KANGOO VAN

μετατροπές και προσαρμογές

κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη με τις επαγγελματικές μας λύσεις
ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
Rotating mesh partition for Kangoo Van
περιστρεφόμενο διαχωριστικό καμπίνας με αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού
Μεταφέρετε φορτία με όγκο έως και 4,9 m3 , και επωφεληθείτε από το επιπλέον μήκος φόρτωσης (έως 3,5 m) που εξασφαλίζει το περιστρεφόμενο διαχωριστικό καμπίνας και το αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού. (διατίθεται και στις εκδόσεις με μεσαία κολώνα)
Easy Inside Rack for Kangoo Van
easy inside rack
Χρειάζεστε να μεταφέρετε αντικείμενα μεγάλου μήκους, χωρίς να χρησιμοποιήσετε σχάρα οροφής; Εξοπλίστε το Kangoo Van σας με το πτυσσόμενο εσωτερικό ράφι. Όταν αναδιπλωθεί σας επιτρέπει να μεταφέρετε αντικείμενα μήκους από 2 έως 2,5 m, ενώ απελευθερώνει και χώρο στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης.
Increased cargo capacity for Kangoo VanIncreased cargo capacity for Kangoo Van
αυξημένη ικανότητα φόρτωσης
Μεταφέρετε βαριά εμπορεύματα ; Επιλέξτε την έκδοση αυξημένου φορτίου που φτάνει τα 1000 kg!

Additional locks for Kangoo Van
πρόσθετες κλειδαριές
Το φορτίο σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα πολύτιμο. Επιλέξτε τις πρόσθετες ενισχυμένες κλειδαριές μας.
LED lighting for Kangoo Van
φωτισμός LED
Τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED προσφέρουν την τριπλάσια ισχύ από τα συμβατικά φώτα. Ο φωτισμός του χώρου φόρτωσης βελτιώνεται τόσο, που σας εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες δουλειάς, ημέρα και νύχτα.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Non-slip wooden floor for Kangoo Van
αντιολισθητικό ξύλινο δάπεδο
Επιλέξτε ένα προσαρμοσμένο αντιολισθητικό κάλυμμα (πάχους 9 mm) για την προστασία του δαπέδου του Kangoo Van.
Wooden trim kit for Kangoo Van
κιτ ξύλινης επένδυσης
Προστατέψτε τον χώρο φόρτωσης του Kangoo Van με ένα προσαρμοσμένο κιτ ξύλινης επένδυσης. Το αντιολισθητικό ξύλινο πάτωμα (πάχους 9 mm) και τα πλαϊνά διακοσμητικά πάνελ (πάχους 5 mm) προστατεύουν το πάτωμα, τα επάνω μέρη των πλευρικών τοιχωμάτων και τις πίσω πόρτες. Οι θόλοι των τροχών παραμένουν ακάλυπτοι.
Rubber protective mats for Kangoo Van
λαστιχένια πατάκια
Προστατέψτε το Kangoo Van σας από τη σκόνη, με ένα πρακτικό και ανθεκτικό λαστιχένιο κάλυμμα.
Polypro trim kit for Kangoo Van
κιτ επένδυσης από πολυπροπυλένιο *
Αναζητάτε μια λύση που θα ενισχύει την αντοχή του χώρου φόρτωσης του Kangoo Van και να σας βοηθά στο καθάρισμά του; Με το προσαρμοσμένο αντιολισθητικό δάπεδο (9 mm) και την πλήρη κάλυψη από πολυπροπυλένιο, των πλευρικών τοιχωμάτων, το κιτ επένδυσης polypro είναι η τέλεια λύση!

* διατίθεται προς πώληση σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
Lashing rings for Kangoo Van
έως 10 κρίκοι πρόσδεσης
Ασφαλίστε και σταθεροποιήστε το φορτίο του Kangoo Van. Στο χώρο φόρτωσης διατίθενται στάνταρ 6 κρίκοι πρόσδεσης στο δάπεδο, και 4 στα πλάγια.
Standard towing with a 13-pin harness for Kangoo Van
κοτσαδόρος με σύνδεση 13 ακίδων
Χρειάζεστε περισσότερο χώρο; Με τον κοτσαδόρο μπορείτε να ρυμουλκήσετε τρέιλερ. Το σύστημα ελέγχου ευστάθειας του κοτσαδόρου που τοποθετείται στο εργοστάσιο, αποτρέπει τις ταλαντώσεις, κάνοντας τα ταξίδια σας ασφαλέστερα.
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΣΗ
Extended Grip for Kangoo Van
extended grip (ενισχυμένη πρόσφυση)
Πρέπει να διασχίσετε ένα λασπωμένο εργοτάξιο ή να οδηγήσετε σε έναν δύσκολο δρόμο; Μην πανικοβάλλεστε! Το extended grip είναι μια βελτιωμένη λειτουργία ESC. Σε συνδυασμό με ελαστικά 4 εποχών, βελτιώνει την πρόσφυση όταν κινείστε με χαμηλές ταχύτητες σε μαλακό έδαφος με μειωμένη πρόσφυση (σκόνη, σκληρή άμμος, χιόνι, βρεγμένο έδαφος κ.λπ.). Το σύστημα λειτουργεί μέχρι τα 50 km/h. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα και να συνεχίσετε την πορεία σας, χωρίς να γλιστρήσετε ή να κολλήσετε.
Under-engine protective cover for Kangoo Van
προστασία κάτω μέρους του κινητήρα
Οδηγείτε συχνά σε εργοτάξια ή ανώμαλους δρόμους; Προστατέψτε το ευαίσθητο κάτω μέρος του κινητήρα του Kangoo Van, με ένα προστατευτικό κάλυμμα.
Speed limiter for Kangoo Van
περιοριστής ταχύτητας
Εάν χρειάζεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνιμα τον περιοριστή ταχύτητας (ρυθμισμένο στα 30, 90, 100, 110, 130 km/h) για να περιορίσετε την ταχύτητα του οχήματός σας, γεγονός που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.

ανακαλύψτε τις αποκλειστικές μετατροπές μας, που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΓΑΘΩΝ
όχημα ψυγείο
Εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για τη συντήρηση των ευπαθών τροφίμων και συγκεκριμένων προϊόντων στο Kangoo Van. Τοποθετήστε έναν ισοθερμικό / ψυκτικόι θάλαμο που είναι σύμφωνο με τους ισχύοντες κανονισμούς.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
κινητό συνεργείο
Μετατρέψτε το Kangoo Van σας σε ένα κανονικό κινητό συνεργείο! Εκμεταλλευθείτε τα ειδικά εξαρτήματα και το Open Sesame της Renault για να αποκτήσετε την ικανότητα φόρτωσης ενός μεγαλύτερου οχήματος αλλά σε ένα compact μοντέλο. Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας: αποκτήστε πρόσβαση στα εργαλεία σας χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στο χώρο φόρτωσης!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ KANGOO VAN