Ανακάλυψε το reno

το επίσημο avatar της Renault
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ RENO
Σε συνέχεια της συνεργασίας για τη δημιουργία της Siri, ο Luc Julia, επιστημονικός διευθυντής του Renault Group, εφευρίσκει το reno.  

Συνδεδεμένο, έξυπνο, ικανό να επικοινωνεί μαζί σου και πάνω απ' όλα στην υπηρεσία σου στα μελλοντικά οχήματα Renault. Ανακάλυψε πώς προέκυψε το reno, από τον άνθρωπο που το σχεδίασε.

ποιος είμαι ;


Γεια! Είμαι το reno, το επίσημο avatar της Renault. Χαίρομαι που σε γνωρίζω!

Θα σου προσφέρω μια εντελώς νέα εμπειρία, όχι μόνο μέσα σε μερικά από τα ηλεκτρικά οχήματα της Renault, αλλά και έξω από αυτά, χάρη στην εφαρμογή μου για κινητά που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Δεν είναι συναρπαστικό;

βρίσκομαι μέσα στο κινητό σου

Ανυπομονώ να σε συναντήσω σύντομα στη νέα, ειδική εφαρμογή μου για iOS και Android. Θα σου δώσω πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, προνόμια και πολλά άλλα...
Ανυπομονείς;

και σύντομα μαζί σου

Θα μπορείς να λες "hey reno" στο μελλοντικό σου Renault και θα εμφανίζομαι αμέσως. Θα είμαι ο συνοδηγός που θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της εξατομίκευσης του αυτοκινήτου σου. Δεν θα ανησυχείς για τίποτα και θα μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτό που είναι σημαντικό, την οδηγική σου απόλαυση.

ανακαλύψτε ακόμα…

4EVER TROPHY - Renault
100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο 4ever Trophy E-Tech
Το 100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο, 4ever Trophy E-Tech, αποτελεί ένα 100% ηλεκτρικό όχημα και υπόσχεται εκπληκτικές περιπέτειες, εν αναμονή του μελλοντικού Renault 4 Electric.
Renault 5 E-Tech electric prototype
100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο R5 E-Tech
Ανακάλυψε το 100% Ηλεκτρικό Πρωτότυπο R5 E-Tech, πιο μοντέρνο και πιο.. ηλεκτρικό από ποτέ.
hub
R5 Turbo 3E E-Tech 100% Electric
Κατασκευασμένο για αγωνιστική δράση και ειδικότερα για αγώνες drift, με κινητήρα που αποδίδει 380 ίππους και μια απίστευτη ροπή 700Nm άμεσα διαθέσιμη από τη στιγμή που θα πατήσετε το γκάζι.