Ενισχύσαμε τα πρωτόκολλα καθαρισμού για την προστασία της υγείας των εργαζομένων μας και συνιστούμε τη χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους.
 
Εγκεκριμένα αλκοολούχα αντισηπτικά διαλύματα ( gel ) έχουν προβλεφθεί ειδικά για τους χώρους αναμονής και τα γραφεία των συμβούλων μας, sales και after sales.
 
Έχουμε διαμορφώσει τους χώρους μας ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.
 
Για να υποδεχόμαστε με ασφάλεια τους πελάτες μας, απολυμαίνουμε τακτικά τους κοινόχρηστους χώρους και τα γραφεία των συμβούλων μας, sales και after sales .
 
Τηρούμε σχολαστικά πρωτόκολλα παράδοσης και παραλαβής των αυτοκινήτων των πελατών μας. Απολυμαίνουμε όλες τις επιφάνειες συχνής επαφής των Εκθεσιακών & Test Drive αυτοκινήτων (π.χ. χειρολαβές, τιμόνι, μοχλός ταχυτήτων, χειρόφρενο, μπουτόν κ.λπ.) πριν και μετά την διέλευση των πελατών .
 
Για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των πελατών μας, αλλά και την αποφυγή συνωστισμού στις εκθέσεις και τα συνεργεία μας, παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας να επικοινωνούν με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη που τους εξυπηρετεί, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για να κλείσουν το ραντεβού τους. Βρείτε τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα και Επισκευαστή Renault εδώ.


Διατηρούμε την ψυχραιμία μας, ενημερωνόμαστε και τηρούμε τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο Κορωνοϊό (COVID-19) μπορείτε να απευθύνεστε στον ΕΟΔΥ Τηλ. 1135 (24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης) ή στην σελίδα https://eody.gov.gr/