 1.275 λίτρα με την αναδίπλωση του συρόμενου, κατά μήκος μέχρι 16εκ., πίσω καθίσματος  του Captur.
Renault CAPTUR
πληθώρα αποθηκευτικών λύσεων
Συρόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού, αποθηκευτικός χώρος στο κεντρικό υποβραχιόνιο, στην κονσόλα και στις επενδύσεις των θυρών… Για μία μοναδική εμπειρία διαβίωσης στο εσωτερικό!
Renault CAPTUR
ηλεκτρικό χειρόφρενο
Η ηλεκτρική λειτουργία του χειροφρένου σας διευκολύνει. Ασφαλίζει αυτόματα μόλις σβήσετε τον κινητήρα και απελευθερώνεται με την εκκίνηση του αυτοκινήτου.
Renault CAPTUR
φορτίστε το smartphone χωρίς καλώδια
Απλά τοποθετήστε το smartphone σας στην ειδική θέση επαγωγικής φόρτισης και ξεχάστε τα καλώδια και τους φορτιστές.
Renault CAPTUR
τεχνολογία MULTI-SENSE
MULTI-SENSE, είναι η δυνατότητα που σας δίνεται για να διαμορφώσετε το εσωτερικό και τον τρόπο οδήγησης του Captur σας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες : 8 αποχρώσεις για την επιλογή του φωτισμού της καμπίνας και 3 προγράμματα οδήγησης.
Renault CAPTUR
γυάλινη ανοιγόμενη ηλιοροφή
Αφήστε το φυσικό φώς να πλημμυρίσει το εσωτερικό του Captur σας απλά επιλέγοντας μία από τις 5 θέσεις ανοίγματος της γυάλινης ηλιοροφής.
Renault CAPTUR
νέο σύστημα Audio premium Bose®
H Renault και η BOSE συνεργάστηκαν και παρουσιάζουν ένα πρωτοποριακό ηχοσύστημα φτιαγμένο αποκλειστικά για Captur. Με 8ηχεία, και ένα ιδανικά ενσωματωμένο sub woofer τύπου Fresh Air, το ηχοσύστημα της BOSE® σας προσφέρει μία εκπληκτική μουσική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.
Renault EASY CONNECT

ταξιδέψτε μόνιμα δικτυωμένοι

Δώστε νόημα σε κάθε σας ταξίδι και απολαύστε ξένοιαστα την κάθε διαδρομή με ένα απλό άγγιγμα των δακτύλων. Ολόκληρος ο κόσμος σας ανοίγεται στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων του Captur σας.
Renault CAPTUR
νέο σύστημα EASY LINK
Με το νέο ενσωματωμένο EASY LINK, απολαμβάνετε ένα εύκολο στη χρήση και με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, σύστημα πολυμέσων που διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 9.3’’, την μεγαλύτερη στην κατηγορία.
Renault CAPTUR
αναζήτηση διευθύνσεων μέσω της Google
Έχετε ανάγκη να σχεδιάσετε μία εκδρομή στην εξοχή ή αναζητάτε ένα εστιατόριο στην πόλη ; Βρείτε το δρόμο για τον προορισμό σας με τη βοήθεια των αναλυτικών πληροφοριών της Google για πάνω από 100 εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος.
Renault CAPTUR
το smartphone σας στο επίκεντρο του Captur
Μπορείτε να εμφανίσετε και να χειριστείτε όλες τις εφαρμογές του smartphone σας στην οθόνη του συστήματος EASY LINK του Captur με τη βοήθεια των λειτουργιών Android Auto™ ή Apple Carplay™. Μπορείτε επίσης να χειριστείτε το smartphone σας μέσω φωνητικών εντολών ή μέσω της μεγάλης κεντρικής οθόνης του EASY LINK.
Renault CAPTUR
υπηρεσία Auto-Update, αυτόματες ενημερώσεις
Με την υπηρεσία Auto-Update, το σύστημα EASY LINK του Captur σας έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει το λογισμικό του για μία περίοδο 3 ετών. Καθώς ένα 15% των δρόμων αλλάζουν κάθε χρόνο, εσείς με τη βοήθεια της συγκεκριμένης υπηρεσίας έχετε πάντα στη διάθεσή σας την πιο πρόσφατη και ενημερωμένη χαρτογράφηση. Για να ταξιδεύετε απόλυτα εξασφαλισμένοι με το Captur σας.
Renault EASY DRIVE

απλοποιήστε τα ταξίδια σας

Ανακαλύψτε τις ενσωματωμένες τεχνολογίες μας, που ανταποκρίνονται απόλυτα στις καθημερινές σας ανάγκες.
Renault CAPTUR
σύστημα Easy Park Assist
Ο μπελάς του παρκαρίσματος είναι πια παρελθόν. Σε κάθε μανούβρα το σύστημα σας ειδοποιεί για την ύπαρξη εμποδίων εξασφαλίζοντας προστασία 360°, ενώ σας βοηθά και στο παρκάρισμα.
Renault CAPTUR
κάμερα 360°
Με την κάμερα των 360° και τα ραντάρ προσέγγισης, πλευρικά και εμπρός-πίσω, όλες οι μανούβρες για το παρκάρισμα του Captur, γίνονται με τον πιο απλό τρόπο.
Renault CAPTUR
υποβοήθηση σε αυτοκινητόδρομο και μποτιλιάρισμα
Ενεργό από τα 0 έως και τα 160χλμ/ώ., το συγκεκριμένο σύστημα ρυθμίζει την ταχύτητά σας διατηρώντας μία απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει και να κρατά το αυτοκίνητό σας στη μέση της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας. Αυτό το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης φροντίζει επίσης και για την πλήρη ακινητοποίηση και την επανεκκίνηση του αυτοκινήτου μετά από 3δλ. σε περιπτώσεις μποτιλιαρίσματος, χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση από τον οδηγό.
Renault CAPTUR
υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα
Ξεκίνημα σε ανηφόρα ; Κανένα πρόβλημα ! Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα σας δίνει το χρόνο να περάσετε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι κρατώντας το Captur ακίνητο για 2 δευτερόλεπτα. Ξεκινήστε με απόλυτη ηρεμία !
Renault CAPTUR
αυτόματη εναλλαγή φώτων υψηλής σκάλας
Σύστημα που αλλάζει αυτόματα μεταξύ φώτων πορείας και προβολέων ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και φωτεινότητας του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων και των περιπτώσεων πολύ χαμηλής ορατότητας.
Renault CAPTUR
ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop & Go
Ο προσαρμοζόμενος ρυθμιστής ταχύτητας (adaptive cruise control) σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε μία απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο αυτοκίνητο. Σε καταστάσεις κίνησης σε μποτιλιάρισμα, η λειτουργία Stop & Go αναλαμβάνει μέχρι και την πλήρη ακινητοποίηση του αυτοκινήτου σας καθώς και το ξεκίνημά του, 3δλ. μετά το ξεκίνημα του προπορευόμενου αυτοκινήτου.
ασφάλεια

η ασφάλεια στα καλύτερά της

Οδηγείστε με απόλυτη ασφάλεια χάρη στα συστήματα υποβοήθησης που σας προστατεύουν σε κάθε σας διαδρομή.
Renault CAPTUR
ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης
Το Captur είναι ο φύλακας άγγελός σας και παρακολουθεί πάντα την κυκλοφορία, ειδοποιώντας σας ή ενεργώντας κατάλληλα σε κάθε απρόοπτη εξέλιξη.  Ένα απότομο φρενάρισμα, ένα πεζός που διασχίζει το δρόμο… Το Captur σας ειδοποιεί και μπορεί να φρενάρει αυτόματα για να αποφύγετε μία επικίνδυνη κατάσταση.
Renault CAPTUR
ειδοποίηση τυφλού σημείου
Μία φωτεινή ένδειξη σε κάθε έναν από τους εξωτερικούς καθρέφτες, σας ενημερώνει μόλις ένα άλλο αυτοκίνητο βρεθεί στην τυφλή γωνία του Captur σας.
Renault CAPTUR
προειδοποίηση ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας και υποβοήθηση διατήρησης πορείας
Ενεργό από τα 60χλμ/ώ, το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό και διορθώνει την πορεία μόλις το αυτοκίνητο παρεκκλίνει από τα όρια της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας, χωρίς να έχει προηγηθεί πρώτα η ενεργοποίηση του αντίστοιχου φλάς.
Renault CAPTUR
αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης και προειδοποίηση υπέρβασης του ορίου ταχύτητας
Το συγκεκριμένο σύστημα χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα για να σας προειδοποιήσει όταν έχετε υπερβεί το όριο ταχύτητας και σας προτείνει να προσαρμόσετε την ταχύτητά σας σύμφωνα με αυτό το όριο.
Renault CAPTUR
μέγιστος βαθμός ασφαλείας στο εσωτερικό
Σε περίπτωση ατυχήματος, οι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας της εταιρείας μας, έχουν φροντίσει τα πάντα ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη προστασία των επιβατών: ενισχυμένη δομή αμαξώματος, 6 αερόσακοι, προσκέφαλα ειδικής κατασκευής για την προστασία του αυχένα, ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και περιοριστή φορτίου.

τα αξεσουάρ

μεταφορές
απελευθερώστε τις επιθυμίες σας
Περισσότεροι χώροι; Ταξιδέψτε χωρίς περιορισμούς! Κάντε τα ταξίδια σας πιο εύκολα με τα κατάλληλα αξεσουάρ που σας βοηθούν να μεταφέρετε ό,τι  χρειάζεστε.
Renault CAPTUR
μπάρες οροφής
Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου, μεταφορά σκι… Μπάρες οροφής με δυνατότητα μεταφοράς φορτίων μέχρι 80 κιλά.
Renault CAPTUR
αναδιπλούμενος ημι-ηλεκτρικός κοτσαδόρος
Εξοπλίστε το Captur σας με έναν κοτσαδόρο που αναπτύσσεται και διπλώνει με μία απλή πίεση, εξασφαλίζοντας μία ακόμα μεταφορική λύση!
Renault CAPTUR
μπαγκαζιέρα οροφής
Περισσότερες αποσκευές ; Αυξήστε θεαματικά τη συνολική μεταφορική ικανότητα του Captur σας !
design

εξατομίκευση του δικού σας crossover

Χάρη στα στιλάτα και μοντέρνα μας αξεσουάρ, το Captur σας δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο.
Renault CAPTUR
φωτισμός κατά την προσέγγιση
Ψάχνετε το αυτοκίνητό σας σε ένα τεράστιο παρκινγκ ; Κανένα πρόβλημα ! Το Captur ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα του μόλις πλησιάζετε, ή με ένα απλό πάτημα στο τηλεχειριστήριο, για να σας δείξει τη θέση του.
Renault CAPTUR
κεραία «πτερύγιο καρχαρία»
Για να δώσετε στο Captur σας ακόμα περισσότερο δυναμισμό και αθλητική εμφάνιση.
Renault CAPTUR
πλευρικά μαρσπιέ
Τονίζουν το στυλ crossover του Captur σας και διευκολύνουν την είσοδο και την έξοδο από το αυτοκίνητο.
προστασία

φροντίστε το Captur σας

Διατηρήστε σε άψογη κατάσταση το Captur σας χάρη στην μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.
Renault CAPTUR
υφασμάτινα πατάκια Premium
Δώστε μία νότα στυλ και προστατέψτε παράλληλα το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με τα πατάκια από κορυφαίο υλικό.
Renault CAPTUR
καλύμματα καθισμάτων
Προστατεύουν ιδανικά τις εργοστασιακές ταπετσαρίες του αυτοκινήτου σας και χαρίζουν μία έξτρα προσωπική νότα στο εσωτερικό του. Είναι κατασκευασμένα ακριβώς στα μέτρα των καθισμάτων, διαθέτουν ειδικά σημεία πρόσδεσης, ενώ τοποθετούνται και καθαρίζονται πολύ εύκολα.
Renault CAPTUR
πακέτο προστασίας του αμαξώματος
Προστατέψτε αποτελεσματικά τη βαφή του αυτοκινήτου σας από μικροεκδορές, ή βουλιάγματα από συχνά χτυπήματα. Έξυπνη και εξαιρετικά ανθεκτική, αυτή η διαφανής μεμβράνη είναι εύκολη στην εγκατάσταση και προστατεύει τις ευαίσθητες περιοχές του οχήματος.
η ζωή στο εσωτερικό

νοιώστε την εμπειρία εξατομίκευσης

Εκμεταλλευθείτε το λειτουργικό εξοπλισμό που προσαρμόζεται ιδανικά στο Captur σας.
Renault CAPTUR
φόρτιση του smartphone χωρίς καλώδια
Μείνατε από μπαταρία στο κινητό σας ; Ξεχάστε τα καλώδια και τους φορτιστές. Τοποθετήστε απλά το smartphone σας στην ειδική θέση επαγωγικής φόρτισης και αφήστε τα υπόλοιπα στο Captur.
Renault CAPTUR
πακέτο Focal
Απολαύστε κάθε σας διαδρομή με τη βοήθεια του πανίσχυρου και ποιοτικού ηχοσυστήματος της Focal. Ταξιδέψτε παρέα με την αγαπημένη σας μουσική!
Renault CAPTUR
τραπεζάκι πικνίκ
Μία μικρή εκδρομή στην ύπαιθρο ; Ξεδιπλώστε το τραπεζάκι πικνίκ στο εμπρός μέρος του Captur και απολαύστε την φύση.
περισσότερα για το Captur