ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΙΜΗΣ

τώρα είναι η στιγμή να αγοράσετε αυτοκίνητο.
υβριδικό, βενζίνη, πετρέλαιο, LPG;

Το best seller Renault Clio, το απόλυτο crossover Renault Captur και το εντυπωσιακό κουπέ-SUV Renault Arkana, σας περιμένουν να τα γνωρίσετε και να τα οδηγήσετε, στις υβριδικές και θερμικές τους εκδόσεις.

Επίσης, το Renault Twingo, το πιο ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης, καθώς και το Renault Megane, το οικογενειακό ορόσημο στην κατηγορία του, συμπληρώνουν ιδανικά την πιο ολοκληρωμένη γκάμα αυτοκινήτων που καλύπτει κάθε ανάγκη μετακίνησης.  

Η Renault, αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά του αυτοκινήτου, καινοτομεί και κάνει την απόκτηση του επόμενου αυτοκινήτου σας, ακόμα πιο εύκολη. Με το πρόγραμμα «Δέσμευση Τιμής» είστε σίγουροι ότι η λιανική τιμή του αυτοκινήτου που παραγγέλνετε σήμερα θα είναι ίδια μέχρι τη στιγμή που θα το παραλάβετε.

Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα μοντέλα της Renault, βενζίνης, πετρελαίου, LPG και υβριδικά. Ό,τι κι αν επιθυμείτε, το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault σας περιμένει να γνωρίσετε από κοντά την πιο σύγχρονη γκάμα μοντέλων και να αποκτήσετε το αγαπημένο σας Renault από 177* ευρώ το μήνα και με το πρόγραμμα «Δέσμευση τιμής» που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

*Ενδεικτική αξία αυτοκινήτου : Renault Clio 1.0 SCe 65hp AUTHENTIC, 17.990€, Προκαταβολή 35% (6.296,50€), επιτόκιο 6,5% (+0,6%), διάρκεια 84 μήνες, έξοδα φακέλου 270€, ΣΕΠΠΕ : 7,48%