MEGANE HATCHBACK

Εξοπλισμός & αξεσουάρ

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Απολαύστε μία ήρεμη οδήγηση

Όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία σας καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
Nouvelle MEGANE Smart cockpit
« Techno-cockpit »
Οθόνη πίνακα οργάνων 10.2”, με δυνατότητες εξατομίκευσης, σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη 9.3”… Απολαύστε μία ακόμα πιο εύχρηστη εμπειρία, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις βασικές πληροφορίες που παρέχει ο σύγχρονος πίνακας οργάνων του νέου MEGANE.
Nouvelle MEGANE MULTI-SENSE
MULTI-SENSE
Επιλέξτε ένα από 4 προγράμματα οδήγησης (MySense, Eco, Comfort, Perso) εξατομικεύοντας το ταξίδι σας, σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις: ήχος και απόκριση κινητήρα, ηλεκτρική ρύθμιση και λειτουργία μασάζ καθισμάτων, επιλογή φωτισμού στο εσωτερικό…
Nouvelle MEGANE Toit ouvrant vitré
Ηλιοροφή
Χαρείτε το φρέσκο αέρα! Χάρη στην ηλιοροφή του, το νέο MEGANE προσφέρει σε κάθε σας ταξίδι μια αίσθηση ελευθερίας.
RENAULT CONNECT

Ταξιδέψτε δικτυωμένοι

Τα ταξίδια σας γίνονται πιο συναρπαστικά! Ταξιδεύοντας με το νέο MEGANE έχετε έναν ολόκληρο τον κόσμο πολυμέσων, στα χέρια σας.

Το σύστημα Renault CONNECT συγκεντρώνει όλες τις δικτυωμένες υπηρεσίες που προσφέρονται από τη Renault και τους συνεργάτες της. Ανακαλύψτε τις στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου ή στο smartphone σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MYRenault.

Χάρη στη μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 9.3”του συστήματος EASY LINK, έχετε τη δυνατότητα ελέγχου των λειτουργιών του αυτοκινήτου, των πολυμέσων, της πλοήγησης, του τηλεφώνου, αλλά και των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Ξεκινήστε αμέσως να απολαμβάνετε τις λειτουργίες του Android Auto™ και του Apple CarPlay™, με τη βοήθεια του EASY LINK.
RENAULT EASY DRIVE

Κάνει πιο εύκολα τα ταξίδια σας

Πάρτε θέση και απολαύστε τη διαδρομή! Οι καινοτόμες τεχνολογίες μας συμβάλλουν στην απλοποίηση της καθημερινότητάς σας και σας υποστηρίζουν στα ταξίδια σας.
Nouvelle MEGANE Assistant Autoroute et Trafic
Υποβοήθηση οδήγησης στον αυτοκινητόδρομο και το μποτιλιάρισμα
Με λειτουργία από τα 0 έως τα 160χλμ./ώ., το σύστημα αυτό ρυθμίζει την ταχύτητα και διατηρεί μια ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, διατηρώντας ταυτόχρονα την πορεία σας στο μέσον της λωρίδας κυκλοφορίας. Σταματά αυτόματα και ξεκινά και πάλι σε 3 δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο, χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση του οδηγού.
Nouvelle MEGANE Régulateur adaptatif Stop & Go
Προσαρμοζόμενο cruise control με λειτουργία Stop & Go
Το προσαρμοζόμενο cruise control φροντίζει για τη διατήρηση απόστασης ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα. Σε περίπτωση μποτιλιαρίσματος, η λειτουργία Stop & Go σταματά αυτόματα το αυτοκίνητο και το ξεκινά μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, μόλις η κυκλοφορία αρχίσει και πάλι να ρέει.
Nouvelle MEGANE Commutation automatique des feux
Αυτόματος έλεγχος φώτων
Το σύστημα εναλλάσσει αυτόματα τη λειτουργία προβολέων-φώτων πορείας μόλις το αυτοκίνητο μπαίνει σε περιοχή με κίνηση, ή όταν αναγνωρίσει την παρουσία άλλου αυτοκινήτου που κινείται στο αντίθετο ρεύμα, ή μπροστά από το δικό σας.
Nouvelle MEGANE Reconnaissance de signalisation
Αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης
Με τη βοήθεια κάμερας, το σύστημα αναγνωρίζει τις πινακίδες οδικής σήμανσης (όριο ταχύτητας, ολισθηρότητα, έργα στο δρόμο) και μεταφέρει την πληροφορία στον οδηγό. Το σύστημα προειδοποιεί επίσης και στην περίπτωση υπέρβασης του ορίου ταχύτητας.
Nouvelle MEGANE Easy Park Assist
Easy Park Assist
Για να παρκάρετε τέλεια σε δευτερόλεπτα. Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, αναλαμβάνει το παρκάρισμα σε θέσεις σε σειρά ή υπό γωνία ή παράλληλα… Για το νέο MEGANE δεν υπάρχουν δύσκολες θέσεις παρκαρίσματος!
Nouvelle MEGANE Rear Cross Traffic Alert
Ενεργή Λειτουργία Εντοπισμού Αυτοκινήτου Όπισθεν
Τη στιγμή που ξεπαρκάρετε με όπισθεν από μία θέση, το σύστημα ελέγχει το περιβάλλον γύρω και πίσω από το νέο MEGANE και προειδοποιεί τον οδηγό στην περίπτωση που εντοπίσει την παρουσία αυτοκινήτου που πλησιάζει. Αν δεν υπάρξει αντίδραση από τον οδηγό, το σύστημα φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Απολαύστε μία ήρεμη οδήγηση

Όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία σας καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
Nouvelle MEGANE AEBS
Σύστημα Ενεργού Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης με αναγνώριση πεζών & ποδηλάτων
Το νέο MEGANE αυξάνει στο μέγιστο δυνατό, το επίπεδο ασφάλειας και προστασίας σας, ελέγχοντας συνεχώς την κυκλοφορία και εντοπίζοντας τους επικείμενους κινδύνους. Ακόμα και στην περίπτωση που αναγνωρίσει την παρουσία πεζού που διασχίζει ξαφνικά το δρόμο μπροστά σας, το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό και μπορεί ακόμα και να φρενάρει ακινητοποιώντας το αυτοκίνητο.
Nouvelle MEGANE Avertisseur d'angle mort
Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου
Μία προειδοποιητική φωτεινή ένδειξη που βρίσκεται σε κάθε εξωτερικό καθρέφτη, σας προειδοποιεί κάθε φορά που αναγνωρίσει την παρουσία άλλου οχήματος στην περιοχή εκτός του οπτικού σας πεδίου (τυφλές γωνίες).
Nouvelle MEGANE Alerte de franchissement de ligne et assistant maintien de voie
Σύστημα προειδοποίηση εκτροπής από τη λωρίδα και υποβοήθησης διατήρησης πορείας
Με λειτουργία σε ταχύτητες πάνω από 70χλμ./ώ., το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό και διορθώνει την πορεία του, μόλις αναγνωρίσει ότι το νέο MEGANE αρχίσει να εκτρέπεται από τη λωρίδα κυκλοφορίας, χωρίς προηγουμένως να έχει ενεργοποιηθεί το αντίστοιχο φλας.

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ

DESIGN

Εκφράστε το προσωπικό σας στυλ

Διαμορφώστε το νέο MEGANE σύμφωνα με το δικό σας στυλ, προσθέτοντας περισσότερα στοιχεία κομψότητας και μοναδικότητας στην εμφάνισή του.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Coques de rétroviseur - Chrome
Χρωμιωμένα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών
Προσθέστε μία πινελιά στυλ και προσωπικότητας στο νέο σας MEGANE χάρη στα χρωμιωμένα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Seuil et joncs de coffre - Chrome
Επένδυση χρωμίου στα μαρσπιέ και στο κατώφλι του πορτμπαγκάζ
Επενδύσεις χρωμίου που προστατεύουν και ομορφαίνουν τα μαρσπιέ των θυρών και το κατώφλι του πορτμπαγκάζ.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Pédalier Sport
Σπορ πεντάλ
Προσθέστε μία σπορτίβ νότα στο εσωτερικό του νέου MEGANE, με τις αλουμινένιες επενδύσεις στα πεντάλ.
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μεταφέρετε τα πάντα με ακόμα περισσότερη ευκολία!

Μη συμβιβάζεστε με κάτι λιγότερο από το καλύτερο! Το νέο MEGANE είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε μεταφορική σας ανάγκη.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Attelages et Porte-vélos basculants
Κοτσαδόρος και ανασυρόμενη βάση μεταφοράς ποδηλάτων
Ειδικός πτυσσόμενος κοτσαδόρος της Renault, που τοποθετείται χωρίς τη χρήση εργαλείων και εξασφαλίζει την ασφαλή ρυμούλκηση των πρόσθετων φορτίων σας. Αναδιπλούμενη βάση μεταφοράς ποδηλάτων που εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών χωρίς να χρειάζεται να ξεφορτωθούν τα ποδήλατα.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Barres de toit
Μπάρες οροφής
Οι μπάρες οροφής δεν χρειάζονται πια ειδικά εργαλεία για την τοποθέτησή τους! Μόλις τοποθετηθούν μπορείτε να μεταφέρετε με ασφάλεια τη σχάρα ποδηλάτων, τις βάσεις για τα πέδιλα του σκι ή τη μπαγκαζιέρα οροφής.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Coffre de toit
Μπαγκαζιέρα οροφής
Χρειάζεστε περισσότερο χώρο; Τοποθετήστε πολύ εύκολα την ειδική μπαγκαζιέρα στην οροφή του αυτοκινήτου σας. Πρακτική, κομψή και ανθεκτική θα αναβαθμίσει τη μεταφορική ικανότητα του αυτοκινήτου σας. Μία εξαιρετική λύση για ταξίδια χωρίς συμβιβασμούς!
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Φροντίστε το νέο σας MEGANE

Ηρεμία και προστασία. Τα αξεσουάρ μας έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσουν το νέο σας MEGANE προστατευμένο και μακριά από δυσάρεστες εκπλήξεις.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Protections de coffre
Προστατευτικό χώρου αποσκευών
Εύκολο στην τοποθέτηση και στον καθαρισμό, το λαστιχένιο 2πλής όψης, προστατευτικό κάλυμμα του δαπέδου του πορτμπαγκάζ και το τμηματικό προστατευτικό EasyFlex είναι ιδανικά για τη μεταφορά διαφόρων πραγμάτων που συνήθως είναι άτακτα παρατημένα στο πορτμπαγκάζ. Τα ιδιαίτερα πρακτικά προστατευτικά της Renault είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση ή για τις εκδρομικές σας δραστηριότητες.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Alarmes
Αντικλεπτικά
Αξιόπιστοι και αόρατοι οι περιμετρικοί και ογκομετρικοί συναγερμοί, εξασφαλίζουν αποτελεσματική αντικλεπτική προστασία στο νέο σας MEGANE.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Films de protection
Προστατευτικά φιλμ
Προστατέψτε το νέο σας MEGANE από τις καθημερινές «επαφές»! Γρατζουνιές, βαθουλώματα, και άλλου είδους συχνές μικρο-ζημιές, δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Απολαύστε την οδήγηση

Είστε λάτρης των μακρινών διαδρομών ; Κανένα πρόβλημα! Αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας και απολαύστε ένα πραγματικά άνετο ταξίδι.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Chargeur à induction
Ασύρματη (επαγωγική) φόρτιση
Φορτίστε το smartphone σας χωρίς καλώδια και πρίζες, απλά τοποθετώντας το στην ειδική θέση στην κεντρική κονσόλα.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Tapis de sol
Ειδικά πατάκια
Κομμένα και ραμμένα στις διαστάσεις του νέου MEGANE και εύκολα στο καθάρισμα, τα ειδικά αυτά πατάκια στερεώνονται χάρη στα δύο κλιπς, προστατεύοντας το πάτωμα της καμπίνας.
Nouvelle MEGANE - Accessoires - Système multifonction sur appui-tête
Πολυλειτουργικά αξεσουάρ για τα προσκέφαλα
Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, τα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων προσαρμόζονται για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας: φροντίστε τα ρούχα σας με την κρεμάστρα, απολαύστε ένα σνακ με το αφαιρούμενο τραπεζάκι πικ-νικ ή κάντε πιο ξεκούραστες τις μεγάλες διαδρομές με τη βοήθεια του tablet.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MEGANE HATCHBACK