NEW MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

from horsepower to electric power
Renault Megane E-Tech 100% electric
από
39.950 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
(τιμή με την κρατική επιδότηση του προγράμματος
ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ - Β' ΚΥΚΛΟΣ
)

ηλεκτροκινητήρας κινητήρας
220 hp
επιτάχυνση 7,4 sec
0-100km/h
μέχρι 480 km
αυτονομία (WLTP)
μέχρι 300 km *
μπορούν να ανακτηθούν σε 30 λεπτά

μέγιστη ανακτώμενη εμβέλεια ανάλογα με τον συνδυασμένο κύκλο οδήγησης WLTP σε σταθμό γρήγορης φόρτισης DC με ισχύ τουλάχιστον 130 kW. Αφορά την Έκδοση Techno optimum charge OBC AC22kW με υποδοχή φόρτισης CCS2 μέχρι 130kW


αυθεντικές συγκινήσεις

 
αυθεντική σχεδίαση
Αμάξωμα Compact saloon, στυλ crossover, σμιλευμένο πίσω μέρος, σπορ σχεδιαστικές γραμμές. Οι αεροδυναμικές γραμμές εξασφαλίζουν στο αυτοκίνητο μία ξεχωριστή εμφάνιση και εγγυώνται μία συναρπαστική οδήγηση. Οι ζάντες των 20”και η φωτιστική υπογραφή των full-LED προβολέων στο πίσω μέρος, αποκαλύπτουν έναν εντελώς πρωτότυπο σχεδιασμό.
εργονομικό και ευρύχωρο
Η νέα πλατφόρμα του Megane E-Tech 100% electric διαθέτει ένα εντελώς επίπεδο δάπεδο. Απελευθερώνεται επιπλέον χώρος χάρη στη διευρυμένη δομή και το νέο εξαιρετικά λεπτό ταμπλό openR: 209 mm χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών, και 33λ. αποθηκευτικοί χώροι.
κορυφαία οδηγική εμπειρία
Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει σε μια αναβαθμισμένη καμπίνα επιβατών, όπου όλα έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τα ταξίδια σας. Απλώστε το χέρι από το ρυθμιζόμενο κάθισμα με την άριστη πλευρική στήριξη, και αγγίξτε τη μεγάλη οθόνη του συστήματος OpenR σε σχήμα L, με συνολική επιφάνεια 774τετραγωνικά εκατοστά.
αρθρωτός σχεδιασμός και αποθηκευτικοί χώροι
Σύστημα ασύρματης (επαγωγικής) φόρτισης τηλεφώνου εμπρός, θύρα USB-C πίσω, αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα, 33λ. χωρητικότητα στο μεσαίο και τους πλαϊνούς χώρους, και 440λίτρα στο χώρο των αποσκευών. Το Megane E-Tech 100% electric προσφέρει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στο εσωτερικό του.

αυθεντική ηλεκτροκίνηση

καινοτομία 360°
Η νέα πλατφόρμα CMF-EV φιλοξενεί μια εξαιρετικά λεπτή μπαταρία 60 kWh και έναν συμπαγή ηλεκτροκινητήρα 160 kW. Η βελτιστοποιημένη κατανομή βάρους, το μεγαλύτερο μεταξόνιο, το πλήρως επίπεδο δάπεδο, και το χαμηλό κέντρο βάρους, δίνουν στο αυτοκίνητο μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερο χώρο στο εσωτερικό του.
αυξημένη αυτονομία
Το Megane E-Tech 100% electric είναι ένα από τα ελαφρύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του (1.636 κιλά). Κατά την οδήγηση, ένα σύστημα ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία της μπαταρίας και του ηλεκτροκινητήρα*. Με την ίδια ισχύ, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, απολαμβάνετε αυξημένη αυτονομία.
εξελιγμένη αεροδυναμική
Η αναζήτηση πρωτοποριακών αεροδυναμικών λύσεων, συμβάλλει επίσης στην αύξηση της αυτονομίας. Το περιορισμένο ύψος, το σχήμα της οροφής, τα ελαστικά χαμηλού προφίλ, το σχήμα των προφυλακτήρων και οι αναδιπλούμενες χειρολαβές των θυρών είναι, δομικά χαρακτηριστικά που βοηθούν στην αεροδυναμική απόδοση.
εφευρίσκοντας το αυτοκίνητο από την αρχή
Το Megane E-Tech 100% electric σας συνοδεύει σε κάθε σας διαδρομή. Με όπλο του την τεράστια τεχνογνωσία του τμήματος έρευνας & ανάπτυξης της Renault, το αυτοκίνητο σας εξασφαλίζει έως και 480 km αυτονομίας * (300 km * με την μπαταρία των 60 kW).

Αυτονομία σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP

ΛΥΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
μόνιμα συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας
Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My Renault, έχοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου με τη βοήθεια του τηλεφώνου σας: υπολειπόμενη αυτονομία, πλησιέστεροι σταθμοί φόρτισης, προγραμματισμός φόρτισης, προγραμματισμός ταξιδιού και πολλά άλλα.
ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MY RENAULT
μείνετε συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας μέσω του My Renault
Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My Renault, έχοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου με τη βοήθεια του τηλεφώνου σας: υπολειπόμενη αυτονομία, πλησιέστεροι σταθμοί φόρτισης, προγραμματισμός φόρτισης, προγραμματισμός ταξιδιού, και πολλά άλλα.
ELECTRIC FAQ
electric FAQ
Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα.

αυθεντική τεχνολογία

 
με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google: η δικτυωμένη οδηγική σας εμπειρία
Χρησιμοποιήστε το σύστημα openR με τις ενσωματωμένες υπηρεσίες Google (Google built-in*), για να διαμορφώσετε μέχρι και 5 λογαριασμούς προφίλ. Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές και απολαύστε τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών της Google, χωρίς καν να χρειαστεί να συνδέσετε το κινητό σας.

*Τα Google, Google Play, Android Auto, Google Maps και άλλα σχετικά σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.
κορυφαίος ήχος από την Harman Kardon
Το αποκλειστικό νέο ηχοσύστημα της Harman Kardon προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία για όλους τους επιβάτες. Αποδίδει συνολικά 410 W μέσω 2 tweeter στα πλαϊνά του ταμπλό, 2 woofer στα πάνελ των μπροστινών θυρών, 2 tweeter και 2 woofer στα πάνελ των πίσω θυρών, και 1 subwoofer στο πορτμπαγκάζ. Η μουσική μετατρέπεται σε μια αξέχαστη εμπειρία με 5 διαφορετικά ηχητικά μοτίβα, και την τεχνολογία Quantum Logic Surround™.

*μέρος πακέτου προαιρετικού εξοπλισμού

μέγιστη ασφάλεια
26 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης & προστασίας που σας εξασφαλίζουν μία εντελώς απροβλημάτιστη οδήγηση.
Renault Megane E-Tech 100% electric- driver-assistance systems
συστήματα υποβοήθησης οδήγησης
Ζήστε μία ακόμα πιο διαισθητική και ήρεμη εμπειρία οδήγησης χάρη στις 8 τεχνολογίες υποβοήθησης που διαθέτει το Megane E-tech 100% electric.
Renault Megane E-Tech 100% electric- safety
ασφάλεια
Οδηγήστε με απόλυτη ασφάλεια! Τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης παρακολουθούν τις κυκλοφοριακές συνθήκες και σας προειδοποιούν για οτιδήποτε απροσδόκητο συμβεί στο δρόμο.
Renault Megane E-Tech 100% electric- park assist
υποβοήθηση στάθμευσης
Το παράλληλο πάρκινγκ δεν αποτελεί, πλέον, πρόβλημα χάρη στο σύστημα υποβοήθησης που διευκολύνει την κάθε σας μανούβρα.