ΑLL NEW CAPTUR

το απόλυτο crossover

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021

Renault CAPTUR

ΤΟ ΝΕΟ CAPTUR ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Το νέο Captur κατέκτησε τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» για την Ελλάδα, κερδίζοντας ψήφο εμπιστοσύνης από τα 27 Μέλη του Θεσμού, χάρη στην πλήρη γκάμα εκδόσεων και συστημάτων κίνησης, καθώς και στα κορυφαία, hi-tech συστήματα άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας που το εξοπλίζουν.
Renault CAPTUR - tableau de bord

ένα crossover που διαφέρει από τα άλλα...

Μυώδης εμφάνιση, εκλεπτυσμένο εσωτερικό και σχεδίαση σε δίχρωμες αποχρώσεις με πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης... Μεγαλύτερο και πιο μοντέρνο, το νέο Captur είναι το απόλυτο crossover που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά .
Renault CAPTUR face-avant

full LED εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C»

Τόσο εμπρός όσο και πίσω, το νέο Captur αντανακλά ακόμα περισσότερο την αίσθηση της κομψότητας και της τεχνολογίας χάρη στη φωτιστική υπογραφή των LED φωτιστικών σωμάτων σχήματος «C», που αποτελούν πλέον χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρικής ταυτότητας της Renault.
Renault CAPTUR - Gamme

ένα Captur για τον καθένα

Δώστε περισσότερη αξία στη σχεδίαση του δικού σας νέου Captur εξατομικεύοντας την εμφάνισή του σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο, χάρη στους 90 δυνατούς συνδυασμούς διαμόρφωσης.
Renault CAPTUR - tableau de bord

smart cockpit

Οθόνη αφής πολυμέσων 9,3’’ στραμμένη προς τον οδηγό, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25’’, αιωρούμενη κονσόλα με φουτουριστικό επιλογέα ταχυτήτων "E-shifter" και πληθώρα αποθηκευτικών λύσεων... Πάρτε θέση !
Renault  CAPTUR - levier de vitesse

κομψό και πλήρως προσαρμόσιμο εσωτερικό

Το νέο Captur διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες και το δικό σας γούστο!
Renault CAPTUR - habitacle

μεγαλύτερο, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά

Ανακλινόμενο και συρόμενο κατά 16εκ. πίσω κάθισμα, κορυφαία χωρητικότητα πορτμπαγκάζ (έως και 536 λίτρα), και πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι (έως και 27λίτρα) … Ανακαλύψτε τα πολλά πλεονεκτήματα του Captur ζώντας στο εσωτερικό του σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες!

εξατομίκευση

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Ξεχωρίστε ! Το νέο Captur προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες εξατομίκευσης, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
Renault CAPTUR petit SUV extérieur

εξωτερικά…

Οροφή, καθρέφτες, προστατευτικές ποδιές… Με 90 διαθέσιμους συνδυασμούς εξωτερικής διαμόρφωσης, δώστε το προσωπικό σας στίγμα στη σχεδίαση του νέου σας Captur.
Renault CAPTUR - intérieur

… αλλά και εσωτερικά

Ταμπλό, ταπετσαρίες, έγχρωμες διακοσμητικές λεπτομέρειες, υποβραχιόνια… Ανακαλύψτε τα πακέτα εσωτερικής εξατομίκευσης και εκμεταλλευθείτε τους δυνατούς συνδυασμούς για να διαμορφώσετε το δικό σας εσωτερικό.
Renault CAPTUR - tableau de bord

τεχνολογία MULTI-SENSE που ανεβάζει ψηλά τον πήχη της εξατομίκευσης.

3 προγράμματα οδήγησης (Eco, Sport, MySense), 8 αποχρώσεις φωτισμού της καμπίνας... Διαμορφώστε το δικό σας νέο Captur σύμφωνα με τη διάθεσή σας χάρη στην τεχνολογία MULTI-SENSE.

εξοπλισμός

ΖΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Με τις σύγχρονες και διαισθητικές τεχνολογίες, η ζωή στο εσωτερικό και η απαράμιλλη ευκολία διαμόρφωσης, κάνουν το νέο Captur να προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και να σας προσφέρει ταυτόχρονα, μία μοναδική εμπειρία.
Renault CAPTUR - écran conducteur

τεχνολογία αιχμής

Για τη βελτίωση της οδηγικής εμπειρίας και την προσφορά της απόλυτης ασφάλειας, το νέο Captur ενσωματώνει κορυφαίου επιπέδου τεχνολογίες που δείχνουν το δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση. Κινηθείτε με την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας !
Renault CAPTUR - intérieur

εξατομικευμένη διαβίωση στο εσωτερικό

Smart cockpit, ανοιγόμενη οροφή, ευρύχωρο εσωτερικό, πληθωρικές διαστάσεις χώρου αποσκευών (έως 536λ.*), ανακλινόμενο και συρόμενο πίσω κάθισμα, πολυάριθμες αποθηκευτικές λύσεις... Το νέο Captur προσαρμόζεται στην καθημερινότητά σας.

* Πρότυπο VDA 

έκδοση

ALL-NEW CAPTUR INITIALE PARIS

.

Στυλ και κομψότητα

Ξεχωριστό design, χρωμιωμένη μάσκα και ξεχωριστές ζάντες αλουμινίου, κορυφαία υλικά, ανώτερη ποιότητα κατασκευής και προηγμένες τεχνολογίες… Ανακαλύψτε το νέο Captur στην κορυφαία του έκδοση INITIALE PARIS και βιώστε μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία.     

3D VIEWER

ΑLL NEW CAPTUR