ΑLL NEW EXPRESS VAN

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ

διευκολύνετε την καθημερινότητά σας με τα συστήματα επαγγελματικής υποστήριξης

ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Express Van - Rotating mesh partition with folding passenger seat

περιστρεφόμενο διαχωριστικό πλέγμα με ανακλινόμενο κάθισμα συνοδηγού

Δυνατότητα φόρτωσης με όγκο έως και 3.7 m3  και πρόσθετο μήκος χώρου φόρτωσης (έως και 2.36 m) χάρη στο περιστρεφόμενο τμήμα του διαχωριστικού πλέγματος και της αναδίπλωσης του καθίσματος του συνοδηγού. 
Express Van - 2 sliding side doors

πλευρική συρόμενη πόρτα

Διευκολύνει την πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης του δικού σας Express Van. Η δεξιά πλευρική συρόμενη πόρτα με το άνοιγμα των 716 mm κάνουν ευκολότερη την καθημερινή σας δουλειά.  
Express Van - 12V socket

ρευματολήπτης 12V

Υπάρχει ανάγκη φόρτισης/χρήσης μίας φορητής συσκευής μέσα στο χώρο φόρτωσης; Κανένα πρόβλημα ! Το πίσω μέρος του Express Van, μπορεί να εφοδιαστεί με έναν εύκολα προσβάσιμο ρευματολήπτη 12V.
Express Van - Additional locks

πρόσθετες κλειδαριές

Το φορτίο σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα πολύτιμο. Εφοδιασθείτε με τις πρόσθετες και ενισχυμένες κλειδαριές.
Express Van - LED lighting

φωτισμός με LED

Τα φώτα LED είναι τρείς φορές πιο δυνατά από τα συμβατικά. Βελτιώστε αισθητά το φωτισμό του χώρου φόρτωσης ώστε να μπορείτε να δουλεύετε μέρα και νύχτα με τις καλύτερες συνθήκες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Express Van - Non-slip wooden floor

αντιολισθητικό ξύλινο δάπεδο

Προστατέψτε το δάπεδο του δικού σας Express Van με την ξύλινη αντιολισθητική επένδυση πάχους 9 mm.
Express Van - Wooden trim kit

κιτ ξύλινης επένδυσης

Προστατέψτε το χώρο φόρτωσης του Express Van με ένα ειδικά διαμορφωμένο ξύλινο κιτ επένδυσης. Το αντιολισθητικό ξύλινο πάτωμα (9 mm) και οι πλευρικές επενδύσεις (5 mm), χωρίς να καλύπτουν τους θόλους των τροχών, προστατεύουν το δάπεδο, το πάνω μέρος των πλευρικών τοιχωμάτων, και τις πίσω πόρτες
Express Van - Rubber protective mats

επένδυση χώρου φόρτωσης απο καουτσούκ

Προστατέψτε το δάπεδο του Express Van με το πρακτικό και ανθεκτικό κάλυμμα χώρου φόρτωσης από καουτσούκ.

Express Van - Plastic trim

πλαστική επένδυση και χώροι φύλαξης

Προστατέψτε το εσωτερικό των θυρών και των πάνελ του Express Van με πλαστική επένδυση. Βελτιστοποιήστε τις αποθηκευτικές δυνατότητες του αυτοκινήτου σας με ειδικές θήκες ενσωματωμένες στις συρόμενες πόρτες του, για μεγαλύτερη πρακτικότητα.

ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

Express Van - Up to 10 lashing rings

πάνω από 10 κρίκοι πρόσδεσης

Ασφαλίστε και σταθεροποιήστε το φορτίο σας. Χρησιμοποιήστε τους 6 στάνταρ κρίκους του δαπέδου και τους 4 στις πλευρές του χώρου φόρτωσης.
Express Van - Standard towing with a 13-pin harness

στάνταρ κοτσαδόρος ρυμούλκησης με πρίζα 13 ακροδεκτών

Χρειάζεστε περισσότερο χώρο ; Χάρη στον κοτσαδόρο του Express Van, μπορείτε να ρυμουλκήσετε trailer. Το σύστημα ελέγχου ευστάθειας κοτσαδόρου αποτρέπει τις ταλαντώσεις κάνοντας τα ταξίδια σας ασφαλέστερα.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΣΗ

Express Van - Extended Grip

αναβαθμισμένη πρόσφυση

Πρέπει να διασχίσετε ένα λασπωμένο εργοτάξιο ή να οδηγήσετε σε έναν δύσκολο δρόμο; Καμία ανησυχία! Το σύστημα αναβαθμισμένης πρόσφυσης (extended grip) εκμεταλλεύεται τις διευρυμένες δυνατότητες του ESC. Σε συνδυασμό με τα all weather ελαστικά, ενισχύστε την πρόσφυση σας όταν κινείστε με χαμηλές ταχύτητες σε σαθρό έδαφος με χαμηλό συντελεστή πρόσφυσης (σκόνη, σκληρή άμμος, χιόνι, βρεγμένο έδαφος κ.λπ.). Λειτουργεί μέχρι τα 50 km/h. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα και να συνεχίσετε στο δρόμο σας χωρίς να γλιστρήσετε ή να κολλήσετε.
Express Van - Under-engine protective cover

προστατευτική ποδιά κάτω από τον κινητήρα

Οδηγείτε συχνά σε εργοτάξια ή άσχημους δρόμους ; Προστατεύστε το κάτω μέρος του κινητήρα σας με αυτή την προστατευτική ποδιά.
Express Van - Speed limiter

ρυθμιστής / περιοριστής ταχύτητας

Σε περίπτωση που χρειαστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαρκή περιοριστή ταχύτητας (με ρύθμιση στα 30, 90, 100, 110, 130 km/h) ώστε να αποφύγετε υπέρβαση της ταχύτητας και να επιτύχετε οικονομία στην κατανάλωση.

ανακαλύψτε τις αποκλειστικές λύσεις διασκευής που ταιριάζουν με την επαγγελματική σας δραστηριότητα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΓΑΘΩΝ

ψυκτικός θάλαμος

Πληροί τις προϋποθέσεις για τη συντήρηση των ευπαθών τροφίμων σας και συγκεκριμένων αλλοιώσιμων προϊόντων. Εγκαταστήστε έναν ισοθερμικό / ψυκτικό θάλαμο που συμμορφώνεται με τη νομοθεσία και τις διατάξεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Workshop vehicle - Express Van

‏‏

κινητό συνεργείο

Βελτιστοποιήστε το χώρο φόρτωσης, κερδίστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, αποκτήστε εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία και τον εξοπλισμό σας, και πολλά άλλα. Μετατρέψτε το Express Van σας σε ένα πραγματικό κινητό συνεργείο, εξασφαλίζοντας έτσι,  περισσότερη πρακτικότητα και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ALL NEW EXPRESS VAN