η Renault είναι premium συνεργάτης του Roland-Garros


Renault - Flotte électrique Roland-Garros
η Renault και το Roland-Garros ενώνουν τις δυνάμεις τους
Από το 2022 η Renault είναι επίσημος συνεργάτης του γαλλικού τουρνουά Roland - Garros , εξ ηλεκτρίζοντάς το με στόλο οχημάτων.

η Renault είναι premium συνεργάτης του γαλλικού open τουρνουά Roland-Garros

 
Renault x Roland-Garros
Renault x Roland-Garros
H Renault και το Roland-Garros έχουν τις ίδιες ρίζες, καθώς είναι γεννημένα στη Γαλλία και έχουν ισχυρές διεθνείς φιλοδοξίες. Παράλληλα, μοιράζονται τις ίδιες γαλλικές αξίες του πάθους και του θάρρους.

Η συνέργεια μεταξύ της Renault και της γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις (FFT) βασίζεται σε δύο πυλώνες: τη βιώσιμη κινητικότητα και την κοινωνική ευθύνη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Roland-Garros το λογότυπο της Renault θα εμφανίζεται στα δίχτυ των πέντε βασικών γηπέδων του τουρνουά, καθόλη τη διάρκειά του, από τους κατατακτήριους γύρους, μέχρι τους τελικούς.
εξηλεκτρισμένος στόλος
εξηλεκτρισμένος στόλος
Η βιωσιμότητα είναι το σημείο κλειδί και για τους δύο συνεργάτες. Η Renault επιταχύνει το μετασχηματισμό σε μία πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη, μέχρι το 2030.

Αυτή η δέσμευση αποτυπώνεται στο στόλο των 90 πλήρως ηλεκτρικών Megane E-Tech, των 30 νέων Austral E-Tech full hybrid, και των 20 ολοκαίνουριων Espace E-Tech full hybrid που προσφέρονται ως μέρος ενός συνολικού στόλου 180 οχημάτων.  

Παράλληλα, η Renault θα έχει ένα περίπτερο 150 τετραγωνικών μέσα στο Roland-Garros. Οι θεατές θα μπορούν να ανακαλύψουν τα Renault All-New Espace E-Tech full hybrid, All-New Austral E-Tech full hybrid, καθώς και τα 4ever Trophy E-Tech 100% electric και Renault 5 Roland-Garros concept E-Tech 100% electric.
GIVE ME 5
GIVE ME 5
Μέσα στο 2022, η Renault λανσάρισε το GIVE ME 5, το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας που σκοπό έχει να βοηθήσει τις νεότερες γενιές που ζουν σε υποβαθμισμένες γειτονιές.

Στόχος της Renault είναι να προωθήσει το άθλημα του τένις στις πόλεις, χτίζοντας γήπεδα του τένις σε συνεργασία με καλλιτέχνες και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Αφού ολοκλήρωσε 3 γήπεδα τένις στη Γαλλία το 2022, η Renault επεκτείνει το πρόγραμμα αυτό μέσα στο 2023, ώστε να αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα.

Η Renault, κατά της διάρκεια του τουρνουά Roland-Garros θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Let Challenge» προκειμένου να βοηθήσει στη χρηματοδότηση του σχεδίου “GIVE ME 5”. Κάθε φορά που μία μπάλα του τένις, μετά το σερβίς, ακουμπάει το δίχτυ πριν ακουμπήσει στο γήπεδο, γεγονός το οποίο συμβαίνει περί τις 2.000 φορές κατά τη διάρκεια του τουρνουά, η Renault θα συμβάλλει κατά 100€ σε αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία.
το πρωτότυπο Renault 5 γιορτάζει το Roland-Garros
Υπογεγραμμένη μέσα στο 2022, η συνεργασία με το Roland - Garros φέρνει ένα καινούριο σατινέ, λευκό, μεταλλικό χρώμα στο 100% ηλεκτρικό πρωτότυπο πόλης.
Renault 4ever Trophy
Το 4ever Trophy επαναφέρει το εμβληματικό μπλε χρώμα, Ile - de - France , που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1962 στο Renault 4 L .
Renault MEGANE eVISION Showcar
Αll-new Megane E-Tech 100% electric
New Renault vehicules
Αll-new Austral E-Tech full hybrid
all-new Clio E-Tech full hybrid
Αll-new Clio E-Tech full hybrid