ΟΦΕΛΟΣ ΕΩΣ 5.000€

Clio ή Captur; Arkana, Austral ή Megane E-Tech 100% electric;
Όποιο και να επιλέξεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να επιλέξεις το νέο σου Renault και αυτό καθώς, ανάλογα το μοντέλο, το όφελος φτάνει τις 5.000€.
Tο απόλυτο γαλλικό best seller, το Renault Clio, έχει εμφάνιση που μαγνητίζει, ανώτερη ποιότητα κατασκευής, κορυφαία ασφάλεια και την πιο πλήρη γκάμα κινητήρων της κατηγορίας, που κορυφώνεται με το full υβριδικό σύνολο E-Tech των 145 ίππων.

Το καθιερωμένο και δημοφιλές B-SUV Renault Captur εκτός από τους κινητήρες βενζίνης και διπλού καυσίμου (βενζίνης – LPG), εξοπλίζεται και με όλες τις μορφές υβριδισμού: mild hybrid, full hybrid και plug-in hybrid με ιπποδύναμη έως 160 ίππους.
 
Το νέο Arkana διαθέτει πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και νέα χρώματα. Η γκάμα των κινητήρων του είναι αμιγώς υβριδική, με σύνολα mild  και full hybrid, έως 160 ίππων. Επίσης, για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο στην κορυφαία έκδοση esprit Alpine.
 
Στην κορυφή της γκάμας των C-SUV της Renault στέκεται το πληθωρικό Austral, με σύγχρονα συστήματα infotainment (Open R) και με έως 32 συστήματα ασφαλείας, το Austral εξοπλίζεται μόνο με υβριδικούς κινητήρες (mild και full hybrid) με ισχύ έως και 200 ίππων. Η κορυφαία full hybrid έκδοση εξοπλίζεται με το μοναδικό σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης (4Control Advanced).
 
Η σύγχρονη γκάμα της Renault ολοκληρώνεται από το κορυφαίο, νέο ηλεκτρικό Megane E-Tech. Με 220 ίππους και 450 χιλιόμετρα αυτονομίας, σίγουρα θα σε βάλει στην πρίζα!
 
Δες τα μοντέλα Renault
, γνώρισέ τα και απόκτησε αυτό που σου ταιριάζει με όφελος στις εκθέσεις Renault σε όλη την Ελλάδα.