ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ NEW ARKANA

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΟΥ ΤΟ ARKANA ;

Μήκος, ύψος, πλάτος κλπ. Μάθετε τις ακριβείς διαστάσεις.
ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm)
Συνολικό μήκος         
4568
Συνολικό πλάτος με ανοιχτούς καθρέφτες    
2034
Συνολικό ύψος        
1576
Ύψος από την ανοιχτή πόρτα του χώρου αποσκευών (αμάξωμα χωρίς φορτίο)      
2155
Απόσταση από το έδαφος    
200
Μεταξόνιο 
2720
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ (L)
Ελάχιστη χωρητικότητα πορτμπαγκάζ  
480
Μέγιστη χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 
1296
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (λίτρα)
50

υβριδικοί για κάθε χρήση

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ARKANA

Το Arkana διατίθεται με τις παρακάτω επιλογές υβριδικών συστημάτων κίνησης: Υβριδικό σύστημα κίνησης E-TECH με απόδοση 145hp και κινητήρας βενζίνης TCe 140hp με σύστημα micro-hybrid 12 volt.
ΥΒΡΙΔΙΚΟ
145 HP E-TECH HYBRID
με την ευελιξία ενός πλήρως υβριδικού συστήματος κίνησης

Εμπνευσμένη από τους αγώνες, η τεχνολογία E-TECH hybrid προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό απόδοσης και οικονομίας. Στην πόλη, κινηθείτε ηλεκτροκίνητα, έως και το 100% των διαδρομών σας, περιορίζοντας έως και 40% την κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο βενζινοκίνητο μοντέλο!

To σύστημα ανάκτησης ενεργείας κατά το φρενάρισμα φορτίζει αυτόματα την μπαταρία του Arkana E-TECH hybrid καθώς οδηγείτε. Απολαύστε την οδήγηση, ανεξαρτήτως συνθηκών, έχοντας στη διάθεσή σας άμεση και σταθερή επιτάχυνση. Το Arkana E-TECH hybrid φροντίζει να ικανοποιεί κάθε οδηγική απαίτηση, εξασφαλίζοντας την ιδανική ευελιξία.
* βάσει πρωτοκόλλου WLTP σε αστικό κύκλο (εκκρεμεί η τελική έγκριση).
MICRO-HYBRID
TCE 140 EDC
κινητήρας που αξιοποιεί την ήπια υβριδική τεχνολογία

Με τον κινητήρα των 140hp που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, το Arkana εξασφαλίζει οικονομία, ήρεμη οδήγηση και οδηγική απόλαυση.

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα! Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις προσφέρουν μεγαλύτερη οικονομία, χάρη στο μικρο-υβριδικό σύστημα των 12 volt.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της επιβράδυνσης, λειτουργώντας υποβοηθητικά και παρέχοντας πρόσθετη δύναμη στον κινητήρα κατά τη φάση της εκκίνησης και της επιτάχυνσης. Περιορίστε τις εκπομπές του CO2 και την κατανάλωση, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πιο ήρεμες εκκινήσεις και ακόμη περισσότερη άνεση κατά την οδήγηση.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ NEW ARKANA