Η RENAULT ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2022 ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ανακαλύψτε όλα τα νέα και τις αποκλειστικότητες που θα παρουσιαστούν από τη Renault σε αυτήν την 120ή χρονιά της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
hub
Η Renault στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου 2022 στο Παρίσι
Γιατί το αγαπάμε! Από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου, δείτε τα 12 μοντέλα της γκάμας E-Tech, συμπεριλαμβανομένου και του νέου Renault Austral SUV E-Tech full hybrid. Ανακαλύψτε τα πιο πρόσφατα projects 5 πρωτότυπων μοντέλων, αλληλεπιδράστε με το μελλοντικό avatar της Renault… ή κάντε μια βόλτα στο The Originals Store.

ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ RENAULT

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ
Η καθημερινή αποστολή της Renault είναι να καθορίζει τις τάσεις, να πρωτοστατεί στην υψηλή τεχνολογία και να κυριαρχεί στην αυτοκινητοβιομηχανία με το αυθεντικό πνεύμα του νεωτερισμού που την χαρακτηρίζει. Η καινοτομία αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του DNA της μάρκας για περισσότερα από 120 χρόνια. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από τα πρωτότυπα μοντέλα που παρουσιάζονται σε αυτή την Έκθεση Αυτοκινήτου. Για ακόμα μια φορά.
hub
100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο 4ever Trophy E-Tech
Προάγγελος του μελλοντικού Renault 4 που προγραμματίζεται για το 2025, το 100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο 4ever Trophy E-Tech είναι ένα όχημα ελευθέρου χρόνου σχεδιασμένο με γνώμονα την εξερεύνηση νέων οδηγικών εμπειριών, που μπορεί να σας οδηγήσει και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη, εντός ή εκτός δρόμου.
hub
100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο R5 E-Tech
Όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το εμβληματικό R5 είναι εδώ. Αναλογίες, χαρακτήρας, διασκέδαση, αμάξωμα που διακρίνεται για τη μοντέρνα του σχεδίαση, σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες και με έναν κινητήρα 100% ηλεκτρικό.
hub
Scenic Vision H2-Tech
Το Scenic Vision H2-Tech ενσωματώνει τις δεσμεύσεις της Renault στους τομείς της προστασίας του περιβάλλοντος, της ασφάλειας και της συμμετοχικότητας, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από το υβριδικό ηλεκτρικό-υδρογονοκίνητο μοτέρ του όσο και από την εκτεταμένη χρήση βιώσιμων υλικών.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΚΟΜΑ
hub
R5 Turbo 3E E-Tech 100% Electric
Κατασκευασμένο για αγωνιστική δράση και ειδικότερα για αγώνες drift, με κινητήρα που αποδίδει 380 ίππους και μια απίστευτη ροπή 700Nm άμεσα διαθέσιμη από τη στιγμή που θα πατήσετε το γκάζι.
hub
100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο Kangoo Hippie Caviar Motel E-Tech
Το 100% ηλεκτρικό κινητό μοτέλ, εμπνευσμένο από τον κόσμο των extreme sports, σάς δίνει τη δυνατότητα να αποδράσετε και σας φέρνει σε άμεση επαφή με τη φύση.

Η RENAULT ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ DNA ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ
Η Renault ήταν ανέκαθεν ένας ηγέτης της καινοτομίας διευκολύνοντας τις μετακινήσεις των χρηστών, προσφέροντας ασφάλεια ή ακόμα και εμπνέοντας το μέλλον των μεταφορών. Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα αυτής της φιλοσοφίας, περιλαμβάνουν νέες τεχνολογίες δικτύωσης και avatar συνομιλίας.
ανακαλύψτε το reno, το νέο επίσημο avatar της Renault

Η Renault παρουσιάζει το avatar της με το όνομα… reno!

Μια αυθεντική μετουσίωση της ενσωματωμένης ευφυΐας και της τεχνολογίας δικτύωσης που θα σας συνοδεύει στα μελλοντικά οχήματα της μάρκας. Μια διαδραστική εμπειρία σας περιμένει στην Έκθεση Αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, σύντομα θα βρείτε το reno σε μια αποκλειστική εφαρμογή.
openR link με ενσωματωμένο Google
Ταχύτατο όπως ένα smartphone, το openR link επαναπροσδιορίζει τη δικτυωμένη οδήγηση. Με ένα εξαιρετικά εύχρηστο interface 12" και τις ενσωματωμένες λειτουργίες της Google, ξεπερνά τα όρια των συστημάτων πολυμέσων.

ΓΚΑΜΑ RENAULT E-TECH

πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην ηλεκτροκίνηση και τεχνολογία κατευθείαν από τον κόσμο της F1®
100% ηλεκτρικό, υβριδικό ή plug-in υβριδικό, η επιλογή είναι δική σας. Η γκάμα των E-Tech μοντέλων σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε για να προσφέρει οδηγική απόλαυση και εξοικονόμηση ενέργειας τόσο στην πόλη, όσο και στον ανοιχτό δρόμο.
hub
Renault Megane E-Tech 100% Electric
Μικρομεσαίο οικογενειακό αμάξωμα, στυλ crossover και σπορ γραμμές, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Renault Megane E-Tech 100% electric που σας προσκαλεί σε μία συναρπαστική εμπειρία οδήγησης και έχει ήδη αποκτήσει το δικό του κοινό.
hub
Νέο Renault Austral SUV E-Tech Full Hybrid
Το νέο Renault Austral SUV E-Tech Full Hybrid αποδίδει 200 ίππους και δεν καταναλώνει παραπάνω από 4,6λ./100χλμ., ενώ επιτυγχάνει και τη χαμηλότερη τιμή εκπομπών CO2 της αγοράς. Είναι επάξια ίσως ο πιο αποδοτικός υβριδικός κινητήρας της αγοράς.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
hub
Renault Arkana E-Tech Hybride     
hub
Renault Captur E-Tech Hybride
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΚΟΜΑ…
hub
τα εμβληματικά μοντέλα της Renault
Τα εμβληματικά μοντέλα της Renault που άλλαξαν την ιστορία της αυτοκίνησης, επιστρέφουν 100% ηλεκτρικά.
hub
The Originals Museum
Καλωσορίσατε στη μηχανή του χρόνου της Renault!
hub
The Originals Store
Χαρίστε στον εαυτό σας μερικές μικρές απολαύσεις με προϊόντα από το επίσημο κατάστημα της Renault!