ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ TEOREN MOTORS Α.Ε.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η TEOREN MOTORS Α.Ε. Αποκλειστικός Εισαγωγέας Renault & Dacia,
έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια και τη διαφύλαξη της υγείας εργαζομένων και επισκεπτών, ενημερώνεται σε συνεχή βάση από τις αρμόδιες αρχές αναφορικά με τις εξελίξεις για την εξάπλωση του Κορωνοϊού COVID-19, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς,
και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.


  • Ενημέρωση του προσωπικού της Εταιρείας, σχετικά με τον Κορωνοϊό, τα συμπτώματα, τους τρόπους μετάδοσης και τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνονται.
  • Πραγματοποίηση απολυμάνσεων από πιστοποιημένη εταιρεία, σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεών της. Σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος Κορωνοϊού, η Εταιρεία θα προβεί σε εκ νέου απολύμανση των εγκαταστάσεών της.
  • Πραγματοποίηση επιμελούς και συχνού καθαρισμού των γραφείων και των κοινόχρηστων χώρων των εγκαταστάσεών της με απολυμαντικά σπρέι, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Απολύμανση των αυτοκινήτων της Έκθεσης, των Test-Drives  και των αυτοκινήτων Εξυπηρέτησης Πελατών.
  • Η παραλαβή των αυτοκινήτων των πελατών πραγματοποιείται με γάντια μιας χρήσης. Άμεση τοποθέτηση ειδικών  μεμβρανών προφύλαξης στα καθίσματα, τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων, χειρόφρενο κλπ., παρουσία του πελάτη.
  • Τοποθέτηση ειδικών αντισηπτικών αλκοολούχων διαλυμάτων στους κοινόχρηστους χώρους και στα γραφεία των εργαζομένων.
  • Οι εργαζόμενοι καθώς και οι επισκέπτες, σε κάθε περίπτωση, οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες ατομικής υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr), να λαμβάνουν υπόψη τους τις τακτικές ενημερώσεις και ταυτόχρονα να φροντίζουν ώστε οι οδηγίες αυτές να τηρούνται και από τους επισκέπτες.

 

Διατηρούμε την ψυχραιμία μας, ενημερωνόμαστε και τηρούμε τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο Κορωνοϊό (COVID-19)

μπορείτε να απευθύνεστε στον ΕΟΔΥ

Τηλ. 1135 (24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης) ή στην σελίδα https://eody.gov.gr/