ΑLL NEW CLIO

the best Clio ever

CLIO BJA

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ALL NEW CLIO

Renault CLIO

Πλήρης γκάμα κινητήρων (Βενζίνη, Diesel, LPG)
Renault CLIO

«High-tech» και ποιοτικός πίνακας οργάνων
Renault CLIO

Ένα «συνδεδεμένο» και εύκολο στην οδήγηση, αυτοκίνητο

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΜΙΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Έντονες γραμμές, δυναμικό προφίλ, τονισμένες πλευρές και νέα φωτιστική ταυτότητα χάρη στα full LED φωτιστικά σώματα... Με την πρώτη ματιά, το νέο Clio γοητεύει με το μοντέρνο και ελκυστικό του στυλ που τονίζεται περισσότερο από το νέο μεταλλικό χρώμα Orange Valencia. Απο τις επιλογές εξατομίκευσης ξεχωρίζουν, η κορυφαία έκδοση INITIALE PARIS αλλά και η σπορ έκδοση R.S. Line, που εξασφαλίζουν στο εμβληματικό αυτό αυτοκίνητο πόλης, ένα πλήθος επιλογών για κάθε γούστο.

ALL NEW CLIO

ΕΚΔΟΣΗ R.S. LINE

Με την υπογραφή της Renault Sport, η έκδοση R.S. Line υπογραμμίζει το σπορ DNA στο χαρακτήρα του νέου Clio.

...ΤΟ ΝΕΟ CLIO ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ…

Αφεθείτε στη γοητεία του

Στο εσωτερικό «μετράει» και η παραμικρή λεπτομέρεια. Στο νέο Clio η επανάσταση πραγματοποιείται μέσα από τα ποιοτικά υλικά και το μοναδικό φινίρισμα. Με το νέο high-tech & προσανατολισμένο στον οδηγό cockpit και τα καθίσματα με την εξαιρετική πλευρική στήριξη, θα βιώσετε μία εμπειρία οδήγησης που θα διεγείρει όλες σας τις αισθήσεις. Και για την την κορύφωση των αισθήσεων στο εσωτερικό, σας προσφέρονται τα πακέτα εσωτερικής εξατομίκευσης καθώς και η επιλογή του εσωτερικού φωτισμού MULTI-SENSE. Το εσωτερικό είναι ακριβώς στα δικά σας γούστα !

ALL NEW CLIO

ΕΚΔΟΣΗ INITIALE PARIS

Με την έκδοση INITIALE PARIS σας δίνεται η δυνατότητα να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων.

… ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ


Οθόνες αφής, από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία του με σύστημα EASY LINK, δικτυωμένη πλοήγηση, αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος (POI), Google Places συμβατότητα με λογισμικό Android Auto® και Apple CarPlay®... Με την εφαρμογή Renault EASY CONNECT, το νέο Clio σας προσφέρει με εξαιρετικά απλό τρόπο, μία μοναδική εμπειρία δικτύωσης!

Τόσο στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο, το εμβληματικό αυτό όχημα πόλης σας προστατεύει κάθε στιγμή χάρη στο σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης που διαθέτει και λειτουργία εντοπισμού των πεζών. Το νέο Clio ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες όπως το σύστημα Renault EASY DRIVE που απλοποιεί την οδήγηση και τη διαδικασία παρκαρίσματος χάρη στην κάμερα περιμετρικής απεικόνισης 360°, και το σύστημα υποβοήθησης Easy Park Assist.

3D VIEWER

ΑLL NEW CLIO
* Τα αυτοκίνητα, που απεικονίζονται, ενδέχεται να φέρουν προαιρετικό εξοπλισμό με επιπλέον επιβάρυνση. Μέρος του εξοπλισμού, που περιγράφεται ή εμφανίζεται, μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή με επιπρόσθετο κόστος. Οι πελάτες οφείλουν να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν τα ακριβή χαρακτηριστικά των οχημάτων, που επιθυμούν, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων & Επισκευαστών στο σημείο παραγγελίας.
Διαβάστε περισσότερα στους Όρους Χρήσης, Ενότητα Γ. Περιεχόμενο του Site