RENAULT & AΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

αγώνες δρόμου

 
Η Renault Επίσημος Xορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου
Η Renault και η TEOREN MOTORS στηρίζουν τους δρομείς που υπερβαίνουν τα όριά τους και μας γεμίζουν με έμπνευση. Για άλλη μια χρονιά, η Renault είναι επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.Η φιλοσοφία της Renault είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της μάρκας ο οποίος εκφράζεται μέσα από τα προϊόντα της, τις υπηρεσίες που προσφέρει και φυσικά την υποστήριξη σχετικών δραστηριοτήτων.  

Η Renault εκτός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, συνεχίζει να βρίσκεται και στο πλευρό άλλων σημαντικών δρομικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα.
χορηγία ΣΕΓΑΣ
Η Renault, με επίκεντρο τον άνθρωπο και με ιστορία 123 χρόνων στην αυτοκίνηση, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα της στην Ελλάδα, της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., έχει τη χαρά να στηρίζει ως Επίσημος χορηγός, τον ΣΕΓΑΣ και ταυτόχρονα τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της Ελλάδας τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τον Ημιμαραθώνιο.
η Renault στα Street Relays
Η Renault υποστηρίζει τα Street Relays, μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση η οποία συνδυάζει ιδανικά το αθλητικό πνεύμα με την αλληλεγγύη. Συνολικά 9 πόλεις (Γλυφάδα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πειραιάς, Χαλκίδα και Πάτρα) έχουν φιλοξενήσεις τα Street Relays, όπου δρομείς όλων των ηλικιών συμμετέχουν σε αγώνες σκυταλοδρομίας υποστηρίζοντας παράλληλα κοινωφελή ιδρύματα-συλλόγους με έντονη κοινωνική δράση. Η Renault ακολουθεί τους αγώνες και μέσω των τοπικών της Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών, ενισχύοντας με κάθε τρόπο την διοργάνωση.
Δόλιχος
Ενώνοντας δύο από τα σπουδαιότερα αρχαιολογικής σημασίας σημεία της χώρας μας, του Δελφούς και την Ολυμπία, διεξήχθη ο Διεθνής αγώνας δρόμου «Δόλιχος» και φυσικά η Renault δε θα μπορούσε να λείπει. Οι δρομείς που πήραν μέρος καλούνταν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή των 255χλμ. σε 48 ώρες! Η Renault βρέθηκε δίπλα στη διοργάνωση και τους αθλητές, με νέα μοντέλα να τους συνοδεύουν στη μαγική διαδρομή που κατέληξε στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας.
γύρος λίμνης Ιωαννίνων
Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων τα τελευταία χρόνια έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη Renault. Χιλιάδες δρομείς κάθε χρόνο απολαμβάνουν την υπέροχη διαδρομή γύρω από την Παμβώτιδα. Με την υποστήριξη του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου και τη συνοδεία των μοντέλων της Renault στη θέση του προπομπού με το χρονόμετρο, οι αγώνες συγκεντρώνουν πολύ μεγάλη προβολή και πλέον έχουν γίνει θεσμός για την πόλη των Ιωαννίνων.
Serifos sunset race
Η Renault έδωσε και φέτος το παρόν στο Serifos Sunset Race με το εντυπωσιακό Renault KADJAR να οδηγεί τους δρομείς στην απαιτητική διαδρομή των αγώνων! Οι αγώνες πραγματοποιούνται στη Σέριφο, σε ένα μαγευτικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών σε όλες τις κατηγορίες.

ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 
ο Ολυμπιακός πατάει γκάζι με τη Renault!
Ανανεώνοντας την επιτυχημένη συνεργασία μας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός πατάμε γκάζι και τη φετινή χρονιά. Η συνεργασία της TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε το 2013 και έχει δώσει την ευκαιρία πραγματοποίησης μιας σειράς ξεχωριστών ενεργειών, τόσο για τους φιλάθλους της ομάδας, όσο και γενικότερα για το κοινωνικό σύνολο. Ενέργειες όπως για παράδειγμα η διεξαγωγή σεμιναρίων κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά συνδυάζουν με ιδανικό τρόπο τις αξίες, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της Renault. Άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις επιτυχίες και το πάθος για διάκριση, ο Ολυμπιακός και η Renault πατάνε γκάζι με στόχο μια ακόμα εξαιρετική χρονιά!
VIF
Η Renault, πραγματοποίησε στις σελίδες της στα Social Media έναν μεγάλο διαγωνισμό, δίνοντας την ευκαιρία σε έναν τυχερό να γίνει ο Very Important Fan (VIF)! O νικητής, μαζί με την οικογένειά του, είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά έναν εντός έδρας αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού στη σουίτα, να συνομιλήσει με παίκτες και να του χαρίσουν δώρα της ομάδας και να ζήσει αξέχαστες στιγμές, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πολλές εκπλήξεις!
summer camp
Η Renault, σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά που συμμετείχαν στα Summer Camps της ομάδας, να εκπαιδευτούν σε θέματα οδικής ασφάλειας μέσω ενός πρωτοποριακού προγράμματος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε αυτές τις ηλικίες σχετικά με τη σωστή και ασφαλή συμπεριφορά στο δρόμο είναι κρίσιμης σημασίας, αφού καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο αντίδρασης τους όταν πλέον θα είναι ενήλικες. 
τoίχος ευχών Captur
Το Captur, το οικονομικότερο crossover πόλης, φέρνει στον Ολυμπιακό τις ευχές όλων των φιλάθλων του! Λίγες εβδομάδες πριν, το «wishes wall» μαζί με το Renault Captur περίμενε τους φίλους της ομάδας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και γέμισε από εκατοντάδες ενθουσιώδη μηνύματα και ευχές μέσα σε λίγη ώρα αφού όλοι ήθελαν να συμμετέχουν δυναμικά για να δώσουν δύναμη στην ομάδα. Αυτός ο «τοίχος των ευχών», γεμάτος από τη θετική τους ενέργεια και τις ευχές όλων των φιλάθλων,έφτασε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και φωτογραφήθηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού.