ALL NEW CLIO

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ…

Το νέο Clio προσφέρει εντελώς επανασχεδιασμένο εσωτερικό για μέγιστο βαθμό άνεσης και αυξημένους χώρους για τους επιβάτες. Ο high-tech πίνακας οργάνων ενσωματώνει τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες εξασφαλίζοντας έτσι ένα συναρπαστικό ταξίδι.
Renault CLIO

οθόνη 7’’ για τον πίνακα οργάνων, με δυνατότητες εξατομίκευσης.

Το νέο Clio διαθέτει πίνακα οργάνων με οθόνη 7". Η συγκεκριμένη οθόνη είναι πλήρως διαμορφώσιμη ώστε να δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να εμφανίζει τις πληροφορίες οδήγησης που εκείνος θεωρεί σημαντικές.
Renault CLIO

ηχοσύστημα BOSE®

Η Renault και η BOSE συνεργάστηκαν και εξέλιξαν ένα πρωτοποριακό ηχοσύστημα, ταιριασμένο απόλυτα στο εσωτερικό περιβάλλον του νέου Clio. Με 8 ηχεία και ένα sub woofer Fresh Air, το ηχοσύστημα της BOSE® σας εξασφαλίζει μία ακουστική εμπειρία χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό.
Renault CLIO

τεχνολογία MULTI-SENSE

Η επιλογή MULTI-SENSE, σας δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε το νέο σας Clio ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις κάθε στιγμή. 3 προγράμματα εξατομικευμένης οδήγησης και 8 επιλογές φωτισμού του εσωτερικού περιβάλλοντος.
Renault CLIO

κάρτα hands free

Ξεκλειδώστε, κλειδώστε ή βάλτε μπροστά τον κινητήρα του νέου σας Clio με τον πιο απλό τρόπο. Μόλις πλησιάζετε το αυτοκίνητό σας, εκείνο σας αναγνωρίζει ενεργοποιώντας τα φώτα, ανοίγοντας αυτόματα και τους πλευρικούς καθρέφτες του.
Renault CLIO

ηλεκτρικό χειρόφρενο

Το ηλεκτρικό χειρόφρενο διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Ασφαλίζει αυτόματα μόλις σβήσετε τον κινητήρα και απασφαλίζει μόλις ξεκινήσει το αυτοκίνητο.
Renault CLIO

ευρύχωρο πορτμπαγκάζ

Με χωρητικότητα που φτάνει τα 391λ, το νέο Clio διαθέτει το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία του. Χάρη στο αφαιρούμενο κάλυμμα του πατώματος, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τη διαμόρφωση του χώρου αποσκευών που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να εκμεταλλευθείτε έναν εντελώς επίπεδο χώρο που προσφέρει η δυνατότητα πλήρους αναδίπλωσης του πίσω καθίσματος.

RENAULT EASY CONNECT

... ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ...

Με τις μεγαλύτερες οθόνες της κατηγορίας του, το νέο σας Clio δικτυώνεται πολύ απλά ώστε να σας προσφέρει ένα άνετο και ταξίδι και στιγμές ευχαρίστησης στο εσωτερικό του.
Renault CLIO

νέο σύστημα EASY LINK

Με το εντελώς καινούργιο σύστημα EASY LINK, έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρως διαμορφώσιμο σύστημα πολυμέσων, εύκολο στη χρήση του χάρη στην οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης έως 9,3’’.
Renault CLIO

το smartphone σας στο επίκεντρο του νέου Clio

Εμφάνιση των εφαρμογών του smartphone σας στην οθόνη EASY LINK του νέου Clio, χάρη στις λειτουργίες Android Auto™ ή Apple Carplay™. Χειριστείτε το smartphone σας μέσω φωνητικών εντολών ή μέσω της ευρείας οθόνης του συστήματος EASY LINK.
Renault CLIO

αναζήτηση διευθύνσεων της Google

Θέλετε να προγραμματίσετε μία επίσκεψη στο Βερολίνο ή να επιλέξετε ένα Ιταλικό εστιατόριο στο Παρίσι; Βρείτε την τοποθεσία του προορισμού σας χάρη στις λεπτομερείς πληροφορίες της Google για πάνω από 100 χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος.
Renault CLIO

τεχνολογία Auto-Update, αυτόματες ενημερώσεις

Με την υπηρεσία Auto-Update, το σύστημα EASY LINK του νέου σας Clio διαθέτει λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης για 3 χρόνια. Καθώς πάνω από το 15% των δρόμων αλλάζει κάθε χρόνο, με τη λειτουργία αυτή ο οδηγός έχει πάντα στη διάθεσή του την πιο πρόσφατη έκδοση των χαρτών έτσι ώστε όλα του ταξίδια με το νέο Clio να πραγματοποιούνται με απόλυτη σιγουριά.

RENAULT EASY DRIVE

... ΚΑΙ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ...

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες που διαθέτει το νέο Clio σας συνοδεύουν κάθε στιγμή εξασφαλίζοντάς σας απόλυτα απροβλημάτιστη οδήγηση!

Renault CLIO

σύστημα υποβοήθησης οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο και σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας

Μοναδική καινοτομία στην κατηγορία, όπου το νέο Clio έχει τη δυνατότητα να διατηρεί την πορεία του στη μέση της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας και να ρυθμίζει την ταχύτητά του, έως και την πλήρη ακινητοποίηση ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες. Το συγκεκριμένο σύστημα υποβοήθησης παρέχει μεγαλύτερο βαθμό ασφάλειας, τόσο σε συνθήκες κίνησης σε αυτοκινητόδρομο όσο και σε συνθήκες έντονης κυκλοφορίας.
       
Renault CLIO

κάμερα 360°

Το νέο Clio εφοδιάζεται με 4 κάμερες που αναμεταδίδουν εικόνα του χώρου περιμετρικά του αυτοκινήτου με κάλυψη 360°. Η συγκεκριμένη λειτουργία διευκολύνει στις μανούβρες και προστατεύει ταυτόχρονα την εξωτερική εμφάνιση του αμαξώματος του νέου Clio !
Renault CLIO

παρκάρισμα hands free

Αφήστε το νέο σας Clio να παρκάρει μόνο του χάρη στo σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης hands free, Easy Park Assist. Παράλληλα ή κάθετα στο πεζοδρόμιο, καμία θέση δεν είναι πρόβλημα για το νέο Clio !
Renault CLIO

Renault LED Pure Vision

Το νέο Clio εφοδιάζεται με πανίσχυρα φωτιστικά σώματα Full LED Pure Vision που διαθέτουν και λειτουργία αυτόματης εναλλαγής προβολέων-μεσαίας σκάλας, για ακόμα καλύτερες συνθήκες ορατότητας κατά την οδήγηση τη νύχτα.
Renault CLIO

ρυθμιστής-περιοριστής ταχύτητας

Επιλέξτε το ρυθμό ή ρυθμίστε τη μέγιστη ταχύτητά σας. Τα χειριστήρια του τιμονιού σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε αυτές τις παραμέτρους σε λίγα λεπτά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

... ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Το νέο Clio διαθέτει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες που σας παρέχουν το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας.

Renault CLIO

αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης

Το νέο Clio είναι ο φύλακας άγγελος και παρακολουθεί, σε κάθε στιγμή, την κυκλοφορία και τις επικίνδυνες καταστάσεις. Ένα απότομο φρενάρισμα, ένας διερχόμενος πεζός... και το αυτοκίνητο σας προειδοποιεί αλλά και φρενάρει αυτόματα σε περίπτωση που διαγνωστεί κίνδυνος ατυχήματος.
Renault CLIO

σύστημα υποβοήθησης διατήρησης πορείας

Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος ασφαλείας. Για αυτό και το νέο Clio διαθέτει, από τη βασική έκδοση, σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής και διατήρησης πορείας στα όρια της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας. Επίσης το αυτοκίνητο διαθέτει λειτουργία προειδοποίησης του οδηγού σε περίπτωση απόσπασης προσοχής από την οδήγηση (πχ. συμπτώματα υπνηλίας).
Renault CLIO

μέγιστος βαθμός ασφαλείας στο εσωτερικό

Σε περίπτωση ατυχήματος, οι ειδικοί μας προέβλεψαν τα πάντα για την ασφάλεια των επιβατών: ενισχυμένη δομή αμαξώματος, 6 αερόσακοι, ενεργά προσκέφαλα για προστασία του αυχένα, ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και περιοριστή φορτίου.
Renault CLIO

αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης

Με τη βοήθεια κάμερας που αναγνωρίζει τις πινακίδες οδικής σήμανσης στην πορεία σας στον αυτοκινητόδρομο. Επίσης, το νέο Clio σας ενημερώνει άμεσα, μέσω οπτικής ένδειξης στον πίνακα οργάνων, για τα όρια ταχύτητας στην διαδρομή σας.
Renault CLIO

έλεγχος τυφλών σημείων

Το νέο Clio εντοπίζει την παρουσία άλλου οχήματος που βρίσκεται στην τυφλή γωνία του οπτικού σας πεδίου και σας προειδοποιεί μέσω οπτικού σήματος στον πλευρικό καθρέφτη της αντίστοιχης πλευράς.

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

DESIGN

.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ CLIO ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΟ...

Δώστε το προσωπικό σας στυλ στο αυτοκίνητό σας κερδίζοντας σε κομψότητα και μοναδικότητα.
Renault CLIO

φωτισμός του χώρου κάτω από το αμάξωμα

Σταματήστε να ψάχνετε σε σκοτεινούς χώρους στάθμευσης. Αρκεί να πλησιάσετε το αυτοκίνητο ή απλά να πατήσετε το τηλεχειριστήριο και ο χώρος γύρω από το νέο Clio φωτίζεται.
Renault CLIO

κεραία τύπου καρχαρία

Μία σπορτίβ πινελιά που ενσωματώνεται ιδανικά στις γραμμές του αμαξώματος του νέου σας Clio.
Renault CLIO

διακοσμητικά μαρσπιέ στις πόρτες

Προστατεύουν και χαρίζουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο κατώφλι των θυρών του αυτοκινήτου, ειδικά στην έκδοση με φωτισμό.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

...ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ...

Με το νέο CLIO, παίρνετε μαζί σας ό,τι θέλετε, όπου το θέλετε και ταξιδεύετε ελεύθερα.

Renault CLIO

κοτσαδόρος ημιηλεκτρικός

Κοτσαδόρος που τοποθετείται και αφαιρείται πολύ εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς τη χρήση εργαλείων, για να ρυμουλκήσετε με άνεση το τρέιλερ σας.
Renault CLIO

μπάρες οροφής

Ιδανική λύση για τη μεταφορά σχάρας ποδηλάτων, πέδιλων του σκι, ή μπαγκαζιέρας που αυξάνει θεαματικά τη συνολική μεταφορική ικανότητα του νέου Clio.
Renault CLIO

μπαγκαζιέρα οροφής

Πρακτική, καλαίσθητη και στιβαρή, σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε θεαματικά τη μεταφορική ικανότητα του αυτοκινήτου σας. Απαραίτητη για ένα ταξίδι χωρίς κανέναν συμβιβασμό !

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

... ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ...

Προστασία με αξεπέραστη ποιότητα, για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Renault CLIO

προστατευτικές μεμβράνες αμαξώματος

Προστατέψτε αποτελεσματικά το χρώμα του νέου σας Clio από μικρουσυγκρούσεις, εκδορές και συχνές επαφές που προκαλούν βαθουλώματα.
Renault CLIO

πατάκια Premium

Κατασκευασμένα για προστασία και εύκολη συντήρηση, στερεώνονται απλά με δύο κλιπς και δεν εμποδίζουν τα πεντάλ, προστατεύοντας το πάτωμα της καμπίνας.

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

.. ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ.

Απόλυτα λειτουργικές θέσεις μικροαντικειμένων που ενσωματώνονται ιδανικά στο εσωτερικό περιβάλλον του νέου σας Clio.

Renault CLIO

ασύρματη φόρτιση smartphone

Φορτίστε το smartphone σας ακουμπώντας το απλά στην ειδική θέση φόρτισης που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα.
Renault CLIO

εμπρός υποβραχιόνιο

Βελτιώνει το επίπεδο άνεσης κατά την οδήγηση προσφέροντας ταυτόχρονα και έναν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.