Η Renault είναι ο premium συνεργάτης του Roland-Garros French Open


Renault - Roland-Garros electric fleet
Renault x Roland-Garros
H Renault και το Roland-Garros έχουν τις ίδιες ρίζες, καθώς είναι γεννημένα στη Γαλλία και έχουν ισχυρές διεθνείς φιλοδοξίες. Παράλληλα, μοιράζονται τις ίδιες γαλλικές αξίες του πάθους και του θάρρους.

Η συνέργεια μεταξύ της Renault και της γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις (FFT) βασίζεται σε δύο πυλώνες: τη βιώσιμη κινητικότητα και την κοινωνική ευθύνη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Roland-Garros το λογότυπο της Renault θα εμφανίζεται στα δίχτυ των πέντε βασικών γηπέδων του τουρνουά, καθόλη τη διάρκειά του, από τους κατατακτήριους γύρους, μέχρι τους τελικούς.


Η Renault είναι ο premium συνεργάτης του Roland-Garros

λύσεις μετακίνησης
σταθμός φόρτισης
σταθμός φόρτισης
Η Renault έχει εγκαταστήσει 40 σημεία φόρτισης, σε απόσταση αναπνοής από το στάδιο του Roland Garros στον ιππόδρομο ParisLongchamp, ώστε να μπορεί να φορτίσει το στόλο των 100% ηλεκτρικών E Tech οχημάτων της. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά υπολογίζεται ότι με τα ηλεκτρικά οχήματα της Renault θα διανύσουν πάνω από 130.000 ηλεκτρικά χιλιόμετρα.
εξηλεκτρισμένος στόλος
εξηλεκτρισμένος στόλος
Η βιωσιμότητα είναι το σημείο κλειδί και για τους δύο συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, αυτή η δέσμευση αντικατοπτρίζεται στην παροχή ενός στόλου E-Tech 100% electric και E-Tech full hybrid οχημάτων για εξηλεκτρισμό πάνω από το 80% του στόλου. Η Renault διαθέτει επίσης ένα περίπτερο 150 m² στο Roland-Garros, όπου οι θεατές θα μπορούν να ενημερωθούν για το Renault 5 E-Tech 100% electric.
car sharing
car sharing
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Roland-Garros French Open, η Renault λάνσαρε την πλατφόρμα car sharing αυτοκινήτου για να βελτιώσει την εμπειρία των οπαδών του τένις, προσφέροντάς τους μια καινοτόμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνη λύση.

Πριν από κάθε αγώνα, το FFT αναλαμβάνει να ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων σχετικά με την επιλογή car sharing αυτοκινήτου που είναι διαθέσιμη για να φτάσετε στο γήπεδο. Για περαιτέρω ενθάρρυνση, θα προσφερθεί ένα κίνητρο στους πρώτους που θα δοκιμάσουν την υπηρεσία με τη μορφή δωρεάν στάθμευσης στο στάδιο Roland Garros καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά*, μαζί με μια ξενάγηση στο στάδιο.
   

*ανάλογα με τη διαθεσιμότητα

Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garros

Για να γιορτάσει τη συνεργασία της με το φημισμένο τουρνουά τένις, η Renault παρουσιάζει το 100% ηλεκτρικό Renault 5 E Tech σε ειδική έκδοση Roland Garros.

Εξωτερικά το μοντέλο ξεχωρίζει χάρη στην κομψότητα και τον σπορ χαρακτήρα του. Η ειδική αυτή έκδοση θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: pearl λευκό, night μπλε, starry μαύρο, καθώς και το αποκλειστικό ματ γκρι σχιστόλιθου. Στο κάτω μέρος των μπροστινών θυρών βρίσκεται το λογότυπο του Roland Garros, στο κέντρο μίας εικόνας με το Σταυρό του Saint Andrew», που παραπέμπει αισθητικά στην στην αρχιτεκτονική του σταδίου.

Στο εσωτερικό, το ειδικό ύφασμα της ταπετσαρίας των καθισμάτων σε ανοιχτή γκρι απόχρωση, με την πυκνή και λεπτή ύφανση, είναι εμπνευσμένο από την τεχνική κατασκευής του αθλητικού ιματισμού.

ανακαλύψτε επίσης...

Renault 5 E-Tech 100% electric
Renault 5 E-Tech 100% electric
Symbioz
Symbioz E-Tech full hybrid