εξοπλισμός & αξεσουάρ του Clio

ο εξοπλισμός

άνεση στο εσωτερικό
ανακαλύψτε ξανά την άνεση στο εσωτερικό του…
Το Clio προσφέρει εντελώς επανασχεδιασμένο εσωτερικό για μέγιστο βαθμό άνεσης και αυξημένους χώρους για τους επιβάτες. Ο high-tech πίνακας οργάνων ενσωματώνει τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες εξασφαλίζοντας έτσι ένα συναρπαστικό ταξίδι.
Renault CLIO
οθόνη 7’’ για τον πίνακα οργάνων, με δυνατότητες εξατομίκευσης.
Το Clio διαθέτει πίνακα οργάνων με οθόνη 7". Η συγκεκριμένη οθόνη είναι πλήρως διαμορφώσιμη ώστε να δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να εμφανίζει τις πληροφορίες οδήγησης που εκείνος θεωρεί σημαντικές.
Renault CLIO
ηχοσύστημα BOSE®
Η Renault και η BOSE συνεργάστηκαν και εξέλιξαν ένα πρωτοποριακό ηχοσύστημα, ταιριασμένο απόλυτα στο εσωτερικό περιβάλλον του Clio. Με 8 ηχεία και ένα sub woofer Fresh Air, το ηχοσύστημα της BOSE® σας εξασφαλίζει μία ακουστική εμπειρία χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό.
Renault CLIO
τεχνολογία MULTI-SENSE
Η επιλογή MULTI-SENSE, σας δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε το Clio ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις κάθε στιγμή. 3 προγράμματα εξατομικευμένης οδήγησης και 8 επιλογές φωτισμού του εσωτερικού περιβάλλοντος.
Renault CLIO
κάρτα hands free
Ξεκλειδώστε, κλειδώστε ή βάλτε μπροστά τον κινητήρα του Clio με τον πιο απλό τρόπο. Μόλις πλησιάζετε το αυτοκίνητό σας, εκείνο σας αναγνωρίζει ενεργοποιώντας τα φώτα, ανοίγοντας αυτόματα και τους πλευρικούς καθρέφτες του.
Renault CLIO
ηλεκτρικό χειρόφρενο
Το ηλεκτρικό χειρόφρενο διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Ασφαλίζει αυτόματα μόλις σβήσετε τον κινητήρα και απασφαλίζει μόλις ξεκινήσει το αυτοκίνητο.
Renault CLIO
ευρύχωρο πορτμπαγκάζ
Με χωρητικότητα που φτάνει τα 391L, το Clio διαθέτει το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία του. Χάρη στο αφαιρούμενο κάλυμμα του πατώματος, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τη διαμόρφωση του χώρου αποσκευών που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να εκμεταλλευθείτε έναν εντελώς επίπεδο χώρο που προσφέρει η δυνατότητα πλήρους αναδίπλωσης του πίσω καθίσματος.
Renault EASY CONNECT
... εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες δικτύωσης...
Με τις μεγαλύτερες οθόνες της κατηγορίας του, το Clio δικτυώνεται πολύ απλά ώστε να σας προσφέρει ένα άνετο και ταξίδι και στιγμές ευχαρίστησης στο εσωτερικό του.
Renault CLIO
νέο σύστημα EASY LINK
Με το εντελώς καινούργιο σύστημα EASY LINK, έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρως διαμορφώσιμο σύστημα πολυμέσων, εύκολο στη χρήση του χάρη στην οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης έως 9,3’’.
Renault CLIO
το smartphone σας στο επίκεντρο του Clio
Εμφάνιση των εφαρμογών του smartphone σας στην οθόνη EASY LINK του Clio, χάρη στις λειτουργίες Android Auto™ ή Apple Carplay™. Χειριστείτε το smartphone σας μέσω φωνητικών εντολών ή μέσω της ευρείας οθόνης του συστήματος EASY LINK.
Renault CLIO
αναζήτηση διευθύνσεων της Google
Θέλετε να προγραμματίσετε μία επίσκεψη στο Βερολίνο ή να επιλέξετε ένα Ιταλικό εστιατόριο στο Παρίσι; Βρείτε την τοποθεσία του προορισμού σας χάρη στις λεπτομερείς πληροφορίες της Google για πάνω από 100 χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος.
Renault CLIO
τεχνολογία Auto-Update, αυτόματες ενημερώσεις
Με την υπηρεσία Auto-Update, το σύστημα EASY LINK του Clio διαθέτει λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης για 3 χρόνια. Καθώς πάνω από το 15% των δρόμων αλλάζει κάθε χρόνο, με τη λειτουργία αυτή ο οδηγός έχει πάντα στη διάθεσή του την πιο πρόσφατη έκδοση των χαρτών έτσι ώστε όλα του ταξίδια με το Clio να πραγματοποιούνται με απόλυτη σιγουριά.
Renault EASY DRIVE
... και απλοποιήστε την οδήγηση...

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες που διαθέτει το Clio σάς συνοδεύουν κάθε στιγμή εξασφαλίζοντάς σας απόλυτα απροβλημάτιστη οδήγηση!

Renault CLIO
σύστημα υποβοήθησης οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο και σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας
Μοναδική καινοτομία στην κατηγορία, όπου το Clio έχει τη δυνατότητα να διατηρεί την πορεία του στη μέση της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας και να ρυθμίζει την ταχύτητά του, έως και την πλήρη ακινητοποίηση ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες. Το συγκεκριμένο σύστημα υποβοήθησης παρέχει μεγαλύτερο βαθμό ασφάλειας, τόσο σε συνθήκες κίνησης σε αυτοκινητόδρομο όσο και σε συνθήκες έντονης κυκλοφορίας.
       
Renault CLIO
κάμερα 360°
Το Clio εφοδιάζεται με 4 κάμερες που αναμεταδίδουν εικόνα του χώρου περιμετρικά του αυτοκινήτου με κάλυψη 360°. Η συγκεκριμένη λειτουργία διευκολύνει στις μανούβρες και προστατεύει ταυτόχρονα την εξωτερική εμφάνιση του αμαξώματος του νέου Clio !
Renault CLIO
παρκάρισμα hands free
Αφήστε το Clio να παρκάρει μόνο του χάρη στo σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης hands free, Easy Park Assist. Παράλληλα ή κάθετα στο πεζοδρόμιο, καμία θέση δεν είναι πρόβλημα για το Clio !
Renault CLIO
Renault LED Pure Vision
Το Clio εφοδιάζεται με πανίσχυρα φωτιστικά σώματα Full LED Pure Vision που διαθέτουν και λειτουργία αυτόματης εναλλαγής προβολέων-μεσαίας σκάλας, για ακόμα καλύτερες συνθήκες ορατότητας κατά την οδήγηση τη νύχτα.
Renault CLIO
ρυθμιστής-περιοριστής ταχύτητας
Επιλέξτε το ρυθμό ή ρυθμίστε τη μέγιστη ταχύτητά σας. Τα χειριστήρια του τιμονιού σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε αυτές τις παραμέτρους σε λίγα λεπτά.
ασφάλεια
... με απόλυτη ασφάλεια.

Το Clio διαθέτει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες που σας παρέχουν το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας.

Renault CLIO
αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης
Το Clio είναι ο φύλακας άγγελος και παρακολουθεί, σε κάθε στιγμή, την κυκλοφορία και τις επικίνδυνες καταστάσεις. Ένα απότομο φρενάρισμα, ένας διερχόμενος πεζός... και το αυτοκίνητο σας προειδοποιεί αλλά και φρενάρει αυτόματα σε περίπτωση που διαγνωστεί κίνδυνος ατυχήματος.
Renault CLIO
σύστημα υποβοήθησης διατήρησης πορείας
Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος ασφαλείας. Για αυτό και το Clio διαθέτει, από τη βασική έκδοση, σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής και διατήρησης πορείας στα όρια της επιλεγμένης λωρίδας κυκλοφορίας. Επίσης το αυτοκίνητο διαθέτει λειτουργία προειδοποίησης του οδηγού σε περίπτωση απόσπασης προσοχής από την οδήγηση (πχ. συμπτώματα υπνηλίας).
Renault CLIO
μέγιστος βαθμός ασφαλείας στο εσωτερικό
Σε περίπτωση ατυχήματος, οι ειδικοί μας προέβλεψαν τα πάντα για την ασφάλεια των επιβατών: ενισχυμένη δομή αμαξώματος, 6 αερόσακοι, ενεργά προσκέφαλα για προστασία του αυχένα, ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και περιοριστή φορτίου.
Renault CLIO
αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης
Με τη βοήθεια κάμερας που αναγνωρίζει τις πινακίδες οδικής σήμανσης στην πορεία σας στον αυτοκινητόδρομο. Επίσης, το Clio σάς ενημερώνει άμεσα, μέσω οπτικής ένδειξης στον πίνακα οργάνων, για τα όρια ταχύτητας στην διαδρομή σας.
Renault CLIO
έλεγχος τυφλών σημείων
Το Clio εντοπίζει την παρουσία άλλου οχήματος που βρίσκεται στην τυφλή γωνία του οπτικού σας πεδίου και σας προειδοποιεί μέσω οπτικού σήματος στον πλευρικό καθρέφτη της αντίστοιχης πλευράς.

τα αξεσουάρ

design
.
διαμορφώστε το δικό σας Clio σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο...
Δώστε το προσωπικό σας στυλ στο αυτοκίνητό σας κερδίζοντας σε κομψότητα και μοναδικότητα.
Renault CLIO
φωτισμός του χώρου κάτω από το αμάξωμα
Σταματήστε να ψάχνετε σε σκοτεινούς χώρους στάθμευσης. Αρκεί να πλησιάσετε το αυτοκίνητο ή απλά να πατήσετε το τηλεχειριστήριο και ο χώρος γύρω από το Clio φωτίζεται.
Renault CLIO
κεραία τύπου καρχαρία
Μία σπορτίβ πινελιά που ενσωματώνεται ιδανικά στις γραμμές του αμαξώματος του Clio.
Renault CLIO
διακοσμητικά μαρσπιέ στις πόρτες
Προστατεύουν και χαρίζουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο κατώφλι των θυρών του αυτοκινήτου, ειδικά στην έκδοση με φωτισμό.
μεταφορά
...μεταφέρετε περισσότερα και με περισσότερη άνεση...

Με το CLIO, παίρνετε μαζί σας ό,τι θέλετε, όπου το θέλετε και ταξιδεύετε ελεύθερα.

Renault CLIO
κοτσαδόρος ημιηλεκτρικός
Κοτσαδόρος που τοποθετείται και αφαιρείται πολύ εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς τη χρήση εργαλείων, για να ρυμουλκήσετε με άνεση το τρέιλερ σας.
Renault CLIO
μπάρες οροφής
Ιδανική λύση για τη μεταφορά σχάρας ποδηλάτων, πέδιλων του σκι, ή μπαγκαζιέρας που αυξάνει θεαματικά τη συνολική μεταφορική ικανότητα του Clio.
Renault CLIO
μπαγκαζιέρα οροφής
Πρακτική, καλαίσθητη και στιβαρή, σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε θεαματικά τη μεταφορική ικανότητα του αυτοκινήτου σας. Απαραίτητη για ένα ταξίδι χωρίς κανέναν συμβιβασμό !
προστασία
... για να είστε πάντα προστατευμένοι...

Προστασία με αξεπέραστη ποιότητα, για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Renault CLIO
προστατευτικές μεμβράνες αμαξώματος
Προστατέψτε αποτελεσματικά το χρώμα του Clio από μικρουσυγκρούσεις, εκδορές και συχνές επαφές που προκαλούν βαθουλώματα.
Renault CLIO
πατάκια Premium
Κατασκευασμένα για προστασία και εύκολη συντήρηση, στερεώνονται απλά με δύο κλιπς και δεν εμποδίζουν τα πεντάλ, προστατεύοντας το πάτωμα της καμπίνας.
στο εσωτερικό
... με προτεραιότητα στην άνεση.

Απόλυτα λειτουργικές θέσεις μικροαντικειμένων που ενσωματώνονται ιδανικά στο εσωτερικό περιβάλλον του Clio.

Renault CLIO
ασύρματη φόρτιση smartphone
Φορτίστε το smartphone σας ακουμπώντας το απλά στην ειδική θέση φόρτισης που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα.
Renault CLIO
εμπρός υποβραχιόνιο
Βελτιώνει το επίπεδο άνεσης κατά την οδήγηση προσφέροντας ταυτόχρονα και έναν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.